header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tassen pakken: Breeze Airways geeft samen met Nomatic een jaar lang gratis reizen weg

Jun 24, 2024 1:44 PM ET

– Winnaars ontvangen ook een selectie van Nomatic bagage- en reisproducten.

Salt Lake City, UT (21 juni 2024)Breeze Airways, de eersteklas low-cost luchtvaartmaatschappij die point-to-point vluchten aanbiedt vanuit 56 Amerikaanse bestemmingen, is een samenwerking aangegaan met Nomatic, de maker van de meest functionele tassen ooit, om een gratis reisjaar te schenken aan een gelukkige winnaar en een reisgenoot, samen met twee sets Nomatic-bagage zodat het paar in stijl kan reizen.

De giveaway, die vandaag van start gaat op Instagram en loopt tot 21 juli 2024, vraagt deelnemers een post te maken met daarin de Breeze-bestemmingen die zij in de loop van 12 maanden zouden bezoeken en hun netwerken aan te moedigen de post te “liken en te delen”. Hoe meer likes en reacties, hoe groter de kans om te winnen. De hoofdprijs bestaat uit twee retourvluchten per maand gedurende 12 maanden en een selectie van Nomatic producten waaronder bagage, reisaccessoires en kleding. Een volledige lijst met wedstrijdregels is hier te vinden.

“Deze samenwerking met Nomatic is een goed voorbeeld van twee zeer innovatieve merken uit Salt Lake City die hun krachten bundelen om een gedeelde visie te promoten… dat tijd een geschenk is en dat dat geschenk het beste kan worden besteed door te reizen naar de plaatsen en dingen die ons leven verrijken”, zegt Angela Vargo, Breeze\’s Vice President Marketing en Communicatie. “Een jaar gaat hoe dan ook voorbij, dus waarom zou je jezelf niet een jaar lang nieuwe reisherinneringen en avonturen cadeau doen?”

Breeze, dat vorige maand haar derde verjaardag vierde, heeft een succesvol model opgebouwd rond het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten naar zeer gewilde bestemmingen. In combinatie met een verhoogde ervaring met premium zitopties en high-speed WiFi op haar vloot van gloednieuwe Airbus A220-300 vliegtuigen, definieert Breeze wat het betekent om “Seriously Nice” te zijn in een industrie die allesbehalve leuk is.

De “Breeze Year of Travel” weggeefactie is de grootste tot nu toe van de luchtvaartmaatschappij en is gericht op het vergroten van haar aanwezigheid bij reisliefhebbers, terwijl ze zich aansluit bij een andere succesvolle verstoorder in de reiswereld.

Om te winnen moeten deelnemers een online formulier invullen, een bericht maken en delen op Instagram en vervolgens Breeze (@breezeairways) en Nomatic (@nomatic) volgen en taggen met de hashtag #breezeyearoftravel.

De winnaar van de hoofdprijs ontvangt in de laatste week van juli bericht en ontvangt een jaar lang elke maand twee “Nice”-bundels voor een retourvlucht, waarmee de winnaar en zijn/haar partner een keer per maand kunnen reizen op een gepubliceerde Breeze Airways-route (ter waarde van $9.600). Zij zullen ook twee sets Nomatic bagage ontvangen, bestaande uit twee “Carry-on Classic” koffers, twee 20L “Travel Pack” rugzakken, twee grote “Toiletry Bag 2.0” tassen, en twee sets van de 3-Pack “Compression Packing Cubes” (ter waarde van $ 1.730), en twee sets van “Outset” Nomatic reiskleding, waaronder een shirt, broek, jogger en jas (ter waarde van $ 1.010), voor een totale waarde van $ 12.340.

Naast de hoofdprijs ontvangen 24 winnaars van de eerste prijs 10.000 BreezePoints (ter waarde van $100) en een virtuele cadeaubon van $100 Nomatic die kan worden ingewisseld voor Nomatic-producten.

Breeze is door de lezers van Travel Leisure voor het tweede opeenvolgende jaar erkend als een van de Top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en biedt zowel gebundelde als a la carte opties zodat reizigers een ervaring kunnen samenstellen die aan hun behoeften voldoet. De tariefbundels van Breeze bieden volledige flexibiliteit samen met andere extra\’s zoals koffers, stoelen en WiFi aan boord.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtfuncties die via een gestroomlijnde en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

http://bit.ly/breeze-b-roll

Andere Breeze persberichten en informatie:

https://www.flybreeze.com/news

Over Breeze Luchtvaartmaatschappijen

Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS door Travel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards (#2 in 2022 en #4 in 2023) en is in juni 2024 door de Airline Passenger Experience Association (APEX) uitgeroepen tot “Best Seat Comfort in North America”. Breeze biedt een mix van meer dan 170 non-stop routes gedurende het hele jaar en seizoensgebonden routes tussen 56 steden in 29 staten. Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.


iCrowdNewswire