header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) start virtuele beleggersconferentie voor consumentenproducten

Jun 5, 2024 10:49 AM ET

5 juni 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van diensten voor investeerdersrelaties, onderzoeksgedreven inhoud en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd vandaag de aftrap aan te kondigen van de virtuele investeerdersconferentie voor consumentenproducten.

WTR CEO en mede-oprichter Shawn Severson en WTR\’s hoofd onderzoek naar consumentenproducten Doug Lane zullen de openingstoespraak geven. Het evenement gaat officieel van start met keynote spreker R.J. Hottovy, hoofd analytisch onderzoek voor Placer.ai, een geavanceerd analyseplatform voor voetgangersverkeer. De heer Hottovy houdt zich al bijna 20 jaar bezig met de sectoren restaurants, detailhandel en e-commerce. Hij heeft in het verleden verschillende analistenfuncties bekleed, waaronder Global Consumer Equity Strategist bij Morningstar en aandelenanalistenfuncties bij William Blair & Co. en Deutsche Bank. Hij heeft ook veel ervaring met startinvesteringen als investeerder en lid van het investeringscomite voor de IrishAngels Venture Capital groep. De inspanningen van de heer Hottovy zijn erkend door tal van financiele en vakpublicaties, waaronder CNBC, The Wall Street Journal, Investor\’s Business Daily, Barron\’s, BusinessWeek, Forbes en The Economist.

Op de conferentie worden twee dagen lang presentaties gegeven door bedrijven die zich bezighouden met merkproducten voor consumenten over een breed spectrum. Tijdens de presentaties en fireside chats ligt de nadruk op bedrijfsstrategieen, recente resultaten en de vooruitzichten voor elk van de presenterende bedrijven, inclusief discussies over hun respectievelijke huidige macro- en concurrentieomstandigheden.

Onder de presenterende bedrijven bevinden zich: 1-800-FLOWERS.COM (NASDAQ: FLWS), Bassett Furniture Industries, Inc. (NASDAQ: BSET), Flow Beverage Corp. (TSX: FLOW), Gaia, Inc. (NASDAQ: GAIA), HNI Corporation (NYSE: HNI), Herbalife Limited. (NYSE: HLF), iPower Inc. (NASDAQ: IPW), Lanvin Group Holdings Limited (NYSE: LANV), LifeVantage Corporation (NASDAQ: LFVN), Medifast, Inc. (NYSE: MED), The Beachbody Company, Inc. (NYSE: BODI), The Sherwin-Williams Company (NYSE: SHW), USANA Health Sciences, Inc. (NYSE: USNA), en Vera Bradley, Inc. (NASDAQ: VRA).

We willen ook onze sponsors voor dit evenement bedanken: Hunting Data Hunting Data, een digitaal advertentie- en data-analysebedrijf, en Newsfile, een customer-first newswire en regelgevingsbedrijf. Wij waarderen hun steun voor dit evenement.

Om de conferentie bij te wonen of voor meer informatie, stuur een e-mail naar [email protected] of klik hier.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot onze hoogwaardige bedrijfsresearch. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire