header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert Dekkingsaanvangsrapport over 111, Inc., “Dekkingsaanvang: Een leider in China\’s digitale gezondheidsrevolutie”.

Jun 28, 2024 10:59 AM ET

27 juni 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over 111, Inc. (NASDAQ: YI) met de titel: “Initiating Coverage: Een leider in China\’s digitale gezondheidsrevolutie”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

111 wordt geleid door een innovatief technologisch leidersteam met expertise op het gebied van supply chain management en is een van China\’s toonaangevende B2B technologieplatforms voor de gezondheidszorg, dat opereert in een sector waar de toetredingsdrempels voor nieuwkomers behoorlijk hoog zijn. 111 heeft een zich ontwikkelend gedigitaliseerd model ontwikkeld met de missie om de hele waardeketen van de Chinese gezondheidszorg opnieuw vorm te geven door middel van zijn robuuste technologie-infrastructuur en strategische partnerschappen. 111\’s groeiende farmaceutische toeleveringsketen omvat 5.000 upstream leveranciers en meer dan 470.000 apotheken. Het platform is opgezet om te dienen als een one-stop shop voor apotheken buiten het ziekenhuis, zodat ze een grote en groeiende selectie van farmaceutische producten kunnen inkopen ten behoeve van hun consumenten.

111 heeft een robuuste omzetgroei gekend, met een groei van ~40% CAGR sinds 2019. Het engagement van de Chinese overheid om het gezondheidszorgsysteem van het land te hervormen om de betaalbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren, samen met de versnelde digitalisering van het systeem in het post-COVID-tijdperk, bieden 111 nog meer aanzienlijke groeiruimte. Bovendien behaalde het bedrijf zijn eerste GAAP operationele winst in het eerste kwartaal van 24 dankzij zijn niet aflatende streven naar verbetering van de operationele efficiëntie. 111 is bedreven in het gebruik van technologie om uit te groeien tot de meest kostenefficiënte in de sector, een belangrijk voordeel in een sector met lage marges.

Ondanks al deze eigenschappen, noteren de ADS\’s van 111 ver onder die van zijn B2B concurrenten. Op basis van EV/inkomsten handelt 111 tegen een korting van meer dan 90% ten opzichte van YSB, Inc. (9885: HK), zijn meest directe gelijke.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieën te creëren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeëvenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research LLC
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement