header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire lanceert de volgende generatie AI-gestuurde PR-distributie en combineert GlobeNewswire met Google Advertising Driven Headline Views

Jun 25, 2024 9:03 AM ET

Miami, Florida – iCrowdNewswire is een samenwerking aangegaan met Notified om GlobeNewswire\’s toonaangevende distributie van persberichten te bundelen met Google-advertenties, om wereldwijd gegarandeerde en geverifieerde headline views te leveren. iCrowdNewswire zal digitale advertentiegedreven headline views bieden op meer dan duizend websites in 26 landen, beschikbaar in gecureerde industrielijsten. Met iCrowd Google advertentie-gestuurde distributie zal elk persbericht 7 banners van verschillende grootte hebben, inclusief een headline die gekoppeld is aan de volledige tekst van het persbericht. De banners worden gepubliceerd op toonaangevende websites over de hele wereld en bereiken het specifieke en gerichte publiek van emittenten.

iCrowdNewswire is pionier op het gebied van advertentiegedreven weergaven van koppen voor persberichten en genereert tot een miljoen weergaven met behulp van Google AdSense – de wereldleider op het gebied van digitale reclame. Deze weergaven van headlines worden gekwantificeerd en geverifieerd door Google Analytics.

“We bieden een kant-en-klaar pakket inclusief ontwerp van banners, advertentie-inkoop, campagnebeheer en gedetailleerde distributierapporten op basis van Google Analytics”, zegt Hector Botero, president van iCrowdNewswire. “Onze AI-innovaties, waaronder Google-reclame, AI-vertalingen in 9 talen en spraakdistributie op Amazon Alexa-apparaten – gecombineerd met de toonaangevende mogelijkheden van GlobeNewswire – resulteren in de krachtigste oplossing voor de distributie van persberichten die beschikbaar is.”

Het hele indieningsproces wordt gedaan door uitgevers van persberichten via een intuitieve en gebruiksvriendelijke interface, waarin uitgevers de distributie kunnen aanpassen per land en industrie, en categorieen inclusief een gecureerde lijst van industriespecifieke websites. Uitgevers kunnen hun eigen creatives indienen of ervoor kiezen om creatieve banners goed te keuren die door het interne team van iCrowdNewswire zijn geproduceerd.

Deze oplossing zal op1 juli 2024 beschikbaar zijn voor het publiek.

Over iCrowdNewswire

Sinds de oprichting is de missie van iCrowdNewswire “echte” innovatie in persberichtendistributie. In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende AI-gedreven advertentietechnologieen aan te passen voor persberichtdistributie, wat resulteert in een proces dat geverifieerde en gekwantificeerde headline views biedt op premium pagina\’s van toonaangevende digitale publicaties wereldwijd. Persberichtuitgevers kunnen kiezen uit 50.000 tot een miljoen vertoningen van op maat gemaakte banners met slechts een kop die is gekoppeld aan het volledige persbericht of de URL van hun keuze. De samenwerking met Notified maakt het voor het eerst mogelijk om de advertentiegedreven distributie van iCrowd Google te combineren met de toonaangevende distributie van tier-one newswire, wat resulteert in een belangrijke innovatie in de sector. En de headline views worden gemeten door Google Analytics. Versie 1.0 biedt meer dan duizend eersteklas websites in 26 landen die beschikbaar zijn via gecureerde industrielijsten. De technologie van iCrowdNewswire is ook de motor achter de persberichtenservice Nexis Newswire van LexisNexis en distributiepartners over de hele wereld, waaronder Medianet (Australie), PA Media (VK), NewsVoir (India) en Media OutReach (Azie).

Klik hier voor meer informatie of om een demo in te plannen…


iCrowdNewswire