header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert de inleiding van dekking rapport over Forum Energy Technologies, Inc "Technology Solutions for Energy Development".

Apr 16, 2024 11:13 AM ET

11 april 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een “Initiation of Coverage Report” gepubliceerd over Forum Energy Technologies, Inc. (NYSE: FET) met de titel: “Technology Solutions for Energy Development”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Forum Energy Technologies (FET) biedt technologische oplossingen voor de olie-, aardgas-, industriele en duurzame energie-industrie. De producten van het bedrijf zijn ontworpen om klanten te helpen hun operationele efficientie veilig te verhogen en de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen. Productlijnen in de segmenten Drilling & Downhole en Completions zijn gepositioneerd om te profiteren van de E&P trend in de industrie naar langere horizontale putten die complexere afwerkingsontwerpen vereisen. De intensiteit van de dienstverlening kan de vraag naar bepaalde verbruiksartikelen doen toenemen en de vervangingscyclustijden voor sommige productlijnen van kapitaalgoederen verkorten.

FET rapporteert zijn activiteiten in drie segmenten: Boren & Downhole, Afwerking en Productie. Elk segment omvat meerdere productlijnen die zijn ontworpen om aan specifieke behoeften van klanten te voldoen en hen te helpen bij hun inspanningen om de operationele efficientie en het economisch rendement te verhogen. Een aantal van FET\’s technologische oplossingen kan klanten ook helpen om de milieu-intensiteit van hun olie- en gasactiviteiten te verminderen door lagere emissies en kan initiatieven op het gebied van hernieuwbaar aardgas en offshore windenergie ondersteunen. De producten worden aan klanten geleverd vanuit grote productie/distributiefaciliteiten in zes landen, waaronder de VS, Canada, Duitsland, Saoedi-Arabie, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. FET bedient ook klanten in Zuid-Amerika en Zuidoost-Azie vanuit speciale regionale verkoopkantoren.

De innovatieve technologieen van FET vergroten de totale aanspreekbare markt (TAM) voor de productfamilies Iron Roughneck, FASTConnect geautomatiseerde schakeltechnologie en Multilift. Het management schat dat deze drie productlijnen alleen al het TAM met 300 miljoen dollar hebben doen toenemen. De systemen voldoen aan de doelstellingen van klanten om op een veilige en efficiente manier te werken en zo het economisch rendement te verhogen. In januari 2024 heeft Forum de overname afgerond van Variperm, een Canadese leverancier van zandcontrolesystemen aan producenten van zware olie en teerzand. De overname zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke schaalvergroting en margeverbetering.

Tegen de achtergrond van een relatief stagnerende activiteit in de industrie, voorspelde het management voor FY24 een aangepaste EBITDA van $ 100-120 miljoen en een vrije kasstroom van $ 40-60 miljoen. In FY23 bedroeg de aangepaste EBITDA $ 67,1 miljoen. De verwachte bijdrage van Variperm ondersteunt een deel van de verwachte groei. De schaalgrootte en margevergroting als gevolg van de Variperm-transactie zou FET in staat kunnen stellen om zijn bestaande 9,00% obligaties en de termijnlening aan de verkopers van Variperm later in 2024 te herfinancieren.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire