header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CBTD 2024 VERWACHT MEER DAN 7.000 BEZOEKERS OP ZIJN 39E EDITIE

Jun 18, 2024 12:00 PM ET

Het grootste congres voor HR, T&D en people development professionals in Latijns-Amerika vindt plaats van 19 tot 21 juni in São Paulo

De Braziliaanse Opleidings- en Ontwikkelingsassociatie (ABTD) kondigt de 39e editie aan van het Braziliaanse Opleidings- en Ontwikkelingscongres (CBTD), dat van 19 tot 21 juni plaatsvindt in het PRO MAGNO Events Center in São Paulo.

Gericht op alle professionals die mensen ontwikkelen, Human Resources en Training & Development, zal de focus van de debatten op CBTD 2024 de overvloed aan mogelijkheden, middelen en tools zijn die beschikbaar zijn om de doelstellingen van bedrijven te bereiken. Daarnaast moet worden begrepen hoe pluraliteit een routine is geworden op het pad van professionals, die steeds meer in staat moeten worden gesteld om snellere en meer strategische beslissingen te nemen.

“De uitdaging is om strategisch te zijn, onze systemische visie te verbreden, maar te onderscheiden wat essentieel is om onze doelen te bereiken. Terwijl we ons bewust blijven om te reageren op de uitdagingen van het huidige moment en individuele en collectieve groei te stimuleren, moeten we niet vergeten menselijk te zijn, zodat we door het ontwikkelen en waarmaken van ons potentieel kunnen bijdragen aan het bevorderen van meer inclusieve en samenwerkende omgevingen, de enige manier om een duurzame toekomst op te bouwen,” zegt Igor Cozzo, uitvoerend directeur van ABTD.

Tijdens de drie dagen van het evenement hebben de deelnemers de beschikking over meer dan 250 activiteiten verspreid over 16 podia, gegeven door meer dan 200 sprekers in verschillende formats van leerervaringen, een mix van expositorische en interactieve methodologieën, met duur variërend van 15 minuten, met TED Talks-stijl lezingen, tot 3 uur onderdompeling in ervaringsgerichte laboratoria, evenals opgenomen lezingen, die toegankelijk zijn via het digitale platform van het evenement of de app, beschikbaar in de Apple en Google stores.

De inhoud van het congres is onderworpen aan een selectieproces door een comité van professionals uit de sector en is verdeeld in vier kennisgebieden: Leermethodieken en Processen, Human Capital, Leiderschapsontwikkeling en Evaluatie van Opleidingsprogramma\’s.

EXPO CBTD 2024, de vakbeurs van het congres, is gratis en 60% groter dan in 2023. Er zijn meer dan 80 exposanten met nieuwe producten en diensten voor T&D en er worden lezingen gegeven door sponsors van het evenement, die inzichten en inhoud delen zodat bezoekers met elkaar in contact kunnen komen en de beste oplossingen kunnen vinden voor hun zakelijke uitdagingen.

Adriana Chambon, commercieel directeur van ABTD, vertelt over het belang van het gratis houden van EXPO CBTD en het beschikbaar stellen van ruimtes waar bezoekers kennis kunnen delen: “Wij geloven dat het ontwikkelen van mensen veel meer is dan een gezamenlijke missie van ABTD, HR en T&D leiders en professionals. Het is onderdeel van het doel om mens te zijn en daarom proberen we deze waarde aan zoveel mogelijk mensen toe te voegen”.

Ga voor meer informatie naar de website van het evenement.

OVER CBTD 2024

CBTD 2024 is de 39e editie van het grootste Trainings- en Ontwikkelingscongres in Latijns-Amerika en had zijn meest recente editie, in 2023, met 7000 deelnemers. Naast de lezingen, workshops en plenaire sessies omvat het congres de EXPO CBTD, een handelsbeurs voor producten en diensten, en een ruimte voor netwerken, die de nieuwste innovaties naar de verschillende spelers in de T&D markt brengt.

Contactgegevens:

Name: Andréa Agune
Email: [email protected]
Job Title: Public Relations