header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Miles Mediation & Arbitrage ondertekent de RCI™ Pledge voor ADR-aanbieders

Apr 23, 2024 6:36 PM ET

ATLANTA, GA, 18 april 2024 – Miles Mediation & Arbitration, de snelst groeiende aanbieder van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) in het zuidoosten, kondigt met trots aan dat zij de RCI™ Pledge for ADR Providers heeft ondertekend.

De belofte maakt deel uit van het Ray Corollary Initiative™ (RCI™), een gedetailleerd actieplan om het aantal diverse personen dat wordt geselecteerd als arbiter en bemiddelaar te vergroten. Het initiatief is vernoemd naar Charlotte E. Ray, die in 1872 afstudeerde aan de Howard University School of Law. Zij was de eerste zwarte vrouw die toegelaten werd tot de balie in de VS.

“Hoewel de sector van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) als geheel vooruitgang heeft geboekt op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI), kunnen we nog veel meer doen”, zegt Parag Shah, CEO van Miles Mediation & Arbitration. “In mijn rol kan ik institutionele en systemische veranderingen doorvoeren en ik neem die verantwoordelijkheid heel serieus.

“De ondertekening van de RCI™ Pledge voor ADR-aanbieders weerspiegelt onze voortdurende inzet voor een divers panel van bemiddelaars en arbiters,” zegt Shah. “Ik ben trots op het feit dat we een divers panel – en divers personeel – hebben op het gebied van geslacht, ras en leeftijd, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Door deze belofte aan te gaan, stemmen we ermee in om een panel te handhaven dat voor ten minste 30% uit verschillende neutralen bestaat wat betreft ras, geslacht, leeftijd, LGBTQ en handicap. Deze belofte zal ons helpen onze inspanningen te richten en te blijven bouwen aan een panel en bedrijf dat een afspiegeling is van de klanten die we bedienen – en de maatschappij in het algemeen.”

Ga voor meer informatie over de RCI™ Pledge voor ADR-aanbieders naar https://raycorollary.org/take-the-rci-pledge/.

Miles Mediation & Arbitration geeft vorm aan de ADR-industrie met ons uitgebreide professionele dienstenmodel dat de expertise van ons hoogopgeleide, diverse panel van neutrale partijen combineert met een ongeevenaard niveau van klantenondersteuning om partijen te begeleiden en in staat te stellen een eerlijke, tijdige en kosteneffectieve oplossing te vinden, ongeacht de omvang, specialisatie of complexiteit van de zaak. Bel voor meer informatie 888-305-3553 of stuur een e-mail naar [email protected].

Contactgegevens:
Naam: Kimber Bond
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: Directeur Marketing


iCrowdNewswire