header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


My-Legacy.ai kondigt de vorming van een strategische adviesraad aan om de miljardenmarkt van $1 aan te boren

Jun 5, 2024 10:40 AM ET

Austin, TX – My-Legacy.ai, een pionier in het gebruik van kunstmatige intelligentie voor estate planning en legacy management, kondigt met trots de vorming van de Strategic Advisory Board aan. Deze raad zal inzichten en begeleiding van onschatbare waarde bieden ter ondersteuning van de missie van het bedrijf om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop individuen en families hun nalatenschap beheren in het digitale tijdperk.

De nieuw benoemde leden van de adviesraad zijn vooraanstaande leiders met een schat aan ervaring op het gebied van technologie, financien en strategische groei. Ze brengen diverse expertise en perspectieven mee die van groot belang zullen zijn bij het stimuleren van de innovatie en uitbreiding van My-Legacy.ai. Zij voegen zich bij de bestaande adviseurs Andrew Boyer, Adam Blumberg, James Burns en Craig Redler.

Nieuwe leden van de adviesraad

William Smith

William Smith is een thought leader in opkomende technologieen, met een focus op AI en blockchain. Als oprichter van verschillende technische startups heeft William een goed begrip van de uitdagingen en kansen in het technische ecosysteem. Zijn expertise zal My-Legacy.ai begeleiden bij het gebruik van geavanceerde technologieen om ongeevenaarde waarde te leveren aan haar gebruikers.

Sandi Green

Sandi Green is een doorgewinterde executive met een sterke achtergrond in strategische planning en corporate governance. Als voormalig senior adviseur van verschillende snelgroeiende startups, zullen Sandi\’s inzichten in het opschalen van bedrijven en het navigeren door complexe regelgevingslandschappen cruciaal zijn voor de groei van My-Legacy.ai.

Grant Notman

Grant Notman heeft een indrukwekkende carriere in de financiele dienstverlening en technologie en heeft verschillende leidinggevende functies bekleed, waaronder Chief Revenue Officer bij een vooraanstaand fintechbedrijf. Grant\’s uitgebreide ervaring in sales, marketing en business development zal My-Legacy.ai ondersteunen bij het uitbreiden van haar marktbereik en het aangaan van strategische partnerships.

Cheryl Wilson Griffin

Cheryl Wilson Griffin brengt meer dan 25 jaar diepgaande en gevarieerde ervaring in juridische technologie en bedrijfstransformatie met zich mee. Cheryl heeft zelf juridische technologie gekocht als innovatieleider bij grote advocatenkantoren en brengt een uniek geinformeerde mening naar het team. Haar ervaring met het lanceren van twee startups op het gebied van juridische technologie en haar positie als adviseur van private equity bij enkele van de grootste deals op het gebied van juridische technologie zullen van onschatbare waarde zijn bij het positioneren van het bedrijf voor snelle groei.

“We zijn verheugd om zo\’n gewaardeerde groep adviseurs te verwelkomen bij My-Legacy.ai,” zegt Sree Chintala, CEO van My-Legacy.ai. “Hun gecombineerde expertise en visionair leiderschap zal instrumenteel zijn in het begeleiden van onze strategische richting en het versnellen van onze groei terwijl we blijven innoveren en leiden in de legacy management ruimte.”

Over My-Legacy.ai

My-Legacy.ai is een geavanceerd platform dat zich richt op het transformeren van de manier waarop individuen en families hun nalatenschappen en de overdracht van digitaal vermogen beheren. Het platform biedt een uitgebreide, ultraveilige en betaalbare oplossing voor estate planning die wordt ondersteund door 12 patenten in aanvraag. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieen zoals generatieve AI, blockchain en cryptografie, biedt My-Legacy.ai gebruikers gepersonaliseerde aanbevelingen, uitvoerbare workflows en referenties van erfrechtadvocaten. De LegacyScore™-functie helpt gebruikers in enkele minuten inzicht te krijgen in hun juridische gereedheid, waardoor estate planning voor iedereen toegankelijk en beheersbaar wordt. Ga voor meer informatie naar www.my-legacy.ai

Contactgegevens:
Naam: Sree Chintala
E-mail: [email protected]
Functie: Oprichter en CEO


iCrowdNewswire