header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways wordt de eerste commerciele luchtvaartmaatschappij in de VS die wordt gecertificeerd door Autism Double-Checked

May 1, 2024 7:57 PM ET

Breeze en Autism Double-Checked organiseren “Autism Flies” oefening om aan boord te gaan ter gelegenheid van de Maand van de Bewustwording van Autisme .

Salt Lake City, UT (1 mei 2024) – Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’ in de VS, kondigde vandaag aan dat ze voldoet aan de criteria om gecertificeerd te worden door Autism Double-Checked, waardoor ze de eerste binnenlandse commerciele luchtvaartmaatschappij is die deze erkenning krijgt. Bovendien organiseerde de luchtvaartmaatschappij gisteren een “mock boarding exercise” waarbij lokale bewoners met kinderen en jongvolwassenen met autisme werden uitgenodigd om de eerste fasen van een vliegreis te ervaren door middel van een gesimuleerde oefening, varierend van het inchecken en de veiligheidscontrole tot het aan boord gaan van een vliegtuig. Dit is het derde evenement van de luchtvaartmaatschappij sinds haar oprichting en het eerste in haar thuisbasis Provo, UT.

Breeze ging in 2022 een partnerschap aan met Autism Double-Checked en maakte de vrijwillige online trainingscursus beschikbaar voor al haar stewardessen en heeft het programma sindsdien uitgebreid naar haar piloten. Om de certificering te behalen, moest 75 procent van de stewardessen de training voltooien, die bestaat uit diepgaande modules en materialen over hoe gasten met autisme en hun families het beste kunnen worden geidentificeerd en begeleid om een zo soepel mogelijke reiservaring te creeren.

“Breeze is gebouwd vanuit de gedachte dat reizen per vliegtuig betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor alle soorten gemeenschappen”, zegt David Neeleman, oprichter en CEO van Breeze. “Door samen te werken met Autism Double-Checked hopen we deze zeer speciale gemeenschap te inspireren en in staat te stellen het wonder van reizen per vliegtuig te ervaren en herinneringen voor het leven te maken.”

Autism Double-Checked is opgericht door ervaren reisprofessionals en ouders van kinderen met speciale behoeften. Autism Double-Checked heeft dus een diepgaande kennis van de logistiek in de reisindustrie en de moeilijkheden waarmee gezinnen van mensen met autisme te maken krijgen als ze op reis gaan.

“We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Breeze Airways, deze keer op Provo Airport, om autistische individuen en hun families de waardevolle mogelijkheid te geven om te oefenen met het navigeren op luchthavens en vliegreizen, zegt Alan Day, medeoprichter en CEO van Autism Double-Checked. “Oefening, en nog meer oefening is de sleutel tot het verkrijgen van comfort in reisomgevingen, en we zijn er trots op om deze mogelijkheid uit te breiden naar nog meer individuen en gezinnen. Breeze Airways is een geweldige partner en is nu Autism Double Checked-gecertificeerd om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van deze groeiende gemeenschap die grotendeels is genegeerd door de luchtvaartindustrie.”

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtfuncties die via een gestroomlijnde en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

https:// spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Andere Breeze persberichten en informatie:

https://www.flybreeze.com/news


iCrowdNewswire