header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Harris Lowry Manton wint Top Litigation Department in letselschade in het zuidoosten voor 2023

May 1, 2024 7:44 PM ET

Harris Lowry Manton heeft de prijs van de Southeastern Legal Awards gewonnen voor Litigation Department of the Year, Personal Injury. De winnaars van de Southeastern Legal Awards worden geselecteerd door de redacteuren en verslaggevers van Law.com en de in Atlanta gevestigde juridische publicatie The Daily Report. De winnaars en finalisten werden 18 april bekendgemaakt en de prijsuitreiking vindt plaats op 20 juni in Atlanta. De awards hadden betrekking op bedrijven uit Georgia, Noord- en Zuid-Carolina, Tennessee, Alabama en Mississippi.

Harris Lowry Manton was een van de drie winnaars van Litigation Department of the Year en de enige winnaar voor de praktijkgroep Letselschade.

Het in Atlanta en Savannah gevestigde kantoor behaalde vier van de topuitspraken in Georgia in 2023 op het gebied van vrachtwagenchauffeurs, medische fouten, verkeersongelukken en onrechtmatige dood, en won een gecombineerd totaal van meer dan $82 miljoen van jury\’s in de hele staat, waaronder drie van de top 10-uitspraken. Voor meer informatie over de 2023 zaken, zie het einde van dit persbericht.

Het kantoor, dat bestaat uit drie ervaren partners – Jeff Harris, Steve Lowry en Jed Manton – staat bekend om het binnenhalen van grote vonnissen en schikkingen voor clienten in complexe zaken op het gebied van persoonlijk letsel, productaansprakelijkheid en onrechtmatige dood. Het kantoor won ook de Georgia Legal Awards in 2019 als Litigation Department of the Year – Small Firm en heeft een geschiedenis van het winnen van grote uitspraken in Georgia en in het hele land in complexe rechtszaken. De advocaten van het kantoor zijn erkend door toonaangevende beoordelingsverenigingen, barverenigingen en andere organisaties als enkele van de beste letselschadeadvocaten in Georgia.

Volgens de website Verdict Search, een online database van Law.com met meer dan 200.000 gerapporteerde zaken in het hele land, had Harris Lowry Manton vier zaken die in de top 20 van vonnissen in Georgia voor 2023 stonden, waaronder het grootste vrachtwagenvonnis in Georgia in 2023 en het grootste vonnis tegen een overheidsinstantie in Georgia in 2023.

“We zijn erg blij met deze prijs van de Daily Report,” zei Manton. “Ik wil iedereen van het kantoor bedanken voor hun harde werk in 2023. Elk van de vonnissen kan mogelijk grotere gevolgen hebben voor de wetgeving van de staat, voor de manier waarop medicijnen worden voorgeschreven en beheerd en voor de manier waarop steden verkeersrisico\’s beheren. We zijn zo trots op ons werk en we danken de Daily Report en American Lawyer Media voor deze erkenning.”

Over Harris Lowry Manton LLP

Harris Lowry Manton LLP is een toegewijd full-service advocatenkantoor met kantoren in Atlanta en Savannah. De Georgia Legal Awards hebben het kantoor uitgeroepen tot 2019 Litigation Department of the Year – Small Firm. De letselschadeadvocaten van het kantoor vechten voor de gewonden tijdens elke stap van het juridische proces en leggen onderweg uit hoe een rechtszaak werkt. Het juridische team van het kantoor heeft opmerkelijk succes geboekt met het verdedigen van clienten. De advocaten van het kantoor zijn erkend door toonaangevende classificatieverenigingen, barverenigingen en andere organisaties als een van de beste letselschadebedrijven in Georgia. Harris Lowry Manton LLP is erkend door de Daily Report Top Verdictions and Settlements voor zeven #1 vonnissen in zeven categorieen en beschikt over advocaten die door toonaangevende beoordelingsverenigingen, balies en andere organisaties zijn erkend als enkele van de beste procesadvocaten in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar https://www.hlmlawfirm.com/.


iCrowdNewswire