header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vadim Verkhoglyad sluit zich aan bij de praktijk van SEDA Expert voor woninghypotheken en gestructureerd krediet als getuige-deskundige

Jun 5, 2024 10:38 AM ET

New York, NY, 3 juni 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Vadim Verkhoglyad zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Managing Director.

“Vadim heeft een uitgebreide kennis van gestructureerde kredieten en door activa gedekte waardepapieren, zowel vanuit onderzoeks- als beleggingsperspectief”, aldus Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Vadim Verkhoglyad is een expert op het gebied van gestructureerde kredieten met een uitgebreide achtergrond in woninghypotheken en asset-backed lending, waaronder auto\’s, ongedekte consumentenleningen en triple-net lease. Vadim heeft uitgebreide kennis op het gebied van ratings, handel, beleggen, gegevensbeheer en het creeren van effecten op het gebied van krediet. In zijn functies heeft hij inzicht in elke stap van de kredietmarkten, van het ontstaan van leningen en acceptatiepraktijken tot het omzetten van leningen in effecten, het selecteren en bewaken van investeringen en het begrijpen van prestatiegedrag.

De heer Verkhoglyad is hoofd onderzoek bij dv01 en heeft in die rol onderzoek gepubliceerd waarin prestaties en trends op het gebied van emissies in meerdere kredietmarkten worden belicht, samen met macro-economische rapporten, geografische analyses en andere ad-hocprojecten. Zijn 150 publicaties worden gebruikt door zowel krediet- als aandelenbeleggers. Hij is ook gastheer van de podcast “In The Tranches of Structured Finance” waar hij zijn inzichten deelt en hij is verschenen in meerdere externe podcasts. Zijn onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Structured Finance, Structured Finance Association en AltCredit, en hij is geciteerd in media als Bloomberg, Forbes, Financial Times en American Banker.

Daarvoor was hij Structured Credit Portfolio Manager bij Tricadia Capital, waar hij 12 jaar lang RMBS en ABS bestreek. In deze rol bedacht hij beleggingsstrategieen, identificeerde hij nieuwe handelsideeen en voerde hij transacties uit in de hele kapitaalstructuur, waaronder procesobligaties, CDS en cash structured credit-trades en paired basis trades.

In zijn analyse van de Amerikaanse huizenmarkt ontwikkelde hij postcodes die goede gebieden in slechte huizenmarkten identificeerden en creeerde hij analyses en modellen die werden gebruikt in handelsstrategieen, waaronder wanbetaling, vervroegde aflossingen, regio\’s en een model voor de ernst van leningen met een voorspellende nauwkeurigheid van een standaarddeviatie voor 70% van de private label-leningen.

In zijn eerste functies in de financiele wereld was Vadim analist bij Bear Stearns, voor zijn eerste functie bij Tricadia waar hij monolineverzekeraars, woningbouwers, consumentenleningen en marktplaatsleningen en internationale vastgoedmarkten analyseerde.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire