header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


George Clayton sluit zich aan bij de Crypto Trading Getuigenissenpraktijk van SEDA Experts

May 27, 2024 4:21 PM ET

New York, NY, 23 mei 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat George Clayton is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“George heeft uitgebreide praktische ervaring met de handel in crypto\’s in combinatie met praktische kennis van een groot aantal wereldwijde financiele markten,” zegt Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.
George Clayton is een expert in derivatenwaardering, marktstructuur en -dynamiek. Hij is een voormalig handelaar in FX, obligaties, aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies en de bijbehorende derivaten. Zijn ervaring omvat energiegrondstoffen, waarderingsmodellen voor derivaten, risicomanagement van portefeuilles, naleving van regelgeving en digitale activa.
Hij is een voormalig handelaar in FX, obligaties, aandelen, grondstoffen en de bijbehorende derivaten. Zijn ervaring omvat waarderingsmodellering van derivaten, beheer van portefeuillerisico\’s, naleving van regelgeving, digitale activa.
George treedt op als consultant binnen de cryptogemeenschap en helpt een aantal nieuwe en zich ontwikkelende bedrijven. Hij biedt momenteel ook materiedeskundigheid en ondersteuning bij rechtszaken als getuige-deskundige. Hij heeft verschillende civiele en strafrechtelijke zaken behandeld.
Tussen 2017 en 2023 was George medeoprichter en leider van een fonds voor alternatieve activa dat zich richtte op een portefeuille van cryptocurrencies. Zijn verantwoordelijkheden omvatten onderzoek, uitvoering van strategieen, operationeel management voor yield farming en protocol staking, en het leiden van de communicatie voor investor relations en fondsadministratie.
Van 2008 tot 2017 richtte hij zich als medeoprichter van Levante Capital op elektronisch verhandelde en OTC-energiederivaten op NYMEX, ICE en NASDAQ. Zijn leiderschap omvatte het bedenken van handelsstrategieen, met name in aardgas, ruwe olie en geraffineerde producten, en risicobeheer.
Gedurende zijn tijd bij Levante was hij ook medeoprichter van Levante Fuels Management, een hedgefonds dat handelde in fysieke ladingen en beursgenoteerde derivaten van brandstofethanol. Hij trad op als hoofdhandelaar en voerde arbitragestrategieen uit tussen bio-raffinaderijen in het middenwesten en raffinaderijen en benzineblenders aan de kust. Daarnaast gaf hij leiding aan de functies risicocontrole, rapportage en treasury.
Van 2002 tot 2008 was hij hoofd energiehandel bij Saxon Financials Ltd., in Londen, Gibraltar en Madrid.
Zijn eerdere carriere omvatte leidinggevende functies bij RTS Realtime Systems in New York en als onafhankelijk optiehandelaar op prominente beurzen zoals LIFFE. George begon zijn financiele carriere in 1989 als Interbank Foreign Exchange Trader bij Banque Nationale de Paris in Frankfurt.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.

iCrowdNewswire