header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NYSCC-dag voor leveranciers kondigt keynote-presentatie aan met Qian Zheng, SVP, hoofd Advanced Research Noord-Amerika, L\’Oreal

May 1, 2024 7:52 PM ET

Toonaangevende schoonheid ingredienten en formulering vakbeurs en conferentie vindt plaats 1 mei & 2 in het Javits Center in New York

(New York, NY, april 2024)-NYSCC (New York Society of Cosmetic Chemists) kondigt met trots aan dat Qian Zheng, MD, PhD, SVP, Head of Advanced Research North America & Global Regenerative Beauty Discovery Domain bij L\’Oreal\’s Research & Innovation zal deelnemen aan een speciale keynote presentatie op donderdag 2 mei om 9:00 uur tijdens Suppliers\’ Day in het Javits Center in New York. Deze fireside chat wordt gemodereerd door Kathryn Hopkins, Senior Beauty Editor van WWD, en gaat over “The Green Sciences Revolution: L\’Oreal\’s toewijding aan duurzame innovatie”.

“Ons Green Sciences initiatief loopt voorop bij het opnieuw vormgeven van de toekomst van schoonheid, door het combineren van op de natuur geinspireerde wetenschap met geavanceerde technologie”, zegt Qian Zheng, MD, PhD, SVP, Advanced Research North America & Global Regenerative Beauty Discovery Domain bij L\’Oreal. “Ik kijk ernaar uit om te bespreken hoe onze baanbrekende inspanningen op dit gebied niet alleen deel uitmaken van onze strategie, maar een transformerende invloed hebben op de hele schoonheidsindustrie en ons naar een duurzamere en innovatievere toekomst stuwen.”

Dr. Zheng zal de strategische verschuiving van L\’Oreal naar Green Sciences bespreken, waarbij duurzaamheid prioriteit krijgt naast baanbrekende innovatie. Deze aanpak maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame teelt, groene extractie, groene chemie en biotechnologie en fermentatie om producten te ontwikkelen die zowel goed presteren als milieuverantwoord zijn. Tegen 2030 wil L\’Oreal het milieuprofiel van haar producten aanzienlijk verbeteren in lijn met haar ambitieuze L\’Oreal for the Future programma. Tegen 2030 zullen alle biogebaseerde ingredienten die worden gebruikt in de formules en verpakkingsmaterialen traceerbaar zijn en afkomstig zijn van duurzame bronnen. 95% van de ingredienten zal van biologische oorsprong zijn, afkomstig van overvloedige mineralen (zoals ijzeroxiden of klei) of circulaire processen. Daarnaast zal 100% van de producten eco-ontworpen zijn. De keynote zal onderzoeken hoe deze inspanningen nieuwe industrienormen stellen en positieve verandering in de hele schoonheidssector stimuleren.

Dr. Zheng is een doorgewinterde innovatieleider en een zeer ervaren professional in de schoonheids- en consumentenverzorgingsindustrie. Met een diepe passie voor het snijvlak van wetenschap en schoonheid is Zheng van vitaal belang bij het bevorderen van L\’Oreal\’s inzet voor baanbrekende ontdekkingen en duurzame en baanbrekende innovaties om transformatieve resultaten te leveren voor alle consumenten wereldwijd.

Ze behaalde haar MD aan het Peking University Health Sciences Center, China, met een focus op dermatologie en dermatopathologie. Daarna voltooide ze haar PhD-training in neurowetenschappen en vervolgde ze haar postdoctorale opleiding in huidontwikkeling en -pathologie aan de University of Texas Southwestern Medical Center in de VS. Ze heeft meerdere in vitro en klinische modellen en systemen ontwikkeld om menselijke dermatologische aandoeningen te onderzoeken en te decoderen, waaronder genetische afwijkingen, wondgenezing
en weefselregeneratie, ontstekingsziekten, huidkwaliteit en veroudering.

“Dr. Zheng\’s prestaties en invloed binnen de wetenschappelijke gemeenschap zijn groot. We zijn erg blij dat zij onze keynote presentator is en haar gesprek met Kathryn zal inspirerend zijn voor de deelnemers aan de Dag van de Toeleveranciers en hun leerproces tijdens het evenement stimuleren”, aldus Dr. Amber Evans, voorzitter van de NYSCC.

Suppliers\’ Day, 1 en 2 mei, is het paradepaardje van de NYSCC en trekt deelnemers die werkzaam zijn in R&D en productontwikkeling voor de grootste merkfabrikanten in schoonheid en persoonlijke verzorging, maar ook voor opkomende onafhankelijke bedrijven. Aanvullende educatieve programma\’s die dit jaar worden aangeboden hebben betrekking op microbioom, haarverzorgingsinnovaties, biotechnologieen, geur, de huidige cosmetische regelgeving, nutricosmetics, de Chinese schoonheidsmarkt, innovaties van exposanten, hot topics, samen met “Truth in Beauty: Sci-Comm Influencers Panel”, “Digital Age of Beauty”, “Discover Sustainability”, “World of Chemistry” en “Indie 360”. Future Chemists Workshop, Mentorship programma en een Carrierebeurs zullen worden gehouden ter ondersteuning van jonge professionals in de industrie. De NYSCC Industry Awards Night vindt plaats op1 mei in LAVAN Midtown en omvat de bekendmaking van de finalisten van de CEW Supplier\’s Beauty Award.

Ga voor meer informatie over de NYSCC Leveranciersdag, het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor de ontwikkeling van schoonheidsproducten en producten voor persoonlijke verzorging, en om deel te nemen naar: https://nyscc.org/suppliers-day/.

Over de New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC)

De New York Society of Cosmetic Chemists zet zich in voor de vooruitgang van de cosmeticawetenschap en streeft ernaar wetenschappelijke informatie te vergroten en te verspreiden door middel van bijeenkomsten en publicaties. Door onderzoek in de cosmetische wetenschap en industrie te bevorderen en door hoge ethische, professionele en educatieve normen te stellen, bereiken we ons doel om de kwalificaties van cosmetische wetenschappers te verbeteren. Het is onze missie om de belangen en erkenning van cosmetische wetenschappers te bevorderen en tegelijkertijd het vertrouwen van het publiek in de cosmetica- en toiletartikelenindustrie te behouden. De NYSCC Leveranciersdag in New York City is het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor schoonheidsingredienten, formules en innovaties. Ga voor meer informatie naar: www.nyscc.org.

Noot van de redactie: Neem voor het aanvragen van een persbadge voor Suppliers\’ Day contact op met Annie Scully: [email protected]

Contactgegevens:

Naam: Annie Scully
E-mail: [email protected]
Functie: COO


iCrowdNewswire