header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cimplifi™ voegt Relativity Contracts toe als onderdeel van het CI Contracts aanbod

Apr 16, 2024 11:16 AM ET

CI Contracts vertegenwoordigt het baanbrekende end-to-end platform in de industrie voor een uitgebreide review van contracten op grote schaal

NEW YORK – 16 april 2024 – Cimplifi, een geintegreerde leverancier van eDiscovery diensten en contractanalyse, onthulde vandaag de uitbreiding van zijn CI Contracts aanbod, door de toevoeging van Relativity Contracts.

Als onderdeel van haar juridische dienstverlening, biedt Cimplifi AI-gestuurde contract review diensten. Het CI Contracts proces combineert de beste eDiscovery technologieen en contract analyse tools om een snelle beoordeling van de contractenportefeuille te leveren voor grootschalige contractbeoordeling. Door gebruik te maken van Relativity Contracts, vermindert CI Contracts het aantal medewerkers en de uren die nodig zijn voor projecten aanzienlijk, waardoor de voordelen en functionaliteit van de software worden geoptimaliseerd.

“We zijn erg blij met de integratie van Relativity Contracts in CI Contracts”, zegt Marc Zamsky, chief executive officer bij Cimplifi. “Door gebruik te maken van onze uitgebreide ervaring in grootschalige documentreview en multidisciplinaire AI-expertise op het gebied van eDiscovery, contractanalyse en contract lifecycle management, bieden we een uitgebreide oplossing voor complexe contractreview.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Cimplifi om Relativity Contracts in te zetten in hun ecosysteem”, zegt Laurie Usewicz, chief partner officer bij Relativity. “Cimplifi is een vertrouwde RelativityOne Gold Partner. Hun diepgaande expertise in eDiscovery en contractanalyse en lifecycle management kwalificeert hen bij uitstek om een uitzonderlijke klantervaring te bieden met Relativity Contracts.”

CI Contracts is ontworpen voor grootschalige contractbeoordeling en combineert praktische juridische en contractuele expertise met kunstmatige intelligentie. Door gebruik te maken van gevestigde technologieen, methodologieen en op maat gemaakte analyses, worden processen gestroomlijnd om volume, kosten, tijdlijnen en risico\’s te verminderen. Deze aanpak versnelt de extractie van essentiele inzichten uit contracten met verhoogde precisie en efficientie. Door gebruik te maken van CI Contracts en de analyses die zijn ingebouwd in Relativity Contracts, worden contractportfolio\’s doorzocht, gededupliceerd, geanalyseerd, worden belangrijke gegevens geextraheerd en beoordeeld, wat resulteert in een rapport dat kan worden geanalyseerd door juridische professionals.

Experts van Cimplifi en Relativity zullen Relativity Contracts demonstreren op het komende CLOC Global Institute vanuit de Cimplifi stand, #207. Live demonstraties vinden plaats op dinsdag en woensdag om 11:30 uur.

OverCimplifi™

Cimplifi is een toonaangevende geintegreerde juridische dienstverlener, die gebruik maakt van technologie en expertise om de ervaring van eDiscovery en contractanalyse te vereenvoudigen voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. Onze klantgerichte ecosysteem en ervaring biedt een portfolio van technologie-enabled oplossingen die eigen tools en geautomatiseerde workflows integreert met toonaangevende software om een eenvoudig te gebruiken, end-to-end systeem te leveren dat processen stroomlijnt, rapportage verenigt en gebruikers in staat stelt om te handelen. Al meer dan twintig jaar vertrouwen klanten op onze expertise en vindingrijkheid om complexe uitdagingen op te lossen, innovatieve oplossingen te bieden en intelligentie en inzicht te verschaffen om hen te helpen risico\’s te beheren, kosten te beheersen en meer gedaan te krijgen, effectiever en met veel minder inspanning en stress. Cimplifi is ISO 27001 gecertificeerd en is een divisie van System One. Meer informatie vindt u op www.cimplifi.com.

Over Relativity

Relativity maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen.RelativityOne, het SaaS-product van Relativity, beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke kwesties tijdens rechtszaken en interne onderzoeken. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in ongeveer 40 landen en bedient duizenden organisaties wereldwijd, voornamelijk in de juridische, financiele en overheidssector, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Neem contact op met Relativity via[email protected]of bezoekwww.relativity.comvoor meer informatie.

Perscontact
Sara Moore
Cimplifi
1 346 646 4604
[email protected]


iCrowdNewswire