header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een eerste verslag over Gold Flora Corporation, "een van de toonaangevende verticaal geintegreerde cannabisbedrijven in Californie".

May 1, 2024 7:54 PM ET

30 april 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage-rapport gepubliceerd over Gold Flora Corporation (CBOE CA: GRAM) met de titel: “Een van de toonaangevende verticaal geintegreerde cannabisbedrijven in Californie”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Gold Flora is een toonaangevend verticaal geintegreerd cannabisbedrijf in Californie. Het heeft zes kweeklicenties, Black Lion Labs is zijn ultramoderne productiefaciliteit en Stately Distribution is zijn distributiebedrijf. Gold Flora heeft 17 retaillicenties in Californie en exploiteert 16 actieve dispensaria. Het bedrijf heeft een aantrekkelijke portfolio van eigen merken opgebouwd die alle belangrijke categorieen dekken en verschillende prijspunten hebben om de verticale aanwezigheid aan te vullen.

Belangrijk is dat Gold Flora zich ook richt op kostenbesparingen en zijn geintegreerde platform heeft gebouwd met een zeer efficient gebruik van kapitaal. Het nieuwe managementteam is het beste in zijn klasse en is afgestemd op de aandeelhouders. Onder leiding van CEO Laurie Holcomb richt het team zich op kapitaalbewuste groei op de lange termijn en het maximaliseren van het verticale model om duurzame schaalgrootte en efficientie in de hele onderneming te creeren.

De Amerikaanse cannabis MSOS ETF zit in een drawdown die begon op 10 februari 2021, en peak-to-trough is nog steeds meer dan 80% gedaald. Binnen cannabis vergelijken we dus gradaties van goedkoopheid. Met 0,74x omzet op jaarbasis in 3Q23 en 4Q23 is Gold Flora 48% goedkoper dan het Californische mandgemiddelde van 1,45x.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot onze hoogwaardige bedrijfsresearch. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven, sectoren en beleggingskansen van onze klanten te begrijpen.

Contactgegevens:

Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire