header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tolley kondigt de ontwikkeling van Tolley+ AI aan, nu uit een rapport blijkt dat tweederde van de belastingprofessionals in het Verenigd Koninkrijk AI al heeft omarmd.

Jun 27, 2024 8:00 PM ET

VERTROUWELIJKE INFORMATIE

UITGESTELD TOT 00:01 OP DONDERDAG27 juni

Tolley kondigt de ontwikkeling van Tolley AI aan, nu uit een rapport blijkt dat tweederde van de belastingprofessionals in het Verenigd Koninkrijk al gebruik maakt van AI.

Het rapport onthult dat meer dan 66% van de belastingprofessionals in het Verenigd Koninkrijk ofwel regelmatig gebruik maakt van generatieve AI of van plan is dit binnenkort te doen, waarbij wordt opgemerkt dat een AI-oplossing gebaseerd op ongeëvenaarde fiscale content van Tolley de belastingindustrie zal transformeren.

Londen –27 juni 2024Tolley®, onderdeel van LexisNexis® Legal and Professional, een toonaangevende leverancier van fiscale informatie, workflow en analyses, kondigt vandaag de ontwikkeling aan van Tolley AI™, een generatieve AI-oplossing die is ontworpen om belastingonderzoek en begeleiding te transformeren. Tolley AI is gebaseerd op de grootste verzameling van nauwkeurige en exclusieve belastingcontent en combineert de kracht van generatieve AI met eigen zoektechnologie. Resultaten op Tolley AI worden altijd ondersteund door een verifieerbare, citeerbare autoriteit of bron, zodat gebruikers de geldigheid van resultaten direct en moeiteloos kunnen controleren.

Tolley AI gebruikt dezelfde onderliggende en bewezen technologie als Lexis AI®, de generatieve AI tool voor advocaten. Na de succesvolle lancering van Lexis AI in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk maakt het bedrijf nu gebruik van de wereldwijde expertise en ervaring van meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen om een AI-oplossing te ontwikkelen, te testen en te valideren die specifiek bedoeld is voor de Britse belastingsector.

De rol van generatieve AI in de Britse belastingmarkt wordt steeds interessanter en belangrijker. Het nieuwe Tolley®-rapport How Generative AI is Transforming Tax Practice laat zien dat belastingprofessionals in het Verenigd Koninkrijk de efficiencyvoordelen van generatieve AI snel hebben onderkend. Uit het onderzoek onder 446 Britse belastingprofessionals in de particuliere en interne praktijk blijkt dat 66% van de belastingprofessionals AI gebruikt of van plan is te gaan gebruiken voor hun werk.

Het rapport onthult verder dat 32% van de belastingprofessionals in de privépraktijk AI-gerelateerde wijzigingen heeft aangebracht in hun dagelijkse werkzaamheden. In-house belastingteams zijn hun collega\’s in de privépraktijk een stap voor: 43% geeft aan dat ze hun manier van werken hebben veranderd, waaronder 24% die een nieuw AI-beleid heeft aangenomen, 18% die AI-ondersteunde tools voor intern gebruik lanceert en 14% die trainingen voor medewerkers verzorgt.

Ondanks de interesse in AI maakt 79% van de Britse belastingprofessionals zich enigszins zorgen over de ethiek en betrouwbaarheid van publiek toegankelijke en gratis te gebruiken generatieve AI-platforms, waarbij “gebrek aan vertrouwen” en “mogelijke inhoudelijke hallucinaties” als belangrijkste punten van zorg worden genoemd. 71% gaf echter aan dat ze zich “enigszins” of “volledig op hun gemak” zouden voelen bij het gebruik van AI-tools die zijn gebaseerd op bewezen, gezaghebbende fiscale onderzoeks- en begeleidingscontent.

Tolley AI is gebaseerd op actuele en exclusieve Tolley belastingcontent. Tolley AI zal in staat zijn om antwoorden te geven op fiscale vragen met resultaten die altijd terug te koppelen zijn naar de onderliggende bron. Tolley AI zal beschikken over conversational search, inzichtelijke samenvattingen, intelligente opstel- en uploadmogelijkheden voor documenten, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden.

“AI is klaar om de belastingpraktijk te transformeren en revolutioneren en het is duidelijk dat belastingprofessionals graag de waarde omarmen die generatieve AI kan bieden”, zegt Jon Scriven, directeur van Tax Markets bij Tolley.

Gerry Duffy, Managing Director bij LexisNexis UK voegt hieraan toe: “Door onze geavanceerde technologische mogelijkheden te combineren met de uitstekende fiscale research en guidance content van Tolley, kunnen we onze klanten helpen hun workflows te versnellen, hun productiviteit te verhogen en een duidelijk concurrentievoordeel te behalen.”

Tolley ontwikkelt op verantwoorde wijze een AI-oplossing met menselijk toezicht. Als onderdeel van de LexisNexis- en RELX-familie volgt de AI-ontwikkeling bij Tolley de RELX Responsible AI Principles, waarbij rekening wordt gehouden met de werkelijke impact van de oplossingen op mensen en actie wordt ondernomen om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Om belastingprofessionals te ondersteunen in hun begrip van AI en de kansen die het biedt, heeft Tolley het Tolley AI™ Insider-programma opgezet. Dit biedt gratis en exclusieve toegang tot webinars, thought leadership en het laatste nieuws over de nieuwste AI-technologieën. Samengesteld door Tolley, zullen er inzichten zijn van fiscale marktleiders, innovatie en technologie evangelisten en in-house experts. Tolley AI Insiders zullen als een van de eersten kennis kunnen maken met het Tolley AI platform.

Om het rapport How Generative AI is Transforming Tax Practice te lezen en een Tolley AI Insider te worden, ga naar https://www.lexisnexis.co.uk/research-and-reports/tax-generative-ai-report-2024.html

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Contactgegevens:

Name: Matthew Leopold
Email: [email protected]
Job Title: Head Of Brand And Comms