header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) voegt Do Kim toe als senior onderzoeksanalist

May 1, 2024 7:59 PM ET

1 mei 2024, St. Petersburg, FL-WaterTower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en beleggersbetrokkenheid. Water Tower Research is verheugd aan te kondigen dat Do Kim zich bij het bedrijf zal voegen als Senior Research Analyst.

Shawn Severson, CEO en medeoprichter, zegt: “We zijn verheugd de toevoeging van Do aan het WTR team aan te kondigen. De biotech- en gezondheidszorgsectoren zijn snel groeiende verticals voor WTR en Do brengt een schat aan ervaring en expertise mee om onze inspanningen uit te breiden. Onze basis begint met het hoge kaliber van onze analisten en we kijken uit naar de bijdragen van Do terwijl we onze aanwezigheid in deze belangrijke markt uitbreiden.”

Joy Malone, President en Chief Operating Officer, zei ook over de heer Kim: “We zien een belangrijke kans in de gezondheidszorgsector waar we aanzienlijke waarde kunnen toevoegen door investeerders en bedrijven te helpen contact te leggen via ons onderzoeksgedreven platform en IR-ecosysteem. Do aan boord te hebben is een geweldige aanvulling voor het team en onze inspanningen hier. We zijn verheugd hem aan boord te hebben terwijl we verder bouwen aan deze belangrijke vertical.”

Do heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aandelenonderzoek in de biotechnologiesector, waarbij hij zich bezighoudt met bedrijven met grote tot kleine kapitalisaties en met een breed scala aan therapeutische gebieden en platforms voor geneesmiddelenontwikkeling. Zijn expertisegebieden omvatten oncologie, celtherapie, auto-immuunziekten, zeldzame ziekten, ontstekingsziekten, infectieziekten, antilichaamtechnologie, AI/ML-enabled drug discovery, vaccins, celtherapie, RNAi, mRNA, gentherapie en kleine moleculen.

Eerder was Do een senior sell-side analist bij Piper Sandler, BMO Capital Markets en Nomura Securities, waar hij de grootste biotechnologische namen en meerdere bedrijven vanaf het begin van hun beursintroductie volgde. Hij werkte ook als buy-side analist bij Safra Asset Management, waar hij verantwoordelijk was voor waardebeleggingen in de gezondheidszorg.

Voordat hij op Wall Street kwam, deed Do genetisch en moleculair celbiologisch onderzoek aan het Kennedy Krieger Institute, de kinderafdeling van het Johns Hopkins Hospital, waar hij co-auteur was van 17 peer-reviewed artikelen in wetenschappelijke tijdschriften, waaronder Nature Genetics. Do behaalde een BA in biologie aan de Johns Hopkins University en een MBA in financien en economie aan de Columbia Business School. Do is ook CFA charterholder.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire