header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt Indonesie sluit zich officieel aan bij de Market America Worldwide Landenfamilie

Jun 14, 2024 12:58 PM ET

Greensboro, NC, 13 juni 2024 – Market America Worldwide | SHOP.COM, een leider in wereldwijde e-commerce en ondernemerschap, is verheugd om aan te kondigen dat Indonesie nu het negende land is dat een volwaardig lid wordt van de Market America landenfamilie. Market America Worldwide wordt aangedreven door ondernemers van over de hele wereld, en nu voegt Indonesie zich officieel bij de Verenigde Staten, Canada, Australie, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Maleisie en het Verenigd Koninkrijk als landen waar ondernemers die bekend staan als UnFranchise® Owners (UFO\’s) de volledige kracht van de UnFranchise Business kunnen gebruiken om levens te veranderen.

Indonesie was een van de landen in het Emerging Markets Program van het bedrijf, een incubator voor succesvol ondernemerschap.

“Het harde werk, de vastberadenheid en de toewijding van UnFranchise-eigenaren in Indonesie als onderdeel van het Emerging Markets Program zorgden voor de groei die het voor ons mogelijk maakte om vandaag aan te kondigen dat Market Indonesia nu open is voor business,” zei Marc Ashley, President & COO van Market America Worldwide | SHOP.COM. “Dit is niet alleen een ongelooflijke kans voor UFO\’s in Indonesie, maar ook voor UnFranchise Owners wereldwijd om hun bereik uit te breiden naar het op drie na dichtstbevolkte land ter wereld.”

UnFranchise Owners verkopen exclusieve Market America-producten via SHOP.COM en SHOPGLOBAL.COM aan honderdduizenden consumenten in meer dan 100 landen. UFO\’s en hun klanten hebben toegang tot unieke merken zoals Isotonix®, dat \’s werelds meest geavanceerde nutraceuticals biedt.

SHOP.COM biedt ook miljoenen producten van een breed scala aan wereldwijde retailers, van boetiekjes tot de meest prominente internationale merken. UFO\’s zijn gespecialiseerd in One-to-One Marketing en verwerven extra inkomsten via het revolutionaire Management Performance Compensation Plan van het bedrijf.* Door gebruik te maken van resultaatgerichte technologie en de kracht van een wereldwijd netwerk van ondernemers, smeedt Market America Worldwide | SHOP.COM de economie van de toekomst.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM verbetert de winkelervaring van de consument door de naadloze integratie van miljoenen producten, top retail labels, exclusieve merken en een robuust ondernemersplatform. Market America Worldwide werd in 1992 opgericht door visionair JR Ridinger en heeft zijn hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina. Het bedrijf is al 32 jaar toonaangevend in de branche en bedient meer dan 100 landen wereldwijd. In 2024 stond het bekroonde SHOP.COM op drie opvallende lijsten van Digital Commerce 360: op nummer 10 in de Top 500 Noord-Amerikaanse Online Retailers\’ Mass Merchandise Categorie, op nummer 50 in de Top 100 Online Marktplaatsen en op nummer 75 in de algemene Top 1000 Database van online retailers. Market America, dat zich inzet voor de hoogste bedrijfsnormen, is twee keer winnaar van de Torch Award voor marktethiek van het Better Business Bureau en is sinds 2022 een BBB National Partner. Volg Market America op X: @marketamerica, LinkedIn: Market America, en Instagram: @marketamerica.

* De afgebeelde verdiensten zijn atypisch en het succes van elke UnFranchise-eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die zij besteden aan het opbouwen van hun Market America-bedrijf. Voor typische inkomsten, zie www.market-america.info/mais.

Contactgegevens:
Naam: Mariah Ashley
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: Digital Marketing Content Specialist


iCrowdNewswire