header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wijzigingen in de Raad van Bestuur van Water Tower Research (WTR)

May 1, 2024 7:51 PM ET

30 april 2024, St. Petersburg, FL-WaterTower Research LLC(www.watertowerresearch.com), een particuliere onderneming die onderzoekscontent en op onderzoek gebaseerde diensten voor investeerdersrelaties levert, kondigt de verkiezing van John MacCarthy aan en erkent de pensionering van Dana Hayes, Jr. uit de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Dan Bukowski, voorzitter van de Raad van Bestuur van Water Tower, gaf commentaar op de veranderingen.

“We waarderen Dana voor zijn bijdragen in de afgelopen jaren. Zijn betrokkenheid bij Water Tower is instrumenteel geweest in onze transformatie van een minder erkende startup in de industrie tot het toonaangevende onderzoeks- en investeerdersrelatiebureau dat we nu zijn. Gezien onze positie als innovator op het gebied van beleggersonderzoek en -communicatie zijn we ongelooflijk blij dat John MacCarthy, een erkend leider op het gebied van kapitaalmarkten, beleggingsbeheer en andere groeigebieden, is toegetreden tot onze Raad van Bestuur. John\’s ervaring als senior adviseur van publieke en private ondernemingen zal van groot belang zijn voor Water Tower Research tijdens de plannen voor voortdurende groei,” aldus Bukowski.

Naast deze nieuwe benoeming in de Raad van Bestuur van Water Tower Research, is MacCarthy ook lid van de Raden van Bestuur van Nuveen Global Cities Real Estate Investment Trust, The Idaho Chapter of the Nature Conservancy en Metropolitan Family Services in Chicago. Hij was eerder lid van de raden van bestuur van Healthwell Acquisition Corp. I (NASDAQ: HWEL), Nuveen Global Investors UCITS Fund Complex, bepaalde alternatieve beleggingsadviseurs van Nuveen, The Renaissance Society van de Universiteit van Chicago en het Illinois Chapter van de Nature Conservancy. Eerder was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Nuveen Global Investors en Metropolitan Family Services.

MacCarthy was 14 jaar lang leidinggevende bij Nuveen (NYSE: JNC), een financiele dienstverlener van TIAA met een beheerd vermogen van meer dan $ 1 biljoen. Hij was General Counsel van 2006 tot 2014 en maakte deel uit van het team dat Nureen in 2007 privaat maakte en Nuveen in 2014 verkocht aan TIAA. Na de overname van Nuveen door TIAA was hij Chief Operating Officer van een groep alternatieve beleggingsadviseurs van Nuveen en Chief Legal Officer, verantwoordelijk voor juridische zaken, naleving en regelgeving. Voordat hij bij Nuveen kwam, was hij partner bij het wereldwijde advocatenkantoor Winston & Strawn waar hij leiding gaf aan de afdeling Corporate van het kantoor.

MacCarthy behaalde zijn graad in de rechten aan de Stanford Law School in 1985 en zijn bachelordiploma aan het Williams College in 1982.

“Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van de Water Tower Research Board en ik kijk ernaar uit om de transformatie van het bedrijf te ondersteunen nu het team micro- en small-cap beursgenoteerde bedrijven ondersteunt”, aldus MacCarthy.

WTR mede-oprichter en CEO Shawn Severson gelooft dat de toevoeging van MacCarthy aan de Raad van Bestuur het bedrijf zal helpen zijn diensten op het gebied van investeerdersonderzoek en betrokkenheid uit te breiden.

“Met John\’s sterke achtergrond in investment management kunnen we bedrijven en investeerders blijven helpen de tools te krijgen die ze nodig hebben om hun doelen als beursgenoteerde onderneming te bereiken,” aldus Severson. “Onze zeven leden tellende raad van bestuur is zwaar gecrediteerd en werkt op een vergelijkbare manier als een raad van bestuur van een beursgenoteerd bedrijf. Onze bestuursleden geven het management voortdurend strategisch advies van onschatbare waarde.”

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met bruikbare informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:
Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire