header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) voegt Brian Gordon toe als senior onderzoeksanalist

May 1, 2024 7:50 PM ET

29 april 2024, St. Petersburg, FL-WaterTower Research LLC (www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd te kunnen aankondigen dat Brian Gordon zich bij het bedrijf zal voegen als Senior Research Analyst.

Shawn Severson, CEO en medeoprichter: “We zijn verheugd Brian toe te voegen aan het Water Tower Research-team. Hij brengt een enorme ervaringsbasis mee en zal in ons onderzoeksteam voor Consumer Hardlines samenwerken met Budd Bugatch. Ik heb het genoegen gehad Brian te kennen en met hem samen te werken en ik kijk uit naar zijn bijdrage aan ons unieke onderzoeksgedreven IR-ecosysteem. We hebben een geweldige start gehad voor 2024 en blijven zoeken naar mogelijkheden om ons onderzoeks-, distributie- en investor engagement platform uit te breiden en te laten groeien, waarbij we ons richten op het verbinden van bedrijven en investeerders via alle toegangskanalen.”

Brian Gordon is al meer dan 25 jaar analist, oprichter, bedrijfsstrateeg, onderzoeker en academicus. Nadat hij zijn carriere begon als onderzoeker in neurowetenschappen en cognitieve wetenschappen, werkte hij in fonds- en aandelenonderzoek bij Raymond James voordat hij een doctoraat in bedrijfsstrategie en innovatie behaalde. Daarna werkte hij meer dan tien jaar als consultant in de technologische startup-ruimte met BRGordon Partners en system2 advisors en was hij medeoprichter van verschillende durfkapitaalgerelateerde bedrijven/initiatieven, terwijl hij zich actief bleef bezighouden met academisch onderzoek op het gebied van strategie en innovatie en aanverwante gebieden. Zijn intercollegiaal getoetste academische onderzoek is gepubliceerd in de Academy of Management Review, R&D Management en in geredigeerde collecties. Hij heeft zijn onderzoek gepresenteerd op tal van academische conferenties en heeft ook gepubliceerd over blockchain met het Cambridge Centre for Alternative Finance aan de Judge Business School van de Universiteit van Cambridge.

Brian heeft een BA van de University of Michigan, een MA van de University of California, Los Angeles, en een PhD van Simon Fraser University. Hij was Visiting Scholar in het Dept. of Entrepreneurship and Strategy aan de David Eccles School of Business aan de Universiteit van Utah en de afgelopen zeven jaar Research Fellow aan de School of Engineering aan de Universiteit van Californie, Merced.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:
Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire