header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cimplifi™ breidt ecosysteem uit naar Groot-Brittannie

Jun 18, 2024 9:00 AM ET

NEW YORK en LONDEN – 18 juni 2024 – Cimplifi, een geïntegreerde leverancier van eDiscovery diensten en contract analytics, kondigde vandaag haar uitbreiding aan in Londen. Hiermee breidt Cimplifi haar toonaangevende eDiscovery en contract analytics diensten uit tot buiten de Verenigde Staten, met toekomstige uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Deze belangrijke investering maakt gebruik van de robuuste middelen, het bestaande Britse team en het geavanceerde technologische ecosysteem van Cimplifi om aan de groeiende vraag van haar klanten in deze regio\’s te voldoen.

Met een solide aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk biedt Cimplifi nu een volledig dienstenpakket aan. Dit omvat het benutten van onze gouden samenwerking met RelativityOne, met de nadruk op het uitrollen van Relativity producten, zoals Relativity Contracts, als onderdeel van ons CI Contracts proces. Het ecosysteem van Cimplifi bestaat uit toonaangevende software voor eDiscovery, procesvoering, onderzoeken, contractanalyse en de levenscyclus van contracten, waaronder RelativityOne, DocuSign, Everchron, Fileread AI en ModeOne, plus eigen tools en workflows van Cimplifi, genaamd Cimplifi Innovations, om processen te stroomlijnen en rapportages te verbeteren.

Aan het hoofd van de uitbreiding van Cimplifi U.K. staat Trish Anderson, managing director, U.K. en EMEA, die bijna 20 jaar ervaring in de sector meebrengt. Anderson heeft een belangrijke rol gespeeld in het beheer van eDiscovery en contractanalyse voor klanten van Cimplifi, waarbij ze de hoogste normen van dienstverlening en ondersteuning heeft gewaarborgd.

“Onze uitbreiding wordt gedreven door de overweldigende vraag van klanten en de behoefte aan hoogwaardige eDiscovery en contract analytics oplossingen in de markten van het Verenigd Koninkrijk en de EU,” zegt Marc Zamsky, Cimplifi chief executive officer. “We zijn verheugd om onze innovatieve technologische oplossingen en eersteklas projectmanagement naar deze regio\’s te brengen.”

Cimplifi heeft bewezen migratie-ervaring, die klanten zal helpen bij het stimuleren van de adoptie van RelativityOne, het demonstreren van de waarde, het gebruiksgemak en het verbeteren van gebruikerservaringen. De focus van het bedrijf zal blijven liggen op het leveren van \’white-glove consultancy\’, wat de hoeksteen is van het succes in de VS, gecombineerd met innovatieve oplossingen en superieur projectmanagement.

“Deze uitbreiding gaat niet alleen over groei; het gaat over het inspelen op de behoeften van onze klanten en het leveren van de beste technische oplossingen aan de Britse markt”, zegt Anderson. “Het Cimplifi U.K.-team van contract analytics en lifecycle management experts heeft uitzonderlijke ondersteuning geboden aan onze klanten, en nu zijn we klaar om ons aanbod uit te breiden.”

“Al meer dan tien jaar werken Cimplifi en Relativity samen om klanten een meer empowered ervaring te bieden”, zegt Laurie Usewicz, Relativity chief partner officer. “Te midden van de snelle wereldwijde technologische vooruitgang en dynamische regelgevingslandschappen hebben advocatenkantoren en juridische afdelingen meer dan ooit behoefte aan ongecompliceerde, op maat gemaakte oplossingen. We kijken uit naar onze verdere samenwerking met Cimplifi terwijl hun uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk zich ontvouwt.”

Cimplifi is een toonaangevende leverancier van eDiscovery, contract analytics en lifecycle management diensten, bekend om het leveren van innovatieve technologische oplossingen en uitzonderlijke klantenservice. Als RelativityOne Gold partner – het hoogste programma van Relativity – is Cimplifi gespecialiseerd in managed services en migratie, en helpt klanten wereldwijd om naadloze overgangen en verbeterde operationele efficiëntie te realiseren. Cimplifi zal aanwezig zijn op Relativity Fest London om Zamsky, Anderson en Cimplifi General Counsel, Marla Crawford voor te stellen en om klanten te begroeten en toekomstige samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Relativity Fest London is een jaarlijkse, regiogerichte conferentie die is ontworpen om de juridische datagemeenschap te onderwijzen en met elkaar in contact te brengen. De conferentie vindt plaats op 25 juni in 133 Houndsditch, Londen.

Over Cimplifi™

Cimplifi is een toonaangevende geïntegreerde juridische dienstverlener, die technologie en expertise inzet om de ervaring van eDiscovery en contractanalyse voor advocatenkantoren en juridische afdelingen te vereenvoudigen. Onze klantgerichte ecosysteem en ervaring biedt een portfolio van technologie-enabled oplossingen die eigen tools en geautomatiseerde workflows integreert met toonaangevende software om een eenvoudig te gebruiken, end-to-end systeem te leveren dat processen stroomlijnt, rapportage verenigt en gebruikers in staat stelt om te handelen. Al meer dan twintig jaar vertrouwen klanten op onze expertise en vindingrijkheid om complexe uitdagingen op te lossen, innovatieve oplossingen te bieden en intelligentie en inzicht te verschaffen om hen te helpen risico\’s te beheren, kosten te beheersen en meer gedaan te krijgen, effectiever en met veel minder inspanning en stress. Cimplifi is ISO 27001 gecertificeerd en is een divisie van System One. Meer informatie vindt u op www.cimplifi.com.

Over Relativity
Relativity maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. RelativityOne, het SaaS-product van Relativity, beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke kwesties tijdens rechtszaken en interne onderzoeken. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in ongeveer 40 landen en bedient duizenden organisaties wereldwijd, voornamelijk in de juridische, financiële en overheidssector, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Neem contact op met Relativity via [email protected] of bezoek www.relativity.com voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Sara Moore
Email: [email protected]
Job Title: Director of Marketing