header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NYSCC Leveranciersdag INDIE 360° Paviljoen met Latina Beauty Capsule

May 1, 2024 7:46 PM ET

Toonaangevende vakbeurs voor ingredienten & conferentie, 1 & 2 mei in New York, zet oprichters & merken met Latijns-Amerikaanse achtergrond in de schijnwerpers

(New York, New York, april 2024)- Het INDIE 360° Paviljoen, gewijd aan het belichten van nieuw op de markt gekomen indie beautymerken met nieuwe ingredienten, formules en unieke concepten, keert terug naar de NYSCC Leveranciersdag met een focus op Latijnse innovaties en oprichters. De NYSCC Suppliers\’ Day, die plaatsvindt op 1 & 2 mei in het Javits Convention Center in New York, is een topbeurs voor ingredienten en grondstoffen die meer dan 10.000 internationale bezoekers trekt die betrokken zijn bij R&D, productontwikkeling en marketing voor de grootste merkfabrikanten in schoonheid en persoonlijke verzorging en opkomende onafhankelijke bedrijven.

Dit jaar bestaat het paviljoen uit 16 beautybedrijven die innovatie laten zien in alle categorieen, waaronder kleurcosmetica, parfum, huid- en lichaamsverzorging, haar en wellness. Deze merken zijn vernieuwers op het gebied van genderloze en inclusieve schoonheid, duurzaamheid, multifunctionaliteit en transparantie van ingredienten. Het INDIE 360° Paviljoen wordt gehost en samengesteld in samenwerking met ACCESS BEAUTY INSIDERS onder leiding van beurs- en marketingveteraan Daniela Ciocan.

De deelnemers aan het INDIE 360° Paviljoen zijn opgenomen in de Latina Beauty Capsule:

Nopalera: kampioen Mexicaans erfgoed door middel van een schone collectie bad& lichaamsproducten op basis van de Mexicaanse nopalcactus.

Sanara: luxe spa- en wellnessrituelen met de kracht van inheemse Latijns-Amerikaanse planten.

Seis Cosmetics: een cultureel schoonheidsmerk met een verbluffend aanbod lipproducten, van kleurcosmetica tot lipverzorgingsproducten, voor alle huidtinten.

Het INDIE 360 Paviljoen wordt gecompleteerd door:

Ashunta Sheriff Beauty: een Black-owned merk in de voorhoede van innovatie en inclusiviteit, creeert make-up die geschikt is voor alle huidtinten en -types.

Aum Perfume: elke geur in de collectie heeft zijn eigen unieke verhaal, verrijkt met zeer geconcentreerde geurolien van topkwaliteit.

Lash Spell: erkend voor zijn toewijding aan het verbeteren van de natuurlijke wenkbrauwen en wimpers van consumenten, met effectieve maar zachte producten die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige gebruikers.

LUNAESCENT: touch-free huidverzorgingsapplicator/massager is ontworpen om contaminatie te voorkomen, de werkzaamheid te behouden, verspilling te voorkomen en gewone huidverzorgingsinstrumenten te vervangen.

Jovy: de eerste EWG VERIFIED veilige make-up speciaal voor kinderen met lichte, glanzende kleuren en hypoallergene formules met voedende ingredienten die de jonge huid beschermen.

Magic Molecule: ontworpen om de optimale omgeving te creeren voor het natuurlijke genezingsproces van je huid.

Oui Beauty: een luxe huidverzorgingsmerk dat is opgericht door een huidverzorgingsprofessional om luxe schoonheid opnieuw te definieren en dat is ontworpen met het oog op realistische duurzaamheid.

Prohibition Wellness: een inclusieve lijn van zelfverzorgingsproducten ontworpen voor elk lichaam die de voordelen van premium hennepzaadolie en natuurlijke ingredienten benutten,

Skincare Junkie: krachtige ingredienten in precies de juiste combinaties en concentraties en het geesteskind van de bekroonde dermatoloog Dr. Blair Rose uit NYC.

SKINTELA: een inventief huidverzorgingsmerk dat de diversiteit van alle huidtypes viert en het beste in de evolutie van huidverzorging combineert met krachtige formules.

State of Change: een huidliefhebbend merk met vaste geuren, geworteld in doordachte formules en 100% transparantie van ingredienten.

Topical Skin: een zuivere dermocosmetische lijn, deskundig samengesteld met cosmeceutische ingredienten en ontworpen om meerdere tekenen van huidveroudering aan te pakken.

Ziba Cosmetics: combineert traditionele wenkbrauwkunst met moderne empowerment door middel van haar wenkbrauwcollectie.

Het INDIE 360° Paviljoen wordt dit jaar aangevuld met een paneldiscussie over “Geworteld in schoonheid: Exploring Latina Heritage and Ingredient Innovation in Beauty Brands” op woensdag1 mei om 14.30 uur in het Innovations Theater. Toonaangevende ondernemers zullen vertellen hoe hun Latina-erfgoed hun merken vormgeeft en een authentieke band met consumenten creeert, en bespreken hoe ingredienten uit Latijns-Amerika hun formuleringen vormgeven.

De uitgebreide INDIE 360° ervaring op Suppliers\’ Day omvat ook een speciaal conferentietraject, georganiseerd door IBA (Independent Beauty Association), dat alle aspecten van het op de markt brengen van een onafhankelijk merk verkent. Sessies zullen gaan over branding naar consumenten, contractproductie, toeleveringsketen, MoCRA 101 en nog veel meer. Een hoogtepunt van INDIE 360° is de “People\’s Choice Award”, waarbij deelnemers aan de Leveranciersdag kunnen stemmen op hun favoriete INDIE-paviljoendeelnemer. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een champagnetoast op donderdag 2 mei om 15.00 uur.

Leden van de pers kunnen dit jaar deelnemen aan de INDIE 360° VIP Media Tour om op donderdag2 mei vanaf 11:00 uur oprichters van alle deelnemende bedrijven te ontmoeten, evenals deelnemers aan de Inspiration Zone; RSVP vereist omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Aanvullende educatieve programma\’s die dit jaar worden aangeboden op de Leveranciersdag gaan over microbioom, haarverzorgingsinnovaties, biotechnologieen, geur, de huidige cosmetische regelgeving, nutricosmetics, de Chinese schoonheidsmarkt, innovaties van exposanten en Inspiration Zone, schoonheidstrends, de Californische schoonheidsmarkt, samen met “Truth in Beauty: Sci-Comm Influencers Panel”, “Digital Age of Beauty”, “Discover Sustainability” en “World of Chemistry”. Een speciale keynote presentatie over The Green Sciences Revolution door Dr. Qian Zheng van L\’Oreal zal plaatsvinden op2 mei. De NYSCC Industry Awards Night vindt plaats op1 mei in LAVAN Midtown en omvat de bekendmaking van de finalisten van de CEW Supplier\’s Beauty Award.

Ga voor meer informatie over de NYSCC Leveranciersdag en om u aan te melden voor deelname naar: https://nyscc.org/suppliers-day/.

Over de New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC)

De New York Society of Cosmetic Chemists zet zich in voor de bevordering van de cosmetische wetenschap en streeft ernaar wetenschappelijke informatie te vergroten en te verspreiden door middel van bijeenkomsten en publicaties. Door onderzoek in de cosmetische wetenschap en industrie te bevorderen en door hoge ethische, professionele en educatieve normen te stellen, bereiken we ons doel om de kwalificaties van cosmetische wetenschappers te verbeteren. Het is onze missie om de belangen en erkenning van cosmetische wetenschappers te bevorderen en tegelijkertijd het vertrouwen van het publiek in de cosmetica- en toiletartikelenindustrie te behouden. De NYSCC Leveranciersdag in New York City is het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor schoonheidsingredienten, formules en innovaties. Ga voor meer informatie naar: www.nyscc.org. Kom in contact met NYSCC op Facebook op @NYSCC en Instagram: @NYSCCMAIN

Noot van de redactie: Voor het aanvragen van een persbadge voor Suppliers\’ Day en RSVP voor de INDIE 360° Media Tour kunt u contact opnemen met Annie Scully: [email protected]

Media Contact:
Annie Scully
201-310-9252
[email protected]


iCrowdNewswire