header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wetenschappelijk en marketingonderwijs van topniveau gepresenteerd op NYSCC-dag voor leveranciers

May 1, 2024 7:42 PM ET

Toonaangevende schoonheid en persoonlijke verzorging ingredienten en formulering Trade Show en conferentie, 1-2 mei in het Javits Center in New York City gevuld met inspiratie, innovatie en viering

(New York, New York, 2024 april)-De New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC) kondigt haar educatieve programma aan voor de Suppliers\’ Day, die op 1 en 2 mei plaatsvindt in het Jacob Javits Convention Center in New York City. Als het belangrijkste en grootste ingredienten- en formuleringsevenement van Noord-Amerika biedt Suppliers\’ Day de nieuwste trends, wetenschappelijke bevindingen, wereldwijde ingredienten, grondstoffen en oplossingen die de ontwikkeling van schoonheidsproducten en producten voor persoonlijke verzorging stimuleren en versnellen.

Samengesteld door het Wetenschappelijk Adviescomite van de NYSCC, met steun van partners uit de industrie, zal de Dag van de Leveranciers meer dan 100 uur aan educatieve programma\’s bieden over de onderwerpen die het meest urgent zijn voor degenen die betrokken zijn bij formuleringen, inkoop en marketing van schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten, waaronder:

-Presentatoren van Colgate-Palmolive, Ecru, Estee Lauder, L\’Oreal, Nutrafol, Nielsen IQ, PerfectCorp. en Shiseido.

-Drie technische programma\’s van een halve dag die dieper ingaan op: Hair: Inspiration & Innovation; Biotechnology in Beauty & Personal Care en Inspiration & Innovation in NutriCosmetics gepresenteerd door het NYSCC Scientific Advisory Committee.

-Twee lunchsessies over de toekomst van de cosmetische industrie: Uitdagingen & Kansen en Geur: De onzichtbare kunst.

-INDIE 360¬į, geleid door IBA, met aandacht voor alle aspecten – van branding tot verpakking, toeleveringsketen, regelgeving – en hoe ingredientenleveranciers “INDIE” definieren.

-PCPC & IKW Present: Cosmetische regelgeving – Bouwen aan succesvolle naleving

Digital Age of Beauty met aandacht voor de belangrijkste strategieen, digitale tools en innovatieve technologieen die van invloed zijn op productontwikkeling en de snelheid om producten op de markt te brengen.

-Microbioom: Inside Out Beauty biedt onderzoek en deskundige perspectieven op de gezondheid van het microbioom, van de hoofdhuid tot de huid en het hele lichaam, terwijl ook het gebruik van AI in productinnovatie en personalisering wordt verkend.

-NYSCC en CACPA leveren een technisch programma over de ontwikkeling van China\’s huidverzorgingsinnovatie met sprekers die topmultinationals en binnenlandse Chinese huidmerken vertegenwoordigen, evenals toonaangevende grondstoffenleveranciers.

Populaire programmatracks op de beursvloer en open voor alle deelnemers, gericht op duurzaamheidsinnovaties, bio- en mariene upcycling met Discover Sustainability, wereldwijde inkoop- en marketingtrends van World of Chemistry; en Innovations from the Exhibit Floor.

-Nieuwe beursvloereducatie Duurzame ontwikkeling in de cosmeticasector, Innovaties uit de Inspiratiezone, Geworteld in schoonheid:Exploring Latina Heritage and Ingredient Innovation in Beauty Brands, Truth in Beauty – Meet the Sci Comm Influencers Educating Consumers Around the Globe, Beauty Innovation 2024, en From California with Love-Innovating in a Complex Regulatory Landscape.

-Een speciale keynote presentatie “De Groene Wetenschappen Revolutie:L\’Oreal\’s commitment voor duurzame innovatie ” door Qian Zheng, MD, PhD, SVP Head of Advanced Research North America & Global Regenerative Beauty Discovery Domain bij L\’OREAL Research & Innovatie.

-Voorafgaand aan het evenement SCC CEP-cursussen over beginnende cosmetische chemie en geavanceerde huidwetenschap.

“Met het thema \’Inspireer. Innoveren. Celebrate\’, zal de Leveranciersdag het Javits Center vullen met wetenschappelijke expertise en marktinzichten die innovaties op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging stimuleren en nieuwe producten tot leven brengen. Deelnemers worden ondergedompeld in innovaties en inspiratie uit alle bronnen en kunnen vieren wat zij en elkaar creeren,” aldus Dr. Amber O. Evans, voorzitter van de NYSCC.

Het opleiden en betrekken van studenten en jonge professionals zal prominent aanwezig zijn op de Leveranciersdag met de populaire Future Chemists Workshop die plaatsvindt op1 mei en Mentor/Mentee samen met een Carrierebeurs in samenwerking met SCC-NextGen. Sci-comm influencer Jane Tsui (@janetheChemist) zal de hoofdspreker zijn tijdens de twee Future Chemists Workshop sessies, en zij was een van de eerste studenten van het programma bijna tien jaar geleden. Een Membership Mixer is de afsluiter op2 mei en biedt netwerken voor veteranen en nieuwe leden. Alle deelnemers maken kans op een reis naar SCC National in L.A. in december.

De acht finalisten van de CEW Supplier\’s Beauty Award for Ingredients & Formulation zullen bekend worden gemaakt tijdens het NYSCC Met-gala inspired Industry Awards Night “Future of Beauty” feest op 1 mei bij LAVAN Midtown.

Op de uitverkochte beursvloer presenteren 560 internationale exposanten nieuwe ingredienten, inspirerende formuleringen, geavanceerde verwerking en apparatuur en nog veel meer. Nieuwe functies op de beursvloer zijn onder andere de Inspiration Zone, met baanbrekende innovaties van wereldwijde leveranciers van ingredienten en formuleringen, samengesteld door BEAUTYSTREAMS, Plug-In To Inspiration Charging Station met een blik in de achteruitkijkspiegel van de decennia van inspiratie die door de NYSCC op gang werd gebracht, en een Head Shot Studio.

Andere gebieden op de beursvloer die een verbeterde educatieve ervaring bieden zijn het Innovations Theater, Main Stage, University Row, Technical Poster Presentations en het INDIE 360 Paviljoen waar frisse ideeen en concepten van bedrijven en merken die gebruik maken van unieke combinaties van ingredienten onder de aandacht worden gebracht.

Suppliers\’ Day, 1 en 2 mei 2024 is het vlaggenschip van de NYSCC en trekt deelnemers uit meer dan 70 landen die werkzaam zijn in R&D en productontwikkeling voor de grootste merkfabrikanten in schoonheid en persoonlijke verzorging, maar ook voor opkomende onafhankelijke bedrijven. Om je te registreren voor deelname en voor meer informatie over de NYSCC Leveranciersdag ga je naar: https://nyscc.org/suppliers-day/.

Over de New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC)

De New York Society of Cosmetic Chemists zet zich in voor de bevordering van de cosmetische wetenschap en streeft ernaar wetenschappelijke informatie te vergroten en te verspreiden door middel van bijeenkomsten en publicaties. Door onderzoek in de cosmetische wetenschap en industrie te bevorderen en door hoge ethische, professionele en educatieve normen te stellen, bereiken we ons doel om de kwalificaties van cosmetische wetenschappers te verbeteren. Het is onze missie om de belangen en erkenning van cosmetische wetenschappers te bevorderen en tegelijkertijd het vertrouwen van het publiek in de cosmetica- en toiletartikelenindustrie te behouden. De NYSCC Leveranciersdag in New York City is het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor schoonheidsingredienten, formuleringen en innovaties. Ga voor meer informatie naar: www.nyscc.org, Connect met NYSCC op Facebook: @NYSCC en Instagram: @NYSCCMAIN

Noot van de redactie: Neemvoor het aanvragen van een persbadge voor Suppliers\’ Day contact op met Annie Scully: [email protected]

Mediacontact:
Annie Scully
201-310-9252
[email protected]


iCrowdNewswire