header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rocky McElhaney Advocatenkantoor voor 10e keer opgenomen in Nashville Business Journal\’s 2024 Best Places to Work

Apr 18, 2024 2:21 PM ET

Rocky McElhaney Law Firm, een bekroonde letselschadepraktijk in de regio Nashville, is verheugd te kunnen aankondigen dat het bedrijf is opgenomen in de Nashville Business Journal\’s 2024 Best Places to Work. Dit is de tiende keer dat het kantoor deze eer te beurt valt, die alleen wordt toegekend aan de beste werkgevers in Middle Tennessee en Nashville.

Oprichter, Lead Attorney en Chief Legal Office, Rocky McElhaney, zei: “We zijn absoluut verrukt om voor de tiende keer te worden opgenomen! Penny en ik doen ons best om goed te zijn voor onze werknemers en hen een ondersteunende en veilige werkplek te bieden waar ze zich prettig voelen. De prijs voor Best Places to Work heeft een speciaal plekje in mijn hart.”

Naast een 100% door de werkgever gedekt uitgebreid gezondheidsplan, langdurige arbeidsongeschiktheid en een bijpassende 401K, biedt Rocky McElhaney Law Firm een uitstekend betaald zwangerschaps- en vaderschapsverlof, bijna vier weken extra betaalde vakantie per jaar, flexibele begin- en eindtijden, de optie om een dag per week op afstand te werken, twee gratis fitnessclubopties, gratis gezonde snacks op alle kantoorlocaties, evenals maandelijkse door het bedrijf georganiseerde seminars over permanente educatie en frequente werknemersprijzen en incentives.

Medewerkers profiteren ook van royale jaarlijkse bonussen en groeipotentieel, mogelijkheden om te netwerken en vrijwilligerswerk te doen in de gemeenschap via door het bedrijf gesponsorde evenementen, de mogelijkheid om vanuit meerdere locaties in Tennessee te werken en leuke en opwindende teamwaarderingsfeesten die de lat hoger leggen, niet alleen voor anderen in de juridische sector, maar in alle bedrijfstakken in Nashville.

Van begin 2023 tot het voorjaar van 2024 heeft Rocky McElhaney Law Firm verschillende teamleden aangenomen. De extra ondersteuning heeft bijgedragen aan de welbekende teamcultuur van het kantoor en heeft geleid tot een grotere klanttevredenheid.

Over de Best Places to Work Award

Best Places to Work erkent bedrijven in Midden-Tennessee die streven naar een goede balans tussen werk en prive, plezier hebben en een geweldige teammentaliteit hebben. Nominaties worden geaccepteerd door het publiek en werknemers van genomineerde bedrijven wordt gevraagd een online enquete in te vullen die wordt uitgevoerd door Quantum Workplace.

De anonieme werknemersenquete meet 10 belangrijke betrokkenheidscategorieen, waaronder vertrouwen in leiders, communicatie en hulpbronnen, individuele behoeften, persoonlijke betrokkenheid, teamdynamiek en de effectiviteit van managers. Om in aanmerking te komen voor de prijs voor Best Places to Work moeten de vestigingen van een bedrijf zich bevinden in een of meer van de 10 districten die samen de regio Nashville vormen, waaronder Cheatham, Davidson, Dickson, Maury, Montgomery, Robertson, Rutherford, Sumner, Williamson en Wilson. Bedrijven moeten ook ten minste 10 werknemers hebben.

Alle winnende bedrijven worden vermeld in de Nashville Business Journal en online op NashvilleBusinessJournal.com.

Rocky McElhaney Law Firm is een bekroond advocatenkantoor voor persoonlijk letsel met vestigingen in het centrum van Nashville, East Nashville, Hendersonville, Clarksville en Murfreesboro. Rocky werd in 2002 opgericht in Nashville en verwierf al snel een reputatie vanwege de integriteit van zijn werk voor letselschadeslachtoffers en vanwege de vastberadenheid van zijn team om het speelveld tegen grote verzekeringsmaatschappijen gelijk te trekken en te vechten voor de gerechtigheid die zijn clienten verdienen.

De advocaten van Rocky McElhaney Law Firm zijn ijverige, meelevende en toegewijde advocaten die hard vechten om slachtoffers van ernstig letsel te helpen het recht te krijgen dat ze verdienen.

Rocky McElhaney Law Firm heeft erkenning en talrijke onderscheidingen gekregen voor zijn track record van succesvolle zaken, belangrijke vonnissen, hoge ethische normen en de focus op het opbouwen van sterke relaties met klanten. Naast de vele onderscheidingen is het kantoor de afgelopen 9 jaar uitgeroepen tot “Best Attorney” door de jaarlijkse Best of Nashville Readers\’ Poll van Nashville Scene en heeft het een plaats verdiend in Nashville Business Journal\’s Best of the Bar, National Trial Lawyers Top 100 Attorneys en het Multi-Million Dollar Advocates Forum. Het kantoor heeft een A-rating bij het Tennessee Better Business Bureau en is nu voor de tiende keer winnaar van de Best Places to Work van Nashville Business Journal.

Ga voor meer informatie naar RockyLawFirm.com of volg het kantoor op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

Contactgegevens:
Naam: Alexis McCoy
E-mail: [email protected]
Functie: Hoofd Marketing


iCrowdNewswire