header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ondernemingsrechtkantoor HunterMaclean breidt gezondheidszorgpraktijk uit met twee nieuwe advocaten

Jun 26, 2024 2:00 PM ET

Advocaten Edgar Bueno en Matt Wilmot sluiten zich aan bij HunterMaclean

SAVANNAH, Ga. – HunterMaclean, een toonaangevend advocatenkantoor met kantoren in Savannah en St. Simons Island, verwelkomde onlangs Edgar Bueno en Matt Wilmot als partners in de groep gezondheidszorg en procesvoering van het kantoor.

Edgar Bueno richt zich op het vertegenwoordigen van bedrijven en particulieren bij fraudeonderzoeken in de gezondheidszorg, False Claims Act-zaken, audits voor vergoedingen en complexe commerciële rechtszaken. Met een schat aan ervaring in het behandelen van staats- en federale False Claims Act-zaken, vertegenwoordigt Edgar ook cliënten in civiele, strafrechtelijke en grand jury-onderzoeken, waarbij hij streeft naar ontslagen of gunstige resultaten voordat een aanklacht of aanklacht wordt ingediend.

Als voormalig assistent-officier van justitie en hoofd van de civiele afdeling van het Amerikaanse openbaar ministerie voor het zuidelijke district van Georgia hield Edgar toezicht op aspecten van federale rechtszaken in een aantal geruchtmakende zaken, waarbij hij een ongekend aantal FCA-acties en terugvorderingen voor de Verenigde Staten realiseerde.

Hij heeft ook gediend als instructeur bij het trainingscentrum van het Department of Justice (NAC) en het Federal Law Enforcement Training Center (FLETC), waar hij verschillende erkenningen ontving van het Office of the Inspector General van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services voor zijn uitzonderlijke werk in de strijd tegen fraude in de gezondheidszorg.

Matt Wilmot is gespecialiseerd in zaken op het gebied van regelgeving en naleving, waaronder naleving van instellingen, preventie van fraude en misbruik, HIPAA-regelgeving, EMTALA, de anti-kickbackwet en de Starkwet, vergunningverlening en accreditatie, en contracten met artsen. Matt vertegenwoordigt cliënten in de gezondheidszorg bij fusies en overnames en begeleidt hen bij de unieke overwegingen die bij deze transacties komen kijken. Daarnaast biedt hij diensten aan als algemeen adviseur, waarbij hij dagelijkse juridische kwesties, contractbehoeften, medische stafkwesties en corporate governance beheert voor cliënten in de gezondheidszorg.

Matt heeft aanzienlijke ervaring in naleving van regelgeving en witteboordenprocesvoering en heeft overheids- en interne onderzoeken uitgevoerd voor klanten in de gezondheidszorg, de financiële sector, het onderwijs en andere gereguleerde sectoren. Eerder was hij de enige interne adviseur van een ziekenhuissysteem met meer dan 700 patiëntenbedden en werkte hij bij advocatenkantoren in de Am Law 100 en 200, gespecialiseerd in regelgevings- en compliancekwesties in de gezondheidszorg en overheidsonderzoeken.

De toevoeging van Edgar en Matt breidt de gezondheidszorgpraktijk van HunterMaclean uit:

“Deze uitbreiding versterkt het vermogen van ons kantoor om klanten in genuanceerde en complexe sectoren robuuste juridische ondersteuning te bieden”, zegt Shawn Kachmar, managing partner van HunterMaclean.

“Edgar en Matt zijn gerespecteerde advocaten in de hele staat en hun expertise en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn voor onze cliënten,” voegde hij eraan toe.

OVER HUNTERMACLEAN

HunterMaclean, met kantoren in Savannah en St. Simons Island, heeft uitgebreide ervaring in het vertegenwoordigen van bedrijven en particulieren op alle gebieden van zakelijke geschillen, alsmede op het gebied van vennootschapsrecht, fiscaal recht, onroerend goed, gezondheidszorg, informatietechnologie en logistiek recht. Tot de cliënten van het kantoor behoren Fortune 500-bedrijven, banken, ziekenhuizen, professionele dienstverlenende organisaties, non-profitorganisaties en startende ondernemingen. Voor meer informatie over HunterMaclean, bel 912.236.0261 of bezoek www.huntermaclean.com.

Contactgegevens:

Neilie Dunn
Neilie Dunn Public Relations
912.441.9812
[email protected]