header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Theorem Legal Marketplace erkent ECFX als de 2024 Rechtbank Technologie Oplossing van het Jaar

May 27, 2024 4:22 PM ET

ECFX, de in Californie gevestigde leider op het gebied van elektronisch beheer van rechtbankmededelingen voor advocatenkantoren, is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Theorem\’s 2024 Court Technology Solution of the Year. De onderscheidingen van Theorem worden uitgereikt na een grondige beoordeling, score & analyse van verzamelde gegevens, onder andere van grote netwerken zoals CLOC (Corporate Legal Operations Consortium) & de Association of Corporate Counsel – op basis van welke oplossingen gebruikers toevoegen aan hun tech stacks & hun gerelateerde betrokkenheid bij de markt.

ECFX Notice is een state-of-the-art SaaS-oplossing die het mogelijk maakt om efficient documenten te downloaden in rechtbankmededelingen, om mededelingen en documenten direct te distribueren naar caseteams en om documenten veilig op te slaan in de juiste zaak- of clientwerkruimte in elk DMS of bestandssysteem. Dit proces bespaart veel tijd die verloren gaat aan het handmatig verwerken van ECF-mededelingen en vermindert de kans op fouten door vertraagde verwerking of onjuist ingediende documenten.

“Het is een hele eer om voor het tweede jaar op rij deze prestigieuze prijs van Theorem\’s Network te ontvangen”, zegt Dan O\’Day, medeoprichter & CEO van ECFX. “Het is een bewijs van onze voortdurende toewijding aan het revolutioneren van de verwerking van ECF-berichten en het bieden van ongeevenaarde ondersteuning aan onze klanten. Deze erkenning, ondersteund door uitgebreide gegevens en onderschreven door gerenommeerde juridische organisaties, bevestigt onze positie als de beste oplossing voor het verwerken van ECF-kennisgevingen op de markt.”

“De toewijding van ons team aan innovatie en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om de gehele ECF notice processing workflow te stroomlijnen, waardoor we waardevolle tijd en middelen besparen voor juridische professionals,” vervolgt O\’Day. “Deze prijs onderstreept onze vooruitgang in het bevorderen van juridische technologie en onderstreept onze missie om onze oplossing toegankelijk te maken voor iedereen die er baat bij heeft.”

“We zijn zeer dankbaar voor deze eer en blijven ons inzetten voor positieve verandering in de juridische sector”, besluit O\’Day.

ECFX

ECFX is opgericht door juridische en technologische experts met een enkel doel: het aanpakken van onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. Het bedrijf streeft ernaar om de hiaten in de juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, meer controle krijgen, risico\’s kunnen beperken en de zichtbaarheid kunnen verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren, opslaan en distribueren van rechtbankdocumenten in ECF-kennisgevingen voor zowel staats- als federale rechtbanken. Dit bespaart uw bedrijf honderden uren per week, zodat u zich kunt richten op het werk dat uw clienten belangrijk vinden.

Theorem

Theorem is de erkende wereldwijde marktleider op het gebied van LegalTech, en is de drijvende kracht achter de belangrijkste marktplaatsen voor toonaangevende organisaties in de juridische sector. Hun marktbereik is meer dan 50.000 gekwalificeerde abonnees bij 10.000 juridische organisaties, waaronder: CLO\’s, General Counsels, Director of Legal Operations, Managing Counsels, hoofden van advocatenkantoren, CIO\’s, CTO\’s, directeuren IT en andere senior-level executives.


iCrowdNewswire