header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire ReleaseLive, genomineerd zomer 2024 G2 persbericht marktleider

Jun 13, 2024 3:00 PM ET

Miami, Florida – 13 juni 2024 – iCrowdNewswire is trots te kunnen melden dat ReleaseLive, haar vlaggenschip op het gebied van distributie, genomineerd is voor het G2 Press Release Industry Report Summer 2024. De nominatie omvat onderscheidingen voor algemene persberichtindustrie Market Leader en Small-Business Leader.

Sonia LaFountain, COO van iCrowdNewswire, deelde haar opwinding over het nieuws: “Zomer 2024 is het vierde achtereenvolgende kwartaal dat ReleaseLive onderscheidingen ontvangt van de G2-industrie. We zijn begonnen in de categorie High Performer, we hebben geluisterd naar onze klanten en dat heeft zich uitbetaald in de nominatie voor Market Leader in de PR-industrie in de zomer van 2024. We zijn onze klanten dankbaar voor hun beoordelingen en steun.

LaFountain vervolgt: “De twee belangrijkste indicatoren van succes voor iCrowdNewswire zijn aanbevelingen van klanten en de wetenschap dat we de goede kant op gaan. De beoordelingen van G2-klanten bevestigen beide. We blijven luisteren naar de pijnpunten van onze klanten over distributie in het algemeen. We hebben plannen om cruciale functies voor de industrie toe te voegen tegen het einde van het tweede kwartaal.”

iCrowdNewswire ReleaseLive is een toonaangevende persberichtdistributie- en softwareoplossing die bedrijven in staat stelt om elk PR-bericht Ad Boost te geven en hun publiek direct te bereiken. Met innovatieve producten zoals ReleaseLive blijft iCrowdNewswire de persberichtenindustrie leiden op het gebied van innovatie en helpt organisaties van elke omvang hun communicatiedoelen te bereiken.

Bezoek iCrowdNewswire om kennis te maken met het volledige aanbod van distributie van persberichten en aangepaste campagneopties.

Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, spraak- en analysetechnologieën aan te passen voor de distributie van persberichten. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit eersteklas mediawebsites wereldwijd. Uitgevers profiteren van intelligente analyses die premium media zichtbaarheid en betrokkenheid bieden met gedetailleerde geografische en demografische rapportages waarop communicatoren kunnen vertrouwen om de impact van hun direct to audience campagnes te laten zien. Uit onderzoek met media blijkt dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiënte manier is om media te bereiken. De technologie van iCrowdNewswire is ook de drijvende kracht achter de persberichtenservice Nexis Newswire van LexisNexis en distributiepartners over de hele wereld, waaronder Medianet (Australië), PA Media (VK), NewsVoir (India) en Media OutReach (Azië).

Contactgegevens:

Name: Sonia LaFountain
Email: [email protected]
Job Title: COO