header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De National Advertising Division beveelt The Princeton Review aan te stoppen met puntverhogingclaims voor MCAT-testvoorbereidingsdiensten

Apr 18, 2024 1:52 PM ET

New York, NY – 18 april 2024 – In een Fast-Track SWIFT challenge aangespannen door Blueprint Test Preparation LLC, heeft de National Advertising Division van BBB National Programs aanbevolen dat TPR Education, LLC d/b/a The Princeton Review (TPR), niet langer beweert dat haar studenten “een 515 scoren op de MCAT of 15 punten toevoegen, afhankelijk van je beginscore. Gegarandeerd of je geld terug.

Fast-Track SWIFT is een versnelde procedure die is ontworpen voor reclamezaken over een onderwerp die worden voorgelegd aan de National Advertising Division (NAD). Blueprint voerde aan dat de claims van TPR van 515 of 15 punten prestatieclaims zijn die onderbouwing vereisen.

De NAD concludeerde dat de geld-terug-garantie duidelijk en opvallend was vermeld bij elke herhaling van de claim van TPR – als onderdeel van de hoofdclaim of onmiddellijk daarna. Maar de NAD concludeerde ook dat TPR een affirmatieve prestatieclaim deed, namelijk dat een substantieel deel van de klanten die deze cursussen volgen in staat zal zijn om een verhoging van 15 punten of een score van 515 te behalen. Daarbij merkte de NAD op dat TPR niet alleen beweert dat het product effectief zal zijn, maar dat het effectief zal zijn in het behalen van bepaalde gekwantificeerde resultaten.

Aangezien er geen bewijs is dat een substantieel deel van de consumenten in staat zal zijn om een verhoging van 15 punten of een score van 515 op hun MCAT-examen te behalen door de cursussen van TPR te volgen, adviseerde de NAD TPR om de aangevochten claims te staken.

In haar adverteerdersverklaring zei TPR dat ze “akkoord gaat met de aanbevelingen van de NAD”, hoewel ze het niet eens is met “de bevinding van de NAD dat de gewraakte geld-terug-garantieclaims een prestatieboodschap overbrengen”.

Alle samenvattingen van BBB National Programs zijn te vinden in de jurisprudentiebibliotheek. Voor de volledige tekst van de NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechtingsdiensten, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de VS. De National Advertising Division beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen voor de waarheidsgetrouwheid van reclame en nauwkeurigheid, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven wordt geeffend.

Contactgegevens:
Naam: Jennie Rosenberg
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: Mediarelaties


iCrowdNewswire