header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) organiseert virtuele beleggersconferentie over consumentenproducten

May 27, 2024 3:40 PM ET

13 mei 2024, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd aan te kondigen dat het zijn eerste Consumer Products Virtual Investor Conference zal organiseren op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni 2024.

Het evenement zal van start gaan met keynote spreker R.J. Hottovy, hoofd analytisch onderzoek voor Placer.ai, een geavanceerd analyseplatform voor voetgangersverkeer. De heer Hottovy houdt zich al bijna 20 jaar bezig met de sectoren restaurants, detailhandel en e-commerce. Hij heeft in het verleden verschillende analistenfuncties bekleed, waaronder Global Consumer Equity Strategist bij Morningstar en aandelenanalistenfuncties bij William Blair & Co. en Deutsche Bank. Hij heeft ook veel ervaring met startinvesteringen als investeerder en lid van het investeringscomite voor de IrishAngels Venture Capital groep. De inspanningen van de heer Hottovy zijn erkend door tal van financiele en vakpublicaties, waaronder CNBC, The Wall Street Journal, Investor\’s Business Daily, Barron\’s, BusinessWeek, Forbes en The Economist.

Tijdens de conferentie worden twee dagen lang presentaties gegeven door bedrijven die merkproducten verkopen. Doug Lane, WTR\’s Head of Consumer Products, is gastheer van de conferentie. Tijdens de presentaties en fireside chats zal de nadruk liggen op bedrijfsstrategieen, recente resultaten en de vooruitzichten voor elk van de presenterende bedrijven, inclusief discussies over hun respectievelijke huidige macro- en concurrentieomstandigheden.

Bevestigde presenterende bedrijven zijn onder andere: 1-800-FLOWERS.COM (NASDAQ: FLWS), Bassett Furniture Industries, Inc. (NASDAQ: BSET), Flow Beverage Corp. (FLOW.TO), Gaia, Inc. (NASDAQ: GAIA), Herbalife Limited. (NYSE: HLF), iPower Inc. (NASDAQ: IPW), Lanvin Group Holdings Limited (NYSE: LANV), LifeVantage Corporation (NASDAQ: LFVN), Medifast, Inc. (NYSE: MED), The Beachbody Company, Inc. (NYSE: BODI), The Sherwin-Williams Company (NYSE: SHW) en Vera Bradley, Inc. (NASDAQ: VRA). We verwachten de komende week nog een paar bevestigingen van presentatoren.

In een reactie op de virtuele beleggersconferentie voor consumentenproducten zei WTR CEO & medeoprichter Shawn Severson: “Voortbouwend op het grote succes van andere sectorspecifieke conferenties van WTR die al in 2024 werden gehouden, zijn we verheugd om de eerste Amerikaanse virtuele beleggersconferentie voor consumentenproducten van WTR te organiseren, waardoor beleggers in contact kunnen komen met verschillende toonaangevende bedrijven en experts op het gebied van consumentenproducten. WTR-conferenties bieden een unieke kans voor alle soorten beleggers over de hele wereld, varierend van traditioneel institutioneel geld en family offices tot RIA\’s, brokers en individuele beleggers. Informatiedoorstroming en toegang zijn twee van de belangrijkste pijlers van succesvol beleggen, en we zijn verheugd om dit aan te bieden in een open formaat voor alle beleggers.”

WTR Head of Consumer Products analyst, Doug Lane, zei ook over de komende conferentie: “Ik ben vereerd dat zoveel gerespecteerde bedrijven en managementteams deelnemen aan onze conferentie volgende maand.”

Om de conferentie bij te wonen of voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of hier klikken.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:
Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire