header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijd ModeOne-initiatief: UK Cloud uitbouw voltooid

Jun 27, 2024 10:54 AM ET

UK-gebaseerd datacenter zal voldoen aan de vraag van klanten en wettelijke eisen

Irvine, CA, 26 juni 2024 ModeOne, de leider in gerichte, mobiele forensische collecties op afstand, kondigde vandaag de uitbreiding aan van zijn diensten naar het Verenigd Koninkrijk via de vorming van een cloud-infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk. Gegevens die ModeOne verzamelt van mobiele telefoons in het Verenigd Koninkrijk en Europa zullen nu worden gehuisvest in hun AWS London datacenter, een teken van de lange termijn toewijding van het bedrijf aan haar klanten en de marktvraag naar de ModeOne oplossing op een wereldwijd niveau.

Dit is een belangrijke vooruitgang voor bestaande en toekomstige klanten die internationale rechtszaken of zaken behandelen en mobiele data moeten verzamelen van bewaarders buiten de Verenigde Staten. ModeOne\’s aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk verhoogt de overdracht van gegevens en de snelheid van de workflow door gebruik te maken van een server dichter bij de bron, elimineert zorgen over juridische risico\’s en dataprivacykwesties van mogelijke blootstelling over de grens, en houdt de gegevens in het Verenigd Koninkrijk om te voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR) en de UK Data Protection Act 2018. Deze verhuizing vermindert juridische risico\’s en zorgen over gegevensprivacy die gepaard gaan met grensoverschrijdende gegevensoverdrachten en zorgt ervoor dat gegevens binnen het VK blijven en voldoen aan de huidige en evoluerende wettelijke vereisten.

“Vóór deze uitbreiding hadden bedrijven met een Europese aanwezigheid te maken met een lang en vervelend proces om gegevens te verzamelen, omdat bewaarders buiten de VS toestemming moesten geven om hun gegevens naar een datacenter in de VS te sturen”, zegt Ryan Frye, chief innovation officer bij ModeOne. “Het creëren van UK-specifieke opslag biedt onze klanten een dubbele operationele infrastructuur om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk de juiste informatie kunnen verzamelen die ze nodig hebben van zowel Britse als Amerikaanse bewaarders.”

ModeOne\’s oplossing maakt snelle, efficiënte verzameling en analyse van gegevens van smartphones mogelijk voor litigators, cybersecurity, corporate compliance en eDiscovery professionals. Het is de enige toepassing op de markt voor het op afstand verzamelen van gegevens die specifieke soorten gegevens direct vanaf smartphones kan identificeren en verzamelen om ervoor te zorgen dat alleen de noodzakelijke informatie wordt verzameld. Het belangrijkste is dat gevoelige gegevens worden beschermd en uitgesloten van de verzameling. De mogelijkheid om UK-specifieke gegevens onder te brengen in een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cloud-infrastructuur versterkt deze notie van privacy voor ModeOne-klanten.

“Hoewel het Verenigd Koninkrijk de eerste gerichte remote smartphone collection service is buiten de Verenigde Staten, zijn we al bezig om het ModeOne framework te implementeren in AWS datacenters over de hele wereld, waaronder Canada, Duitsland en andere landen om onze wereldwijde klanten te bedienen”, zegt Jason Purviance, chief information officer bij ModeOne. “We hebben tijd en middelen geïnvesteerd om ons voor te bereiden op wereldwijde uitbreiding, wat ons klaarstoomt voor een succesvolle implementatie in andere regio\’s wanneer de tijd rijp is. Onze klanten zijn enthousiast over wat komen gaat.”

“Omdat data van mobiele apparaten een belangrijke bron van bewijs is geworden in zowel onderzoeks- als proceszaken, stelt ModeOne ons in staat om specifieke datasets gericht te benaderen, privacyproblemen te verminderen en klanten een gestroomlijnd proces te bieden, ongeacht het type apparaat, besturingssysteem of werkomstandigheden”, zegt Joe Martinez, directeur forensische & technologie bij Complete Legal. “Het uitbreiden van hun product suite met een UK-specifieke omgeving zal onze omgang met deze klanten alleen maar sneller maken en zal een toch al positieve gebruikerservaring nog verder vergroten. ModeOne\’s unieke platform stelt Complete Legal in staat om gevalideerde en herhaalbare processen aan te bieden die voldoen aan de eisen van de procesvoering en een gebruiksvriendelijke set stappen bieden aan eindgebruikers, met een meer lokale footprint voor onze overzeese klanten.”

“De samenwerking met ModeOne is een game-changer geweest voor HaystackID. Hun robuuste en innovatieve oplossingen voor het verzamelen van mobiele apparaten op afstand hebben ons in staat gesteld om naadloos op afstand te werken in veel rechtsgebieden over de hele wereld, waardoor ons bereik aanzienlijk is vergroot en onze mogelijkheden zijn verbeterd,” zegt John Wilson, chief information security officer en president forensics bij HaystackID. “Met hun nieuwe geo-specifieke aanbod kunnen we meer beperkende regio\’s bedienen waar de oplossing in de regio moet worden gehost, waardoor we onze MEDAL-services ook naar die klanten kunnen brengen.”

Ga voor meer informatie over het aanbod van ModeOne in de VS en het VK naar ModeOne.io.

Over ModeOne

ModeOne biedt de eerste geautomatiseerde, echt mobiele dataverzamelingsoplossing op afstand voor bewijsvoering, naleving en/of onderzoeksdoeleinden – met wereldwijd bereik en levering op dezelfde dag. Ons gepatenteerde SaaS-framework helpt klanten nieuwe vormen van digitale data en korte chatberichten snel, nauwkeurig en met kostenzekerheid te targeten, verzamelen, verwerken en beoordelen. Het is de eerste en enige oplossing voor gegevensverzameling waarvoor geen fysieke mobiele verzamelkit of technici op locatie nodig zijn. De mogelijkheid om gegevens te targeten beschermt de privacy van de gegevensbewaarders en de oplossing vereist niet dat de gegevensbewaarders afstand doen van hun apparaten of het gebruik van hun telefoons onderbreken tijdens het verzamelproces.

ModeOne is een Trusted Partner van de Global EDRM Alliance en een gevalideerde technologiepartner in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network. Het bedrijf ondersteunt aanbieders van juridische diensten, advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstellingen, wetshandhavingsinstanties en cyberbeveiligingsbedrijven. Ga voor meer informatie over ModeOne naar www.modeone.io of neem contact met ons op via [email protected].

Contactgegevens:

Name: Jessi Adler
Email: [email protected]
Job Title: Press Contact