header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


One, Two en Three MICHELIN Keys: net zoals de MICHELIN sterren uitstekende restaurants erkennen, hebben hotels nu hun eigen onderscheiding

Apr 24, 2024 3:49 PM ET
  • Voor de eerste keer landt de MICHELIN Key-selectie in de VS, waardoor de passie en expertise van de MICHELIN-gids wordt uitgebreid naar de Verenigde Staten.
  • Geselecteerd door het inspectieteam van de MICHELIN Gids, zijn de hotels met de meest bijzondere ervaringen nu boekbaar op de digitale platforms van de MICHELIN Gids.
  • De eerste selectie van de MICHELIN Key US belicht 124 hotels
  • De MICHELIN Gids heeft de ambitie om het 1e wereldwijde onafhankelijke boekingsplatform voor uitstekende restaurants en hotels te worden.

NEW YORK, 24 april 2024 – Na de eerste aankondiging in Frankrijk op 8 april, is Michelin verheugd om vandaag de allereerste selectie van hotels met een MICHELIN Key in de VS te onthullen. 124 hotels zijn bekroond met een, twee of drie MICHELIN Keys, die de meest opmerkelijke ervaringen en verblijven op geselecteerde locaties in het hele land benadrukken.

Hotels in Atlanta, Californie, Chicago, Colorado, Florida, New York en Washington D.C. – de bestemmingen in de VS waar de MICHELIN Gids ook zijn restaurantselectie aanbeveelt – kwamen in aanmerking voor de onderscheiding.

De hotelselectie van de MICHELIN Gids, die een steeds uitgebreidere service biedt, biedt gebruikers aanbevelingen voor een complete reiservaring. Toegekend door het inspectieteam van de MICHELIN Gids op basis van anonieme verblijven of bezoeken – onafhankelijk van bestaande labels, toeristische sterren en vooraf vastgestelde quota\’s – zijn de MICHELIN Sleutels een nieuwe internationale referentie voor reizigers. Ze zijn bedoeld om reizigers de weg te wijzen naar accommodaties die zich onderscheiden door een uniek gastvrijheidsconcept, een eigen karakter, een warm onthaal en een zeer hoog serviceniveau.

124 etablissementen ontvangen een, twee of drie MICHELIN sleutels in de VS

In deze eerste selectie in de VS, en tweede selectie wereldwijd, hebben 124 accommodaties een onderscheiding gekregen van de bijna 1.000 hotels die worden aanbevolen door de MICHELIN gids in de Verenigde Staten: 11 hotels ontvingen drie MICHELIN sleutels, 33 twee MICHELIN sleutels en 80 een MICHELIN sleutel.

Deze eerste Amerikaanse MICHELIN Key selecties brengen etablissementen samen met een grote verscheidenheid aan concepten, prijsklassen en geografische locaties. U vindt er de chicste retraites aan de kust, de meest ontspannende, rustige schuilplaatsen en de meest spectaculaire stedelijke oases.

Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN gids, zegt: “Met deze nieuwe onderscheiding heeft de MICHELIN Gids een gloednieuw hoofdstuk geopend in zijn dienstverlening aan reizigers, die de afgelopen 124 jaar zijn levensader is geweest. De inspecteurs van de MICHELIN Gids, die trouw blijven aan hun aanpak ter plaatse, hebben deze ongeevenaarde lijst opgesteld om hun beste hotelervaringen in de VS te delen. Elk etablissement dat is bekroond met een, twee of drie MICHELIN sleutels is een juweeltje dat is gebeeldhouwd door getalenteerde professionals. Met behulp van de digitale platforms van de MICHELIN Gids kunnen reizigers hun zoekopdracht filteren en bekroonde hotels boeken voor een verblijf waarvan we hopen dat het onvergetelijk zal zijn.”

Een, twee en drie MICHELIN sleutels

Net als de beroemde sterren die de beste culinaire ervaringen in de restaurantselectie van de MICHELIN Gids aangeven, onthullen de MICHELIN Keys de accommodaties in de hotelselectie van de Gids die de meest uitmuntende verblijven bieden. Ze vormen een nieuwe maatstaf voor reizigers en kwalificeren elke hotelervaring in bredere termen dan alleen voorzieningen.

Een MICHELIN Sleutel: een heel bijzonder verblijf

Dit is een echt juweeltje met een eigen karakter en persoonlijkheid. Het kan de norm doorbreken, iets anders bieden of gewoon een van de beste in zijn soort zijn. De service gaat altijd een stapje verder en biedt beduidend meer dan vergelijkbaar geprijsde etablissementen.

Twee MICHELIN sterren: een uitzonderlijk verblijf

Ergens waar het echt uniek en uitzonderlijk is in elk opzicht, waar een onvergetelijke ervaring altijd gegarandeerd is. Een hotel met karakter, persoonlijkheid en charme dat wordt uitgebaat met duidelijke trots en aanzienlijke zorg. Opvallend design of architectuur en een echt gevoel voor de locatie maken dit een uitzonderlijke plek om te verblijven.

Drie MICHELIN sleutels: een buitengewoon verblijf

Hier draait alles om verbazing en verwennerij – dit is het summum van comfort en service, stijl en elegantie. Het is een van \’s werelds meest opmerkelijke en buitengewone hotels en een bestemming op zich voor die reis van je leven. Alle elementen van echt grote gastvrijheid zijn hier aanwezig om ervoor te zorgen dat elk verblijf lang in het geheugen en in de harten zal blijven voortleven.

11 unieke hotels ontvangen drie MICHELIN sleutels

Drie MICHELIN Keys, die duiden op een buitengewoon verblijf dat een specifieke reis waard is, zijn uitgereikt aan 11 hotels – 7 in Californie en 4 in New York City.

In Big Sur, Californie, biedt Post Ranch Inn 39 kamers en huizen gelegen tussen de zee en de wolken in een van de mooiste gebieden aan de Californische kustlijn. Elk individueel huis, ontworpen door de modernistische architect Mickey Muennig, past perfect in zijn natuurlijke omgeving. De Three Houses zijn gebouwd op 9 meter hoge palen en gecamoufleerd tussen de sequoia bomen, terwijl de Ocean Rooms dicht bij de rand van de klif liggen – en zowel luxe als moderniteit combineren. Elders in Californie biedt SingleThread Inn in Healdsburg een van de meest luxueuze ervaringen in de staat. De 5 accommodaties, met hun modern-klassieke esthetiek, bieden niet alleen een gedenkwaardig verblijf – ze bieden gasten ook een gegarandeerde reservering in het SingleThread restaurant met drie MICHELIN-sterren. Een maaltijd in SingleThread, geleid door chef-kok Kyle Connaughton, tilt de ervaring naar een ultiem niveau en maakt het hotel een speciale reis waard. In Beverly Hills blaast The Beverly Hills Hotel, Dorchester Collection met zijn 210 kamers het beroemde Pink Palace nieuw leven in door moderne voorzieningen te combineren met een Hollywood-klassiek decor uit de jaren 1940.

In New York City is Casa Cipriani New York een luxe boetiekhotel in een voormalige veerbootterminal uit 1906. Het gebouw, versierd in een Beaux Arts stijl, herbergt 47 kamers en suites die opvallend ingetogen zijn in hun weelde, in contrast met de ornamenten aan de buitenkant van het gebouw. De kamers met uitzicht op de rivier bieden een uniek uitzicht en het Jazz Cafe van het hotel, gemodelleerd naar een vooroorlogse eetclub, is de perfecte plek om van livemuziek te genieten. Aman New York , ook in New York, is een wereld van luxe in het hart van Manhattan – de eerste stap van het Aman-merk in een grote Amerikaanse stad. De suites, geinspireerd op Japans minimalisme, worden omringd door faciliteiten zoals een tuinterras, een loungebar, restaurants en zelfs een intrigerende ondergrondse liveoptredens in speakeasystijl. De service is altijd aanwezig en altijd professioneel om gasten tijdens hun verblijf te begeleiden.

In totaal ontvingen 11 buitengewone hotels drie MICHELIN sleutels.

33 hotels ontvangen twee MICHELIN sleutels voor uitzonderlijke verblijven

33 hotels zijn bekroond met Two MICHELIN Keys voor een uitzonderlijk verblijf.

Binnen deze categorie kunnen reizigers aanbevelingen vinden in Californie, Florida, Chicago, New York en D.C. Met 18 hotels uitgelicht, biedt Californie een verscheidenheid aan ervaringen. Zo ligt Bernardus Lodge & Spa verscholen tussen de pijnbomen en eiken van Carmel Valley. De Lodge ligt afgelegen genoeg om een zekere mate van afzondering te bieden – maar toch op slechts enkele minuten van het pittoreske stadje Carmel-by-the-Sea. Het hotel, dat ook een eersteklas restaurant verwelkomt, is verbonden aan de Bernardus wijnmakerij en wijngaard, waardoor wijnliefhebbers kunnen genieten van een indrukwekkende kelder. De selectie biedt ook uitzonderlijke ervaringen in San Francisco. The Battery bijvoorbeeld, met slechts 14 kamers, is een bijzonder exclusieve Club in bohemienstijl. In West Hollywood roept Chateau Marmont de magie van een filmset op. Het is gebouwd volgens de specificaties van het kasteel Amboise aan de Loire en is een perfecte achttiende-eeuwse replica – waar gecanneleerde pilaren worden gesierd door klimop.

Daarnaast bevat de selectie stijlvolle designhotels waarvan het Faena Hotel Miami Beach misschien wel het beste voorbeeld is. Ontworpen door de baanbrekende Argentijnse hotelier Alan Faena, komen zijn kleurrijke fantasieen tot leven met fascinerende Art Deco details. Een paar kilometer verderop, in het Four Seasons Hotel at The Surf Club, is een legendarische plek die voor het eerst werd geopend in 1930 nu uitgebreid met moderne structuren. Reizigers die op zoek zijn naar de perfecte locatie in Chicago vinden het Peninsula Chicago. De derde opening van het merk in de VS biedt altijd aanwezige en attente service in hightech kamers (en, op het Shanghai Terrace, een van de beste Chinese restaurants van Chicago). In New York is Nine Orchard gevestigd in het voormalige Jarmulowsky Bank-gebouw. Hoewel het zijn eeuwenoude grandeur heeft behouden, kiezen de kamers voor iets meer ingetogen: de klassieke architectuur wordt aangevuld met gedempte kleuren en meubilair dat minimalistisch maar warm is, samen met moderne gemakken zoals op maat ontworpen en geprogrammeerde geluidssystemen.

80 hotels ontvangen een MICHELIN sleutel

Een MICHELIN Key is een erkenning voor een heel bijzonder verblijf.

Onder de 80 hotels die een One MICHELIN Key hebben ontvangen, is er zowel geografisch als qua gastvrijheidsaanbod een grote diversiteit. Het luxueuze bed & breakfast boutique hotel, San Luis Creek Lodge, behoort bijvoorbeeld tot de meest perfect ontspannende. Het is ontworpen door Nina Freudenberger en zit vol met moeiteloze bohemien-rustieke details – en het is een van de meest betaalbare hotels die de Key in 2024 toegewezen heeft gekregen, vanaf 320 dollar per nacht. Het Wythe Hotel, Brooklyn, is groter qua aantal kamers maar niet minder betaalbaar, met suites onder $400. Het is een voorbeeld van het karakter van de buurt met een bewonderenswaardig oog voor detail. De chef-koks serveren delicatessen geinspireerd op Parijse en NYC favorieten.

Verschillende adressen bieden een holistische ervaring van bed tot bord, waaronder Hotel Jerome, Auberge Resorts Collection in Aspen, een chique, klassiek stadshotel gelegen in het pittoreske bergstadje – en met een eigen restaurant in de selectie van de MICHELIN Gids. Het Ritz-Carlton NoMad biedt de perfecte balans tussen klassieke luxe en een oosters mediterraan restaurant met de beroemde chef Jose Andres. Het Ette Hotel in Orlando, een luxe boetiekhotel met 126 kamers met moderne en minimalistische kamers, wordt aangevuld met Lipa, een restaurant onder leiding van de bekende chef-kok Akira Back.

Sommige hotels eren de architectuur van de vorige eeuw en zijn gevestigd in majestueuze architecturale omgevingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij The Gwen, een luxe Collection Hotel in Chicago, een eigentijdse boetiek die de esthetiek van de jaren 20 en 30 ademt met art-deco-accenten en 21e-eeuws comfort. Of kijk naar het Riggs Washington DC, het stijlvolle en rijk gedetailleerde hotel dat is gevestigd in een 19e-eeuws Romaans Revival bankgebouw. In Santa Monica heeft het onlangs gerestaureerde The Georgian alle sporen van de geweldige geschiedenis en architectuur behouden.

Voor reizigers die de grote steden achter zich willen laten, is Stanly Ranch, Auberge Resorts Collection, in Napa een juweeltje op een ranch van 712 hectare diep geworteld in het Californische wijnland. Voor een perfecte winterontsnapping biedt The Little Nell gasten een gezellig welkom in Aspen.

Designliefhebbers en kunstfanaten zullen genieten van Montage Laguna Beach, waar het hotel een bewust eerbetoon brengt aan de geboorte van de stad als kunstenaarskolonie – de interieurs zijn doordrenkt met kunstwerken en het panoramische uitzicht op de oceaan is een must see. Een ander echt kunstenaarsoord is het pas geopende Hotel Chelsea New York, dat de historische charme van New York in het moderne tijdperk brengt met een indrukwekkende, nostalgische authenticiteit. Chicago Athletic Association en zijn fantastische architectuur is nog zo\’n bezienswaardig gebouw – dit in Chicago – herontworpen door Roman en Williams om in de historische ruimte te passen en in te spelen op de geschiedenis. 1 Hotel South Beach Miami heeft een milieuvriendelijk ethos en een gerecycled/teruggewonnen decor voor een merk met serieuze luxe hotel kwaliteiten.

Alle MICHELIN Guide hotelaanbevelingen zijn gratis beschikbaar op de MICHELIN Guide website en mobiele applicaties. Op deze digitale platforms kunnen alle aanbevolen hotels direct worden geboekt tegen de best beschikbare publieke tarieven. Om reizigers tijdens hun verblijf bij te staan, biedt de MICHELIN Guide ook een conciergeservice die wordt gerund door reisexperts in dienst van de MICHELIN Guide.

Na Frankrijk en de Verenigde Staten (Atlanta, Californie, Chicago, Colorado, Florida, New York, Washington DC), zullen de MICHELIN Sleutels worden aangekondigd in Spanje op 29 april, Italie op 7 mei en Japan op 4 juli 2024. Andere bestemmingen volgen in de loop van het jaar.

MICHELIN Key hotels voor andere bestemmingen in de VS zullen later dit jaar worden aangekondigd.

Klik hier voor de foto\’s van de persconferentie .

Over Michelin

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, is toegewijd aan het duurzaam verbeteren van de mobiliteit van zijn klanten; het ontwerpen en distribueren van de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van zijn klanten; het leveren van digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te helpen verrijken en er unieke ervaringen van te maken; en het ontwikkelen van hoogtechnologische materialen die een verscheidenheid aan industrieen dienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Clermont-Ferrand, Frankrijk.

175 landen, heeft 132.200 werknemers en beheert 67 bandenproductiefaciliteiten, die in 2022 samen ongeveer 167 miljoen banden produceerden.(www.michelin.com).

Neem voor meer informatie contact op met:

Carly Grieff
Michelin Noord-Amerika
[email protected]


iCrowdNewswire