header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ECFX revolutioneert de verwerking van gerechtelijke aankondigingen met uitgebreide ondersteuning van meer dan 100 unieke serviceproviders

May 17, 2024 8:00 AM ET

ECFX, marktleider op het gebied van het beheer van elektronische gerechtelijke aankondigingen voor advocatenkantoren, heeft zijn dekking van geautomatiseerde verwerkingsservices voor elektronische gerechtelijke aankondigingen van overheidsinstanties, federale instanties en deelstaten(ECF) uitgebreid naar meer dan honderd verschillende ECF-serviceproviders in de Verenigde Staten.

“ECFX blijft zich inzetten voor een naadloze automatisering van alle ECF-kennisgevingen die onze klanten ontvangen, of deze nu federaal, staats- of agentschapsgerelateerd zijn”, zegt Dan O\’Day, medeoprichter en CEO van ECFX. “Ons niet-aflatende streven om aan de eisen van de markt te voldoen, heeft ons ertoe aangezet om niet alleen integraties op te zetten in prominente juridische centra zoals Florida, Californië, Texas en New York, maar ook in het hele land, waaronder Colorado, Alaska en Hawaï. Ik ben er trots op te kunnen aankondigen dat onze uitgebreide ondersteuning zich uitstrekt tot FERC, ITC, PTAB en alle PACER-rechtbanken, inclusief hoven van beroep en faillissementsrechtbanken, waarmee we onze positie als de beste oplossing voor geautomatiseerde verwerking van ECF-kennisgevingen in de VS hebben verstevigd”.

ECFX\’s toewijding aan innovatie heeft advocatenkantoren zoals Perkins Coie LLP, Cole Scott & Kissane P.A. en Dentons U.S. LLP in staat gesteld hun activiteiten te stroomlijnen door het handmatig downloaden van rechtbankdocumenten in ECF-kennisgevingen te elimineren, wat heeft geleid tot verbeterde efficiëntie, risicoverlaging, inzicht in ECF-bedrijfsstatistieken en lagere overheadkosten. Met de verbeterde mogelijkheden om een breder scala aan elektronische archiveringssystemen te bedienen, is ECFX klaar om op verzoek uitgebreide ondersteuning te bieden aan juridische professionals in de meeste rechtsgebieden van de VS.

Deze uitbreiding van de service is niet alleen kwantitatief; het gaat ook gepaard met verfijningen en verbeteringen om te voldoen aan de verschillende vereisten van de protocollen voor het verwerken van ECF-kennisgevingen. De geavanceerde algoritmen van ECFX zijn ontworpen om het risico op gemiste deadlines te verminderen en advocaten een meer samenhangende ervaring te bieden, ongeacht waar ze hun praktijk uitoefenen in de Verenigde Staten.

Bovendien is ECFX toegewijd aan de beveiliging van de gegevens van zijn klanten, waarbij toonaangevende beveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd om te garanderen dat alle deponeringen en communicaties worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

 

ECFX

ECFX is opgericht door juristen en technologie-experts met één doel: voorzien in onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. ECFX streeft ernaar om gaten in de juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, controle kunnen krijgen, risico\’s kunnen beperken en de zichtbaarheid kunnen verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren, opslaan en distribueren van rechtbankdocumenten in ECF-kennisgevingen voor zowel staats- als federale rechtbanken, waardoor kantoren honderden uren per week kunnen besteden aan het werk dat klanten belangrijk vinden.

 

Contactgegevens:

Name: Kelly Fahy
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Manager