header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steinger, Greene & Feiner Behaalt $1 Miljoen Vonnis in Zaak Auto-ongeluk

May 8, 2024 7:49 PM ET

Partners Alfred Bell, Jr. en Neil Anthony vechten voor gerechtigheid voor een alleenstaande vader van drie kinderen en bereiken een uitspraak van $900.000 boven de polislimiet.

West Palm Beach, Fla., 1 mei 2024 – Steinger, Greene & Feiner, een toonaangevend advocatenkantoor op het gebied van letselschade, kondigt met trots aan dat partners Alfred Bell, Jr. en Neil Anthony op vrijdag 12 april in Ft. Pierce voor rechter Warnocki een juryoordeel van $ 1.000.000 hebben bereikt. De 5-daagse rechtszaak had betrekking op een auto-ongeluk, met nieuwe verwondingen en verergering van een reeds bestaande aandoening. Hoewel de verzekerde van State Farm duidelijk nalatig was , wachtte het bedrijf met het accepteren van enige verantwoordelijkheid tot kort voordat de zaak voor de rechter zou komen.

De client, een alleenstaande vader van drie jonge kinderen, werd door het ongeluk beperkt in zijn vermogen om te werken en zijn gezin te onderhouden. Vader zijn en zijn gezin onderhouden is het allerbelangrijkste voor hem en dit ongeluk ontwrichtte zijn gezinssysteem en zette hun leven op zijn kop.

De client had eerdere verwondingen overwonnen om terug te keren naar een fysiek veeleisende baan, maar moest door dit ongeluk nog meer operaties ondergaan.

De limiet van State Farm was $100.000, maar State Farm verwierp het schikkingsvoorstel van $100.000 van onze client en had minder dan $10.000 geboden voordat de aanklacht werd ingediend. De uiteindelijke uitspraak van de jury was 900.000 dollar meer dan de limiet van de polis.

Alfred Bell\’s inspirerende toewijding aan de waarheid verspreidde zich als een lopend vuurtje door de rechtszaal en leidde de jury naar een rechtvaardig resultaat. Onze advocaten waren vastbesloten om gerechtigheid te krijgen voor onze client en zijn drie kinderen. Onze client is dankbaar voor het werk van Alfred Bell Jr. en Neil Anthony, en zijn familie zal er zowel materieel als emotioneel van profiteren.

“We zijn bijzonder trots op het resultaat van deze zaak en het harde werk van onze advocaten”, zegt Michael S. Steinger, oprichtend partner van Steinger, Greene & Feiner. “Ons kantoor is toegewijd aan het vechten voor onze clienten en hun families, en we zullen dat blijven doen bij elke zaak die we aannemen.”

Over:

SINCE 1997, Steinger, Greene & Feiner is het dienen en verdedigen van de rechten van slachtoffers die gewond zijn geraakt als gevolg van de nalatigheid van anderen. Het juridische team van het kantoor, met meer dan 60 advocaten, is toegewijd aan het vertegenwoordigen van en vechten voor de belangen van letselslachtoffers, waarbij elke client inzicht krijgt in de wet en hun rechten. Steinger, Greene & Feiner is gespecialiseerd in alle letselschade, zoals auto-ongelukken, motorongelukken en ongelukken met vrachtwagens, werknemerscompensatie, uitglijden en vallen, en onrechtmatige dood. Meer informatie over het Port St. Lucie Letselschade Advocatenkantoor.

CASE FEIT

Datum vonnis: 12 april 2024

Locatie: Ft. Pierce, Florida

Soort zaak: Auto-ongeluk

Aanbod vooronderzoek: $9,000

Uitspraak: $1.000.000

Kantoor van eiser: Alfred R. Bell, Jr. en Neil Anthony van Steinger, Greene & Feiner

Verdedigingskantoor: Kirwan Spellacy Danner & Robb, P.A.


iCrowdNewswire