header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis introduceert Lexis+ AI op de Britse juridische markt

Jun 12, 2024 9:00 PM ET

LexisNexis AI is gebaseerd op LexisNexis\’ uitgebreide juridische onderzoeks- en begeleidingscontent en is na een succesvolle preview nu commercieel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Lexis AI biedt volledig versleutelde, veilige interacties met nauwkeurige resultaten binnen enkele seconden.

LONDEN,13 juni 2024 LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van juridische informatie en analyses, kondigt vandaag aan dat Lexis AI nu algemeen beschikbaar is voor klanten in het Verenigd Koninkrijk. Dit volgt op de succesvolle commerciële lanceringen van Lexis AI in zowel de VS als Australië.

Lexis AI levert betrouwbare resultaten in een vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface die de kracht van generatieve AI combineert met eigen zoektechnologie. De antwoorden van Lexis AI zijn gebaseerd op een van \’s werelds grootste opslagplaatsen van betrouwbare en exclusieve juridische content van LexisNexis, waaronder primaire en secundaire content, analytische content en uitgebreide modules voor praktische richtlijnen.

Lexis AI biedt directe links naar de onderliggende citeerbare autoriteit. Hierdoor kunnen gebruikers resultaten direct valideren, waardoor het risico op verzonnen content of hallucinaties afneemt. Lexis AI controleert automatisch alle gelinkte citaten met de content van LexisNexis om er zeker van te zijn dat ze geldig zijn.

Lexis AI is ontwikkeld met inbreng van toonaangevende internationale advocatenkantoren zoals Macfarlanes, Eversheds Sutherland (International), Pinsent Masons en CMS UK, en voldoet aan de dagelijkse behoeften van advocaten. Eleanor Windsor, Partner, Director of Knowledge Management bij Irwin Mitchell: “We hebben voor Lexis AI gekozen omdat het de meest geavanceerde juridisch geschoolde AI-oplossing op de markt is. Het stelt ons in staat om de waarde van de juridische informatie die we al van LexisNexis krijgen te maximaliseren.”

De AI-mogelijkheden van de oplossing zijn intern bij LexisNexis gebouwd met wereldwijd toonaangevende technische partnerschappen, waardoor het bedrijf snel nieuwe functies en technologie kan introduceren en klanten een naadloos geïntegreerde ervaring kan bieden in het hele LexisNexis-ecosysteem.

Lexis AI biedt conversatiegericht zoeken, intelligent juridisch opstellen, inzichtelijke samenvattingen en mogelijkheden om documenten te uploaden, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden:

  • Conversational search vereenvoudigt complex en tijdrovend juridisch onderzoek door gebruikers in staat te stellen conversatie te voeren met Lexis AI, nieuwe inzichten te verkennen en te vragen om aangepaste en verfijnde output.
  • Het opstellen van documenten produceert direct contractclausules en klantcommunicatie op basis van een eenvoudige gebruikersvraag.
  • Samenvattingsfunctionaliteit levert binnen enkele seconden samenvattingen van zaken en meer content en mogelijkheden volgen binnenkort.
  • Doordocumenten te uploaden kunnen gebruikers snel belangrijke inzichten uit juridische documenten analyseren, samenvatten en extraheren.

 

Lexis AI biedt toonaangevende gegevensbeveiliging en aandacht voor privacy. Geüploade documenten worden altijd gewist aan het einde van elke sessie en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen. De oplossing wordt voortdurend verbeterd: LexisNexis juristen nemen regelmatig steekproeven van honderdduizenden antwoorden die door AI zijn gegenereerd, om het model te verfijnen en bij te scholen. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om zijn oplossingen te ontwikkelen, te testen en te valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.
“Dit is een cruciaal moment in de geschiedenis van de Britse juridische sector. We zijn verheugd dat we een generatieve AI-oplossing kunnen leveren die het succes van onze klanten veilig stelt”, zegt Gerry Duffy, Managing Director van LexisNexis UK. “We hebben vanuit onze markt een ongekende belangstelling voor Lexis AI gehad en vanaf vandaag zullen veel van onze klanten profiteren van het concurrentievoordeel van toegang tot onze rijke en gezaghebbende content in combinatie met onze toonaangevende AI-technologie.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van het beursgenoteerde RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles. Deze vereisen dat het bedrijf rekening houdt met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en proactief actie onderneemt om het creëren of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Ga voor meer informatie over Lexis AI of een demo naar www.lexisnexis.co.uk/lexis-plus/lexis-plus-ai.html

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Mediacontact
Matthew Leopold
Hoofd Communicatie
LexisNexis
[email protected]
447788435569