header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar praktijk als getuige-deskundige voor gestructureerde producten uit

Apr 23, 2024 6:37 PM ET

New York, NY, 18 april 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Barbara Mullaney Pendrill is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director en Expert Witness.

“Barbara heeft uitgebreide ervaring op het gebied van gestructureerde producten voor particulieren en instellingen en geschiktheid voor particulieren over de hele wereld”, zegt Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Barbara is een doorgewinterde manager in de financiele dienstverlening met uitgebreide expertise in financiele dienstverlening voor particulieren en regelgeving. In haar wereldwijde carriere bekleedde ze leidinggevende functies in derivaten, structurering en later retail banking, waardoor ze veel inzicht kreeg in gebieden als gestructureerde retailproducten, margeleningen, informatieverschaffing en geschiktheid.

Voordat ze bij Citi kwam, begon Barbara haar carriere als accountant bij Arthur Anderson. Ze heeft een Bachelor of Science in Accounting en Economie van St. John\’s University in New York. In haar eerste functies bij Citi in Europa gaf ze leiding aan productontwikkeling voor particuliere beleggers, relatiebeheer, klantenbetrokkenheid, vermogensbeheer, kapitaalmarkten en bedrijfsontwikkeling.

Na haar overstap naar New York gaf Barbara leiding aan de Cross Asset Group voordat ze Global Head of Relationship Management and Business Development werd, waar ze werkte voor de belangrijkste institutionele klanten van Citi in de vermogenssector. Als Global Head of Private Client Solutions & Co-Head of Citi Private Bank Capital Markets, formuleerde en implementeerde ze een wereldwijde distributiestrategie voor Capital Markets-producten en gaf ze leiding aan het Markets Direct Access Program voor de Ultra High Net Worth-klanten van Citi. Gedurende haar carriere is Barbara lid geweest van belangrijke commissies, waaronder de Global Markets Product Approval Committee, de Citi North American Markets Management Committee en de Global Markets Sales Committee.

Nadat ze in november 2019 het bankwezen verliet, waagde Barbara zich aan het ondernemerschap als CEO en Founding Partner van Maui Raw Inc, dat zich richt op plantaardige, schone voeding. Ze heeft ook eerder opgetreden als getuige-deskundige voor de SEC en OCC in zaken die betrekking hebben op haar vaardigheden en ervaring.

Barbara\’s betrokkenheid bij filantropie omvat haar steun aan The Center for Family Services of Palm Beach County, waar ze momenteel in het bestuur zit en voorzitter is van de veiling voor hun grootste fondsenwervingsevenement, evenals haar steun aan Ronald McDonald House en Dress for Success.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire