header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plethora Businesses vergemakkelijkt de strategische overname van Cardic Machine Products door Cardic Machine Holding Company, een Blount Entities Company

Jun 28, 2024 11:04 AM ET

Orange County, CA, 4 juni 2024, Plethora Businesses, een M&A adviesbureau met hoofdkantoor in Orange County, Californië, is verheugd de verkoop aan te kondigen van Cardic Machine Products aan Blount Entities. Plethora speelde een cruciale rol in deze succesvolle transactie en trad op als exclusief verkoopadviseur. Deze prestatie onderstreept de voortdurende toewijding van Plethora aan het begeleiden van cliënten in het middensegment van de markt door het ingewikkelde landschap van M&A-transacties.

Cardic Machine, een in Californië gevestigd bedrijf, is een marktleider op het gebied van precisiebewerkte onderdelen voor de lucht- en ruimtevaartsector en blinkt uit in de productie van zeer gespecialiseerde producten voor geclassificeerde overheidsprogramma\’s. Hun expertise omvat een breed scala aan gespecialiseerde producten voor de lucht- en ruimtevaartsector. Hun expertise omvat een breed scala aan geavanceerde systemen, waaronder complexe optische behuizingen, geavanceerde sensoren, dewar assemblages, geavanceerde lasersystemen, radarsystemen en kritische raketcomponenten en assemblages. Met een sterke reputatie voor het leveren van missiekritische onderdelen van hoge kwaliteit speelt Cardic Machine een essentiële rol in de ondersteuning van zowel ruimte- als grondverdedigingsinitiatieven.

Blount Entities, gevestigd in Eagle, ID, is een particuliere participatiemaatschappij die zich richt op strategische overnames in productie-, software-, nuts- en ontwerpbedrijven. Ethan Blount: “Ik ben enthousiast over de kansen die deze overname biedt. Met Cardic Machine als onderdeel van ons team kunnen we gebruik maken van hun expertise om onze productlijn uit te breiden en nieuwe markten te verkennen. We zijn vastbesloten om Cardic Machine\’s nalatenschap van uitmuntendheid voort te zetten en tegelijkertijd nieuwe groeikansen te creëren.”

George Lanza, CEO van Plethora Businesses, sprak zijn tevredenheid uit: “We waren verheugd om Cardic Machine te vertegenwoordigen. Er is geen grotere voldoening dan de mogelijkheid om een succesvolle exit te zien voor een bedrijf dat we eerder vertegenwoordigden in 2010 en verkochten aan de vertrekkende CEO/eigenaar, Joe Trumpio. Dit is een bewijs van onze langdurige relatie en toewijding aan onze klanten”.

Over Plethora Bedrijven

Plethora Businesses is een boutique M&A adviesbureau dat zich richt op het aanbieden van sell-side en buy-side M&A advies, bedrijfsstrategie en waarderingen. Afgestemd op de unieke behoeften van de middenmarkt, is Plethora toegewijd aan het leveren van strategische oplossingen die groei en waarde voor haar klanten stimuleren. Bezoek: www.plethorabusinesses.com of neem contact met ons op via 714-255-8862.

Contact:

George Lanza
President
[email protected]

Jeremy Manista
Senior medewerker
[email protected]