header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Isotonix® lanceert een supplement om het tekort aan magnesium in Canada aan te pakken

May 1, 2024 7:45 PM ET

Uit gegevens blijkt dat een derde van de Canadese volwassenen onvoldoende magnesium binnenkrijgt

TORONTO, ON, 25 april 2024 – Isotonix® kondigde vandaag de lancering aan van haar nieuwe magnesiumsupplement Isotonix Magnesium in Canada, met als doel het veelvoorkomende probleem van magnesiumtekorten onder Canadezen aan te pakken. Uit gegevens van Health Canada blijkt dat meer dan een derde van de Canadese volwassenen niet genoeg magnesium binnenkrijgt, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Isotonix, een toonaangevend merk in de nutraceutische industrie, maakt deel uit van het wereldwijde portfolio van Market America.

Magnesium is van vitaal belang voor de algehele gezondheid en is het op drie na meest voorkomende mineraal in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 enzymsystemen en speelt een cruciale rol in het energiemetabolisme, de gezondheid van de botten, de spierfunctie en de gezondheid van het hart. Onvoldoende magnesiuminname, ook wel het \’onzichtbare tekort\’ genoemd, kan het gevolg zijn van moderne landbouwpraktijken, voedingsmiddelen die magnesium uitputten, zoals frisdranken en bewerkte voedingsmiddelen, en medicijnen die magnesium uitputten.

Een magnesiumtekort kan leiden tot gezondheidsproblemen. Bij 84% van de postmenopauzale vrouwen met osteoporose werd bijvoorbeeld een tekort aan magnesium vastgesteld. Mensen die migraine hebben, hebben vaak lagere serum- en weefselspiegels van magnesium dan mensen die geen migraine hebben. Tekenen van magnesiumtekort zijn onder andere

  • Vermoeidheid, zwakte
  • Slechte eetlust
  • Misselijkheid, overgeven
  • Gevoelloosheid of tintelingen in de huid
  • Spierkrampen
  • Aanvallen
  • Abnormale hartslag

Health Canada adviseert een dagelijkse magnesiuminname van 400-420 milligram voor volwassen mannen, 310-320 mg voor volwassen vrouwen en 350-360 mg voor zwangere vrouwen. Uit gegevens van het agentschap blijkt echter dat meer dan een derde van de Canadese volwassenen niet aan deze richtlijnen voldoet. Dit tekort loopt op tot meer dan 40% in meer dan de helft van de volwassen leeftijds- en geslachtsgroepen.

Om de magnesiuminname te verhogen, raden de National Institutes of Health aan magnesiumsupplementen in het dieet op te nemen. Deskundigen van de Harvard School of Public Health en de NIH raden magnesiumvormen aan die oplossen in vloeistof of vloeibaar zijn – zoals citraat – omdat deze beter door het lichaam worden opgenomen, een concept dat bekend staat als biologische beschikbaarheid.

Isotonix® Magnesium

Isotonix® Magnesium biedt een optimaal magnesiumgehalte en zorgt voor een maximale opname en effectiviteit. De formule bevat citraat- en glycinaatvormen van magnesium, gekozen vanwege hun superieure opnamesnelheid en compatibiliteit met het Isotonix afgiftesysteem.

Elke dop van 3,3 gram Isotonix Magnesium poeder bevat 200 mg magnesium, waarbij citraat en glycinaat worden gebruikt vanwege hun hoge opnamesnelheid en optimale gebruik door het lichaam. De niet-medicinale ingredienten van het supplement zijn fructose, appelzuur, citroenzuur en sinaasappelsappoeder.

Isotonix Magnesium biedt uitgebreide ondersteuning voor de energiestofwisseling, weefselvorming, bot- en gebitsonderhoud, hartspierfunctie, elektrolytenbalans en normale spierfunctie, waaronder de hartspier. Isotonix Magnesium is exclusief verkrijgbaar via Market America.

“We zijn verheugd Isotonix Magnesium in Canada te introduceren”, zegt Dr. Deedra Mason, Vice President Product Development & Clinical Education van Market America. “Ons product is geworteld in wetenschappelijk onderzoek en voldoet aan de richtlijnen van Health Canada en biedt Canadezen een betrouwbare optie om hun magnesiuminname en algehele gezondheid te verbeteren.”

Ga voor meer informatie over het belang van magnesium of om Isotonix Magnesium te kopen naar de Canadese Isotonix-site op ca.isotonix.com. Ga voor meer informatie over magnesiumtekorten in Canada naar Health Canada of Statistics Canada.

Raadpleeg altijd een professional uit de gezondheidszorg voordat je met een nieuw supplement of wellnessproduct begint. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Over Isotonix®

Isotonix® is een betrouwbare leider in de wereldwijde nutraceutische industrie, bekend om zijn inzet voor het leveren van geavanceerde, innovatieve en effectieve gezondheidsoplossingen. Als onderdeel van het wereldwijde Market America portfolio, staat Isotonix® in de voorhoede van wetenschappelijk onderzoek en creeert producten die in lijn zijn met internationale gezondheidsrichtlijnen en een optimale gezondheid en welzijn bevorderen. Met een focus op superieure absorptiesnelheden en maximale effectiviteit, biedt Isotonix® een reeks supplementen die zijn ontworpen om de energiestofwisseling, botgezondheid, spierfunctie, hartgezondheid en algehele vitaliteit te ondersteunen. Ontdek de kracht van Isotonix® en verbeter vandaag nog je gezondheidsreis.

Over Market America | SHOP.COM

Market America Worldwide is een productmakelaardij en eigenaar van de wereldwijde, bekroonde e-commercesite SHOP.COM. Met het hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, is Market America Worldwide al meer dan drie decennia een pionier in de industrie en bedient klanten in meer dan 30 landen wereldwijd. Market America is toegewijd aan het handhaven van de hoogste bedrijfsnormen en is tweemaal onderscheiden met de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau, waarmee het zijn status als BBB National Partner sinds 2022 heeft verstevigd. Blijf in contact met Market America op X, Instagram en Facebook: @marketamerica, en op LinkedIn bij Market America.

SHOP.COM geeft consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder exclusieve merken van Market America Worldwide en duizenden topmerken in de detailhandel. Digital Commerce 360 plaatste SHOP.COM op nummer 10 in de Top 500 Noord-Amerikaanse Online Retailers\’ Mass Merchandise Categorie en op nummer 75 in de algemene Top 1000-ranglijst voor 2024, evenals op nummer 50 in de Top 100 Online Marktplaatsen voor 2024. Bovendien heeft Newsweek SHOP.COM gerangschikt op nummer 19 in haar Best Online Shops. Volg SHOP.COM op Instagram: @shopcom.


iCrowdNewswire