header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


National Advertising Division verwijst Shizhan Sun ter beoordeling door naar de Federal Trade Commission en sociale platforms

Apr 10, 2024 5:52 PM ET

New York, NY – 9 april 2024 – De National Advertising Division van BBB National Programs heeft reclameclaims van Shizhan Sun, een bedrijf dat mobiele appsoftware op de markt brengt, doorverwezen naar de Federal Trade Commission (FTC) en sociale mediaplatforms nadat het bedrijf geen inhoudelijk antwoord had gegeven op het onderzoek van de National Advertising Division.

Hieronder volgen de claims die als basis dienden voor dit onderzoek.

Uitdrukkelijke beweringen

  • “Ik heb 2 jaar niet gewerkt.”
  • “Het is $ 100-600 per dag.”
  • “Kijk naar mijn bewijs: U heeft $20.681,66 USD ontvangen op uw eWallet van Woody Block. Huidig saldo: $22.471,16 USD.”
  • “U heeft $26.837,66 ontvangen op uw eWallet van Woody Block.”

Impliciete claim

  • Woody Block spelers verdienen doorgaans grote bedragen in een korte periode.

Ondanks herhaalde contactpogingen heeft Shizhan Sun geen inhoudelijk antwoord gegeven op het onderzoek van de National Advertising Division (NAD) of deelgenomen aan het zelfreguleringsproces. Volgens de NAD/NARB procedures heeft de NAD deze zaak doorverwezen naar de FTC voor beoordeling en mogelijke handhavingsmaatregelen.

Alle samenvattingen van BBB National Programs besluiten zijn te vinden in de bibliotheek met besluiten. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-besluiten kunt u zich abonneren op het online archief. Volgens de NAD/NARB procedures mag deze uitgave niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Over BBB Nationale Programma\’s:BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. De National Advertising Division beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheidsgetrouwheid van advertenties en nauwkeurigheid, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt gemaakt.

Contactgegevens:
Naam: Jennie Rosenberg
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: Mediarelaties


iCrowdNewswire