header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een rapport over de dekking van Gorilla Technology Group, Inc., "Dekking initieren: Gorilla gaat wereldwijd".

Jul 8, 2024 12:58 PM ET

8 juli 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiating Coverage Report gepubliceerd over Gorilla Technology Group, Inc. (NASDAQ: GRRR) met de titel: “Initiating Coverage: Gorilla Going Global”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Gorilla is gespecialiseerd in het leveren van AI-gebaseerde slimme veilige stadsoplossingen, met de nadruk op convergentie van beveiliging en netwerkverdediging, videoanalyse en big data-analyse toegepast in zowel de publieke als private sector. De producten van het bedrijf identificeren, analyseren en extraheren informatie en bieden voorspellende inzichten uit een breed scala aan analoge en digitale signalen die commerciele en industriele automatisering en activiteiten aansturen. Door de niet aflatende focus op succes voor de klant, stimuleert Gorilla wereldwijde digitale transformatie die slimme steden, slimme havens, slimme productie, slimme gebouwen en slimme retail mogelijk maakt.

De strategische uitbreiding van het bedrijf naar nieuwe gebieden vordert, met het Egyptische project dat nu volledig operationeel is en een cruciale rol speelt in de verbetering van de financiele resultaten voor het hele jaar 2023. Deze belangrijke onderneming, gemarkeerd door een meerjarig miljoenencontract, benadrukt de succesvolle internationale groei-inspanningen van het bedrijf. Gorilla is al meer dan 22 jaar actief, opereert nu in zeven landen en heeft 24 patenten toegekend gekregen.

Gorilla verwacht dat de volgende groeifase zal worden aangedreven door het benutten van de huidige projectrelaties (Egypte, Taiwan, Latijns-Amerika) en door het betreden van nieuwe markten (het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en Noord-Afrika uitgebreid) en het kapitaliseren op de geschatte $ 1 miljard verkooppijplijn met gewonnen verkopen in de buurt van $ 300 miljoen.

Gorilla\’s vergelijkingscijfers hebben een mediaan P/S van 14,2x, terwijl het wordt verhandeld tegen een aanzienlijke korting van 0,5x de omzet. De vergelijkingscijfers van Gorilla omvatten hardware-, software- en dienstverleningsbedrijven van vergelijkbare grootte die verkopen in de markt voor slimme steden.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire