header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LMI introduceert op technologie gebaseerde software voor het nakijken van medische dossiers voor letselgerelateerde claims om 40 jaar mijlpaal te vieren

Apr 23, 2024 10:00 AM ET

Om de mijlpaal van 40 jaar te vieren, kondigt LMI de lancering aan van een technische software voor het beoordelen van medische dossiers voor letselgerelateerde claims en rechtszaken.

Litigation Management, Inc. (LMI), een toonaangevend bedrijf op het gebied van juridische technologie en analyse, bereikt een mijlpaal van 40 jaar en kondigt om dit te vieren de lancering aan van LMI DataLens™, een technische software voor het beoordelen van medische dossiers. De software is ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van het beoordelen van medische dossiers bij het oplossen van letselgerelateerde claims en rechtszaken te verbeteren. Advocatenkantoren en interne juridische teams kunnen een versnelde aanpak ervaren bij het beoordelen van medische dossiers in de manier waarop gegevens worden geïdentificeerd, georganiseerd, geanalyseerd en aangeleverd.

“Sinds dag één is LMI toegewijd aan het helpen van klanten bij het succesvol oplossen van claims en rechtszaken, innovatie en het geven van prioriteit aan het welzijn en succes van onze medewerkers. In de afgelopen vier decennia hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt, ons bereik vergroot en ons gevestigd als een betrouwbare marktleider”, zegt Betsy Juliano, oprichter en voorzitter van LMI. “We zijn ongelooflijk trots om deze belangrijke mijlpaal van 40 jaar in het bedrijfsleven te vieren, maar we zijn nog trotser om door te gaan met het leveren van buitengewone diensten aan onze klanten. Als onderdeel van onze voortdurende toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, zijn we verheugd om onze nieuwste technologische ontwikkeling, LMI DataLens™, te introduceren.”

Sonya Virant, CEO van LMI: “Dit jubileum markeert niet alleen 40 jaar groei en prestaties, maar is ook een bewijs van de toewijding en het harde werk van ons team. Nu we aan het volgende hoofdstuk van onze reis beginnen, vinden we het geweldig om deze nieuwe software met de industrie te delen. LMI DataLens™ tilt OCR-technologie naar een hoger niveau. We begrijpen dat er vaak van onze klanten wordt verwacht dat ze meer doen met minder. Ons doel is om die druk te verlichten door tijd en geld te besparen en tegelijkertijd betere resultaten te produceren.”

LMI DataLens™ wordt centraal gehost door LMI. De prijs wordt aangepast op basis van het aantal claims, de omvang van het geschil en de complexiteit van de gegevens. Ervaar krachtige inzichten via een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door geavanceerde beveiligingsfuncties.

Verbeterde zoekfunctie voor Discovery-bestanden: Sneller informatie vinden

  • LMI analisten kunnen een bestand doorzoeken op specifieke termen en zoeken in alle geüploade bestanden.
  • Voorbeeld zoektermen: type letsel, productgebruik, namen van leveranciers en meer.

 

Aangepaste bestandsorganisatie & Beheer: Door de gebruiker bepaalde voorkeuren

Gebruikers bepalen hoe dossiers worden georganiseerd.

Voorbeeld:

  • Op documenttype
  • Op provider
  • Op datum binnen of tussen providers
  • Chronologische volgorde
  • Met/zonder duplicaten

 

Documenten markeren

Documenten met pagina\’s die geen OCR-gegevens bevatten, zoals handgeschreven notities, kunnen worden gemarkeerd voor handmatige controle.

Duplicatiedetectie

Alle geüploade records en pagina\’s kunnen worden ontdubbeld, gecodeerd, gemarkeerd, geannoteerd en gedeeld.

 

Ga voor meer informatie over LMI DataLens™ naar: https://www.lmiweb.com/tools/lmi-datalenstm-tech-enabled-medical-record-review

Litigation Management, Inc. (LMI) is een bedrijf dat juridische en medische gegevens analyseert en een vertrouwde langetermijnpartner is van Fortune 100 en 500 bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren, gespecialiseerd in juridisch en medisch gegevensbeheer. Met 40 jaar ervaring bieden onze juridische, medische en technologische consultants en professionals een nieuwe definitie van klantenservice door innovatieve oplossingen en resultaten van hoge kwaliteit te leveren. LMI werkt samen met klanten – aanklagers, verdedigers, rechters, bemiddelaars en meer – in zaken variërend van enkelvoudige zaken tot massamisdrijven. Ga voor meer informatie naar: www.lmiweb.com

 

Contactgegevens:
Naam: Angela Browning, Chief Strategy Officer
Organisatie: Litigation Management, Inc.
Website: www.lmiweb.com
Adres: 7976 Mayfield Road, Suite 150, Chesterland, Ohio 44026
Telefoon: 800-778-5424