header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) sponsort 2024 Louisiana Energy Conference

May 15, 2024 12:00 PM ET

15 mei 2024, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd aan te kondigen dat het Platinum Sponsor is van de 2024 Louisiana Energy Conference (LEC 2024). De conferentie wordt sinds 2001 jaarlijks georganiseerd in New Orleans door Al Petrie Advisors. Dit jaar wordt het evenement gehouden in het Four Seasons Hotel New Orleans van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei.

LEC 2024 zal 32 presentaties, panels en discussies bevatten over belangrijke binnenlandse en internationale ontwikkelingen en onderwerpen op het gebied van olie, aardgas, duurzame en schone energie. Dit jaar zal het evenement naar verwachting leidinggevenden van meer dan 90 organisaties trekken, waaronder publieke en private energiebedrijven, adviseurs en consultants voor de energie-industrie en regelgevende instanties. Bevestigde professionele beleggingsdeelnemers krijgen de kans om deel te nemen aan één-op-één sessies. Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren.

WTR Managing Director of Natural Resources Jeff Robertson zal samen met collega Peter Gastreich, WTR Managing Director of Natural Resources, en WTR CEO en medeoprichter Shawn Severson een panel leiden over de belangrijkste thema\’s en drijfveren van de energietransitie.

Over de deelname van WTR aan LEC 2024 zei Robertson: “Water Tower Research is verheugd om LEC 2024 te sponsoren. Paneldiscussies zullen inzicht geven in de strategieën van publieke en private bedrijven terwijl ze door de huidige marktomgeving navigeren in een poging om waarde te leveren aan hun stakeholders. Deskundigen zullen ook ingaan op kansen en uitdagingen die worden aangepakt in hernieuwbare en schone energietechnologieën, kapitaalmarkten en de veranderende regelgeving. Deelnemers krijgen de kans om te leren van een brede dwarsdoorsnede van de wereldwijde energie-industrie.”

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieën te creëren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeëvenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Over Al Petrie Adviseurs

Al Petrie Advisors (APA) levert adviesdiensten op het gebied van investor relations en ESG, evenals strategische planning, budgettering en financiële analyse aan publieke en private ondernemingen. APA is opgericht in 1998 en heeft meer dan 100 bedrijven en hun managementteams bijgestaan, voornamelijk in de energiesector.

Contactgegevens:
Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functie: WTR Investeerdersbetrokkenheid