header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Client wint $1,4 miljoen schikking na aanrijding van achteren met een trekkeraanhangwagen

May 8, 2024 7:50 PM ET

Client van Glugeth & Pierguidi, P.C. liep verwondingen op aan wervelkolom, schouders en benen nadat een 18-wieler niet stopte

In maart 2024 zorgde David Pierguidi van het kantoor voor een schikking van $1,4 miljoen namens zijn client, die ernstige verwondingen opliep na een ongeval met een tractor-oplegger. Het incident vond plaats op 5 november 2020, toen de eiser voor een stopbord stond te wachten en de vrachtwagen zijn voertuig van achteren raakte.

Na een intensief onderzoek kwam Glugeth & Pierguidi, P.C. erachter dat de commerciele vrachtwagenchauffeur de eiser te dicht volgde. Toen de eiser volledig tot stilstand kwam, remde de vrachtwagenchauffeur, maar hij kon niet op tijd stoppen. Ondanks het feit dat de eiser een veiligheidsgordel droeg, botsten zijn hoofd en benen tegen het stuur.

De botsing resulteerde in verschillende verwondingen, waaronder zeven hernia\’s en uitpuilende tussenwervelschijven, een scheur in de rotator cuff en een scheur in de ACL. Deze verwondingen vereisten meer dan een jaar van spinale en orthopedische operaties, evenals voortdurende zorg voor de rest van het leven van de eiser. Een arts schatte dat de eiser aanvullende procedures nodig zou hebben, waarbij sommige behandelingen $100.000 per procedure zouden kosten. Daarnaast maakte de eiser ongeveer 110.000 dollar aan medische kosten en andere uitgaven.

Wat de niet-economische schade betreft, lijdt de eiser nog steeds aan chronische, aanhoudende pijn. Zijn verwondingen beinvloeden zijn mobiliteit, kracht en vermogen om dagelijkse taken uit te voeren. De eiser was sterk en gezond tot het ongeluk en hij had nooit rugpijn. Dit letsel heeft zijn vermogen om te werken en van het leven te genieten aanzienlijk verminderd.

De eiser schakelde Glugeth & Pierguidi, P.C. in om een rechtszaak aan te spannen tegen de vrachtwagenchauffeur, het vrachtwagenbedrijf en andere aansprakelijke partijen. Hij beweerde dat de vrachtwagenchauffeur nalatig was bij het besturen van het voertuig en dat de werkgever nalatig was bij het toezicht houden op en het trainen van de chauffeur. Advocaat David Pierguidi vertegenwoordigde de eiser, wat resulteerde in een bemiddeling voor voormalig Superior Court rechter Jamie D. Happas. Aan het einde van de bemiddeling bereikten de eiser en de verdediging een overeenkomst om het geschil op te lossen.

Over Glugeth & Pierguidi, P.C.:

De advocaten van Glugeth & Pierguidi, P.C. hebben meer dan 20 jaar proceservaring in zowel letselschade- als medische zaken. Het kantoor heeft kantoren in Hoboken, NJ, en New York City om agressieve rechtszaken te voeren voor mensen met ernstig letsel. Sinds de oprichting van het kantoor hebben advocaten David Pierguidi en Jared Glugeth meer dan $ 100 miljoen aan schikkingen en uitspraken geind voor ernstig gewonde clienten. Hun succes heeft erkenning opgeleverd van toporganisaties zoals Best Lawyers, The National Trial Lawyers en Super Lawyers. Pierguidi en Glugeth geloven dat iedereen het recht heeft om gerechtigheid te zoeken voor hun verwondingen. Ze geven alle zaken de toewijding die ze verdienen en houden hun clienten op de hoogte totdat de zaak is opgelost.

Als u gewond bent geraakt door nalatigheid, bel dan vandaag nog naar 201-699-5070 voor een gratis adviesgesprek. Glugeth & Pierguidi is 24/7 beschikbaar om al uw vragen over uw claim te beantwoorden.

Contactgegevens:

Glugeth & Pierguidi, P.C.
5 Marine View Plaza, Suite 303
Hoboken, NJ 07030
201-699-5070


iCrowdNewswire