header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het College of Commercial Arbitrators kondigt 2024 vennoten aan die zijn geselecteerd voor het prestigieuze vennoten mentorschap programma

May 1, 2024 7:38 PM ET

Hooggekwalificeerde kandidaten vergroten diversiteit in commerciele arbitrage

AUSTIN, TX – Het College of Commercial Arbitrators (CCA) kondigt zijn 2024 “CCA Associates” aan, een zorgvuldig geselecteerde groep hooggekwalificeerde arbiters. Het CCA lanceerde het Associates Mentorship Program in 2022 om arbiters met diverse achtergronden te helpen bij hun inspanningen om commerciele arbitragepraktijken te ontwikkelen.

Alle CCA Associates hebben een actieve praktijk in alternatieve geschillenbeslechting (ADR), maar minder dan vijf jaar ervaring als commercieel arbiter. Elk van deze nieuw geselecteerde CCA Associates krijgt de gelegenheid om de komende twee jaar deel te nemen aan CCA-activiteiten en educatieve programma\’s en om de CCA Annual Meeting in oktober bij te wonen.

Het mentorschap stelt CCA Fellows in staat om de hoogste standaarden van best practices te delen met de geselecteerde Associates en tegelijkertijd het aantal nieuwe, zeer competente commerciele arbiters te vergroten, aldus L. Tyrone Holt, CCA Fellow en co-voorzitter van het CCA Associates Mentorship Program. “Het versnelt de snelheid waarmee de commerciele arbitragepraktijken van de mentees een economisch levensvatbare bron van inkomsten voor hen kunnen creeren”, aldus Holt. “Het verhoogt het aantal gekwalificeerde diverse arbiters die beschikbaar zijn om zitting te nemen in arbitragepanels en creeert een grote pool van gekwalificeerde arbiters voor de erkende arbitrage service providers, zoals de American Arbitration Association, JAMS en anderen.”

In totaal werden 29 aanvragen ingediend, een van de hoogste aantallen ooit in de driejarige geschiedenis van het programma. “Naarmate het programma bekender wordt, is de concurrentie elk jaar groter en hebben we meer verdienstelijke kandidaten die zich aanmelden,” voegde Holt toe.

De klas van dit jaar omvat Associates uit Californie en, voor het eerst, Michigan en Canada. De geselecteerde CCA Associates voor 2024-2026 zijn:

  • Rebecca Huang, Toronto, ON, Canada, CIArb.
  • Tamara Lange, Californie, JAMS Panellid.
  • Marcus Quintanilla, Californie, AAA/ICDR-panellid.
  • Lisa Timmons, Michigan, AAA Panellid.

Meer over CCA

CCA is een professionele organisatie alleen op uitnodiging, opgericht in 2001. De CCA Fellows zijn de meest ervaren arbiters in de Verenigde Staten en hebben de professionele training, het oordeel en de ervaring om de meest complexe en moeilijke commerciele arbitrageopdrachten uit te voeren. Ga voor meer informatie over CCA of om een arbiter te vinden voor uw commerciele geschillen naar https://www.ccarbitrators.org/.

Mediacontact
Naam: Nicole Chavez
Email: [email protected]
Functieomschrijving: CCA communicatieadviseur


iCrowdNewswire