header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FLINT COOPER BREIDT JURIDISCH TEAM UIT MET RANDY COHN, TIM THOMPSON EN 11 NIEUWE MEDEWERKERS, OM EXPERTISE IN ASBESTGERELATEERDE RECHTSZAKEN TE VERSTERKEN

May 1, 2024 7:36 PM ET

EDWARDSVILLE, IL (24 APRIL, 2024) – Flint Cooper kondigt met trots de toevoeging van 13 uitzonderlijke professionals aan het juridische team aan. Aan het hoofd van de uitbreiding van het bedrijf staan Randy Cohn en Tim Thompson, veteraan en ervaren litigators die bekend staan om hun expertise in mesothelioom en longkanker rechtszaken, evenals een team van ervaren advocaten en een toegewijd kader van ondersteunend personeel.

Flint Cooper\’s toewijding aan het leveren van ongeevenaarde juridische vertegenwoordiging voor individuen en families die getroffen zijn door asbestgerelateerde ziekten wordt onderstreept door de toevoeging van deze vooraanstaande professionals. Met tientallen jaren gecombineerde ervaring in het navigeren door de complexiteit van asbestgeschillen, brengen de nieuw benoemde partners een schat aan kennis en een bewezen track record van het veiligstellen van meer dan $ 2 miljard voor duizenden clienten.

“Ons kantoor is vereerd om zo\’n gewaardeerde groep van juridische professionals te verwelkomen,” zegt Ethan Flint, co-managing member van Flint Cooper. “De expertise en toewijding van Randy, Tim en hun teams om slachtoffers van blootstelling aan asbest te verdedigen, sluiten perfect aan bij de missie van ons kantoor om uitzonderlijke juridische vertegenwoordiging en medelevende ondersteuning te bieden aan mensen die geconfronteerd worden met de verwoestende gevolgen van mesothelioom en longkanker.”

Bij Cohn en Thompson voegen zich Todd Gampp, Michael Hickey, Ryan Kiwala, Kerry O\’Sullivan, John Richardson en Rob Woodward. De nieuwe partners worden erkend voor hun niet aflatende inzet voor uitmuntendheid en hebben binnen de juridische gemeenschap alom respect verworven voor hun formidabele verdediging van asbestslachtoffers. Hun gezamenlijke expertise in mesothelioom- en longkankergeschillen positioneert Flint Cooper als een nog sterkere kracht in de strijd voor gerechtigheid en aansprakelijkheid.

In aanvulling op de doorgewinterde partners verwelkomt Flint Cooper Shane Schmidt, een ervaren advocaat met een frisse blik en een gretigheid om clienten te dienen met integriteit en mededogen. Als aanvulling op het juridische team zijn er toegewijde ondersteunende medewerkers die met hun expertise en professionaliteit zorgen voor een naadloze dienstverlening.

Terwijl het bedrijf zijn aanwezigheid in asbestgerelateerde rechtszaken blijft uitbreiden, blijft Flint Cooper zich inzetten om de rechten van mensen die zijn getroffen door blootstelling aan asbest te handhaven en gerechtigheid voor hen na te streven. Ga voor meer informatie over Flint Cooper naar www.flintcooper.com.

OVER FLINT COOPER

Flint Cooper (FlintCooper.com) is een vooraanstaand advocatenkantoor dat een gevarieerde portefeuille van miljardenzaken beheert. Onder de gezamenlijke leiding van de oprichters Ethan Flint en Jeff Cooper, beiden wereldberoemd vanwege hun successen in het procederen in asbestgerelateerde zaken en federale beschermingszaken op grond van het vijfde amendement, beschikt Flint Cooper over een nationale aanwezigheid en de mogelijkheid om overal rechtszaken aan te spannen en te berechten. Met kantoren in Edwardsville, Illinois, Paducah, Kentucky en Dallas, Texas, behandelt Flint Cooper zaken op het gebied van catastrofaal persoonlijk letsel en productaansprakelijkheid, procedeert het in zaken over terminale ziekten en vertegenwoordigt het momenteel het grootste contingent eisers met vorderingen tegen de federale overheid dan enig ander kantoor in het land.

CONTACT MEDIA
Fred Licon
[email protected]


iCrowdNewswire