header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FlippingBook Online kondigt integratie met Zapier aan voor naadloze no-code marketing workflow automatisering

May 15, 2024 10:00 AM ET

FlippingBook Online, een professionele browsergebaseerde tool voor het converteren van PDF\’s naar digitale flipbooks, kondigt ondersteuning voor Zapier-integratie aan. Klanten kunnen nu hun contentmarketingtaken stroomlijnen door leadgeneratie en andere routinematige workflows te automatiseren.

Met honderden populaire zakelijke apps zoals Google Drive, Salesforce, Slack of Mailchimp die beschikbaar zijn via de nieuwe integratie, kunnen gebruikers hun gebruikelijke tools naadloos verbinden met FlippingBook. Door de combinatie van Zapier en FlippingBook wordt het mogelijk om:

  • De gegevens te nemen die worden verzameld door een ingebouwd lead capture formulier in FlippingBook, en deze over te brengen naar een Google Sheet of een CRM-systeem naar keuze.
  • Nieuwe flipbooks te maken: catalogi, tijdschriften, brochures, enzovoort – automatisch wanneer een PDF in een bedrijfsmap wordt geplaatst.
  • Stuur directe berichten in Slack voor nieuwe traceerbare linkgebeurtenissen in FlippingBook en weet of prospects een voorstel hebben geopend.
  • Gepersonaliseerde campagnes en gerichte e-mails plannen, en dit alles zonder ook maar één regel code te schrijven.

 

Belangrijk is dat de integratie hetzelfde niveau van beveiliging en compliance biedt dat klanten van FlippingBook gewend zijn. Zapier biedt een robuust framework en gebruikt encryptie op bankniveau om gebruikersgegevens en credentials te beschermen.

Waarom het belangrijk is: volgens een onderzoek van HubSpot besteedt de gemiddelde marketeer bijna een derde van zijn tijd aan het uitvoeren van repetitieve taken, zoals het kopiëren en plakken van gegevens, het handmatig verzenden van e-mails of het overbrengen van leads tussen platforms. Dit komt neer op bijna 200 uur per jaar die bespaard zouden kunnen worden door automatisering.

De FlippingBook-Zapier integratie stelt gebruikers in staat om kostbare tijd terug te winnen en prioriteit te geven aan taken die een directe impact hebben op marketing en sales.

Zapier-automatisering is eenvoudiger dan het lijkt: we hebben kant-en-klare sjablonen gemaakt waarmee klanten FlippingBook met hun favoriete apps kunnen verbinden in slechts een paar eenvoudige stappen. En we zijn altijd blij om de integratie aan onze klanten te introduceren en hen te helpen bij het opzetten van hun eerste workflow!“- deelt Jeroen van Esch, Head of Customer Support bij FlippingBook.

 

Over FlippingBook

FlippingBook is een krachtige tool voor het maken van professionele digitale flipbooks voor zakelijke communicatie. Meer dan 65.000 klanten uit 179 landen gebruiken FlippingBook om interactieve online documenten te maken, content op het web te plaatsen en hun communicatieprocessen te verbeteren. FlippingBook helpt zowel kleine bedrijven als grote gerenommeerde merken in verschillende branches.

Ga voor meer informatie naar flippingbook.com

Voor vragen over de media kunt u contact opnemen met [email protected]

Contactgegevens:

Name: Lada Bretel
Email: [email protected]
Job Title: Head of Content