header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Twee van Orange County\’s Trust en Estate Litigation Firms verenigen zich in The Estate Lawyers

Apr 10, 2024 3:41 PM ET

Newport Beach, CA (10 april 2024) – In een strategische zet die uitmuntendheid in trust- en boedelgeschillen herdefinieert, kondigen The Gostanian Law Group en Bradley R. Kirk & Associates met trots hun fusie aan, waaruit The Estate Lawyers, APC (The Estate Lawyers) ontstaat. Deze baanbrekende fusie combineert decennia van ongeevenaarde expertise en innovatie in procedures over nalatenschappen en trusts.

Met deze fusie is The Estate Lawyers klaar om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van trust- en boedelgeschillen in Californie. Het doel van het kantoor is om de reeds positieve impact te vergroten, het huidige dienstenaanbod te verbeteren en ervoor te zorgen dat clienten niet alleen vertegenwoordiging ontvangen, maar ook een standvastige verdediging en innovatieve oplossingen die zijn afgestemd op de complexiteit van hun zaken. Het collectieve talent van het kantoor, nu onder de merknaam The Estate Lawyers, betekent dat het bedrijf zich inzet om nieuwe standaarden van uitmuntendheid te stellen en voort te bouwen op een reeds indrukwekkende staat van dienst.

In de maanden na deze nieuwe oprichting heeft The Estate Lawyers een onwrikbare toewijding aan gerechtigheid getoond door de rechten en belangen van de clienten van het kantoor met hand en tand te beschermen. De ervaren advocaten van het kantoor zijn toegewijd aan het bereiken van zinvolle resultaten voor clienten, het meedogenloos bepleiten van de juridische sector en het bevorderen van een cultuur van balans tussen werk en prive voor het personeel.

De successen van The Estate Lawyers zijn talrijk. Het kantoor wordt erkend als marktleider en er wordt vaak een beroep gedaan op estate planning advocaten voor hun expertise, niet alleen in trust- en estate geschillen, maar ook voor hun scherpe inzichten in het navigeren door oplossingen die families verscheuren in de nasleep van overlijden en onvermogen. Het nieuwe kantoor omvat twee gecertificeerde trust- en nalatenschapspecialisten die zijn erkend door de State Bar of California, vier advocaten die consequent worden erkend door Super Lawyers en talrijke anderen die zijn onderscheiden met prestigieuze, door vakgenoten beoordeelde prijzen. Amy L. Gostanian, Managing Partner & Owner, en voormalig voorzitter van de OCBA Conservatorship Section, Partner Bradley R. Kirk, die meer dan 100 zaken voor de erfrechtbank heeft gebracht, en Managing Partner Michelle Bartolic, die ook als mediator optreedt in veel spraakmakende zaken, leiden het team van uitzonderlijke juridische pleitbezorgers van het kantoor.

Het trust- en nalatenschapslandschap in Californie is groot en complex, met naar schatting zeven miljoen nalatenschappen die in de komende twintig jaar onder beheer zullen komen. Dit scenario biedt een unieke kans voor The Estate Lawyers om de opkomende leemte op te vullen met hoogwaardige, efficiente juridische diensten en om gebruik te maken van geavanceerde technologie om clienten tijd en geld te besparen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een ongeevenaarde juridische vertegenwoordiging in trust- en boedelzaken, vertegenwoordigt The Estate Lawyers, APC de fusie van de knapste koppen op dit gebied, verenigd in een missie om gerechtigheid en gemoedsrust te leveren aan de clienten van het kantoor in heel Californie.

Contact: Sheilah Buack-Shelton
Bedrijf: De erfrechtadvocaten
Adres: Newport Beach, CA
Telefoonnummer: (866) 330-0578
E-mail: [email protected]
Website: https://www.theestatelawyers.com


iCrowdNewswire