header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FLINT COOPER HERNOEMT "FLINT COOPER COHN THOMPSON & MIRACLE" OM GROEI EN TOEVOEGING VAN DRIE NIEUWE PARTNERS TE WEERSPIEGELEN

May 1, 2024 7:41 PM ET

EDWARDSVILLE, IL (25 APRIL, 2024) – Flint Cooper, een toonaangevende advocaat voor slachtoffers van blootstelling aan asbest, kondigt met trots zijn rebranding aan naar “Flint Cooper Cohn Thompson & Miracle,” als afspiegeling van de voortdurende groei van het bedrijf en de toevoeging van drie partners: Randy Cohn, Tim Thompson en Trent Miracle.

Terwijl Flint Cooper haar juridische team uitbreidt om clienten in het hele land beter van dienst te kunnen zijn, versterkt de toevoeging van Randy Cohn, Tim Thompson en Trent Miracle de toewijding van het kantoor om uitzonderlijke juridische vertegenwoordiging te bieden in asbest- en farmaceutisch-gerelateerde rechtszaken. Met hun uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst, brengen deze partners een schat aan kennis en expertise naar het kantoor.

“We zijn verheugd om Randy, Tim en Trent te verwelkomen in ons partnerschap, omdat hun toevoeging een sterk signaal is aan de industrie van onze voortdurende missie om te vechten voor gerechtigheid namens individuen en families die gewond zijn geraakt door slecht handelende bedrijven,” verklaarde Ethan Flint, co-managing lid van Flint Cooper. “Hun toewijding aan de verdediging en hun uitzonderlijke juridische scherpzinnigheid maken hen van onschatbare waarde voor ons team.”

“Het toetreden tot de rangen van partners is een bewijs van de toewijding en het harde werk dat we hebben gestoken in het dienen van onze clienten,” merkte Randy Cohn op. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Ethan en Jeff in mij hebben gesteld. Deze rebranding weerspiegelt onze gezamenlijke visie op groei en uitmuntendheid in juridische vertegenwoordiging.”

Het gevoel werd herhaald door Tim Thompson die opmerkte: “Nu we dit nieuwe hoofdstuk in de reis van ons bedrijf omarmen, ben ik enthousiast over wat ons te wachten staat. Onze rebranding betekent onze niet aflatende toewijding om in de voorhoede van de juridische industrie te blijven en uitzonderlijke juridische diensten aan onze clienten te leveren.”

Trent Miracle, die in 2023 bij Flint Cooper in dienst trad als managing partner van de farmaceutische procesgroep, zei: “De toevoeging van Tim, Randy en hun respectievelijke teams zet een nieuwe standaard voor zowel ons kantoor als de industrie. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van de nieuwe identiteit van dit kantoor en de voortdurende missie om individuen te helpen hun kansen te vergroten tegen grote bedrijven.”

Ga voor meer informatie over Flint Cooper naar www.flintcooper.com.

OVER FLINT COOPER

Flint Cooper (FlintCooper.com) is een vooraanstaand procesadvocatenkantoor dat een gevarieerde portefeuille van miljardenzaken beheert. Onder de gezamenlijke leiding van de oprichters Ethan Flint en Jeff Cooper, die beiden bekend staan om hun successen in het procederen in asbestgerelateerde zaken en federale beschermingszaken op grond van het vijfde amendement, beschikt Flint Cooper over een nationale aanwezigheid en de mogelijkheid om overal rechtszaken aan te spannen en te berechten. Met kantoren in Edwardsville, Illinois, Paducah, Kentucky en Dallas, Texas, behandelt Flint Cooper zaken op het gebied van catastrofaal persoonlijk letsel en productaansprakelijkheid, procedeert het in zaken over terminale ziekten en vertegenwoordigt het momenteel het grootste contingent eisers met vorderingen tegen de federale overheid dan enig ander kantoor in het land.

CONTACT MEDIA
Fred Licon
[email protected]


iCrowdNewswire