header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis neemt technologie voor het opstellen van documenten over, Henchman

Jun 3, 2024 11:14 AM ET

Overname combineert Henchman\’s Document Management System dataverrijking met vertrouwde LexisNexis drafting guidance content om gepersonaliseerde generatieve AI-ervaring te leveren

NEW YORK, 3 juni 2024LexisNexis Legal & Professional®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, heeft vandaag aangekondigd dat het overeenstemming heeft bereikt over de overname van Henchman, een juridisch techbedrijf dat gegevens uit Document Management Systemen (DMS) verrijkt voor het sneller opstellen van documenten. Henchman is een in Belgie gevestigd bedrijf, opgericht in 2020, met 170 juridische en zakelijke klanten wereldwijd, waaronder Amerikaanse en Europese topadvocatenkantoren en -bedrijven.

Door de overname van Henchman zal LexisNexis gepersonaliseerde generatieve AI-oplossingen leveren aan klanten over de hele wereld. De kernfunctionaliteit van Henchman zal beschikbaar zijn voor bestaande en nieuwe klanten. LexisNexis heeft onmiddellijke plannen om Henchman\’s technologie te gebruiken met haar eigen Retrieval Augmented Generation 2.0 (RAG 2.0) platform in haar vlaggenschip Lexis AI oplossing, waardoor het gebruik van betrouwbare klantgegevens als basisgegevens voor generatieve AI ontwerpen mogelijk wordt. De mogelijkheden van Henchman zullen ook worden toegevoegd aan Lexis® Create, de Microsoft 365 add-in oplossing die point-of-workflow integratie mogelijk maakt voor generative AI drafting in Microsoft Word, Outlook, Teams en Copilot.

Henchman wordt gebruikt door toonaangevende advocatenkantoren en bedrijven om interne werkproducten te verrijken, door een laag van intelligentie te creeren op contractdatabases om het opstellen van teksten te versnellen.

Henchman werkt samen met het DMS van een advocatenkantoor of bedrijf, indexeert de precedentdocumenten van de organisatie op clausule-niveau en maakt de gegevens beschikbaar voor contractinzichten en het opstellen van contracten. De technologie werkt met juridische specifieke DMS-providers en algemene enterprise content management systemen en is taalonafhankelijk. Henchman\’s technologie bevat beveiligings- en conflictinstellingen die de documentmachtigingen binnen het DMS weerspiegelen, waardoor de vertrouwelijkheid en privacyvereisten van het bedrijf behouden blijven. Deze voordelen zijn beschikbaar voor klanten in dagen, niet maanden, na de implementatie van de technologie.

Dankzij geavanceerde technologische processen kan een klant snel belangrijke inzichten vinden uit interne gegevensbestanden. LexisNexis zal deze verbeterde documentverrijkingsmogelijkheden gebruiken om nieuwe generatieve AI-opsteloplossingen te leveren.

“Dit is een spannend moment voor onze klanten en de teams van LexisNexis en Henchman”, zegt Mike Walsh, CEO, LexisNexis Legal & Professional. “We zijn voortdurend in gesprek met klanten om te bepalen waar AI de meeste waarde kan leveren. Nu kunnen we ingaan op een van de belangrijkste verzoeken van onze juridische klanten – om doorzoekbare interne bedrijfsgegevens te hebben, gecombineerd met ons huidige drafting- en AI-aanbod, waardoor juridische professionals snel taal en inzichten kunnen extraheren en werk van hogere kwaliteit kunnen genereren met behulp van zowel interne gegevens als LexisNexis-oplossingen samen.”

Henchman Co-Founder Gilles Mattelin voegde hieraan toe: “We zien deze verbintenis met LexisNexis als een uitbreiding van onze drafting visie om proactief waardevolle en strategische inzichten voor klanten aan de oppervlakte te brengen – het leveren van een kenniscentrum aan juridische teams. We geloven dat de combinatie van onze teams en technologie klanten in staat zal stellen sneller geinformeerde beslissingen te nemen, uitstekend werk te leveren en economische waarde voor hun organisaties te creeren.”

De afronding van de transactie is afhankelijk van de gebruikelijke wettelijke toestemmingen en wordt begin tweede helft van 2024 verwacht. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Lexis AI levert betrouwbare resultaten met geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gegevens veilig te houden. Lexis AI maakt gebruik van een uitgebreid verbeterd LexisNexis RAG 2.0 platform. De antwoorden van Lexis AI zijn gebaseerd op \’s werelds grootste repository van up-to-date juridische content, wat zorgt voor een antwoord van de hoogste kwaliteit met de meest up-to-date gevalideerde citatiereferenties. Geuploade documenten worden altijd aan het einde van elke sessie gewist en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen. De oplossing wordt voortdurend verbeterd met honderdduizenden beoordeelde antwoordvoorbeelden van LexisNexis juridische experts die worden gebruikt voor het afstemmen van het model. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en uitgebreide, gezaghebbende informatie te leveren.

Ga voor meer informatie over Lexis AI en onze generatieve AI-hulpmiddelen voor juridische professionals naar www.lexisnexis.com/ai.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact
Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]


iCrowdNewswire