header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AT&T gaat in beroep tegen de aanbeveling van de National Advertising Division om de bewering dat aanvullende dekking uit de ruimte momenteel beschikbaar is, te staken of te wijzigen

Jul 11, 2024 12:50 PM ET

New York, NY – 11 juli 2024 – In een Fast-Track SWIFT-aanvechting aangespannen door T-Mobile US, Inc. heeft de National Advertising Division van BBB National Programs aanbevolen dat AT&T Services, Inc. de claim dat zijn Supplemental Coverage from Space (SCS) momenteel beschikbaar is voor consumenten intrekt of wijzigt.

Mobiele netwerken bieden een brede dekking in de Verenigde Staten, maar er is nog steeds een beperkte dekking van het mobiele signaal in grote delen van het land. AT&T\’s “Epic Bad Golf Day” commercial, met Ben Stiller in de hoofdrol, presenteert een oplossing van AT&T voor dit probleem door middel van SCS-dekking. AT&T heeft plannen aangekondigd om SCS aan te bieden voor klanten in afgelegen, onbereikbare gebieden, maar geeft toe dat deze dekking nog niet beschikbaar is.

Fast-Track SWIFT is een versnelde procedure voor reclamezaken over een onderwerp die worden voorgelegd aan de National Advertising Division (NAD). De vraag was of de commercial “Epic Bad Golf Day” van AT&T de boodschap overbrengt dat SCS momenteel verkrijgbaar is bij AT&T.

NAD was van mening dat een redelijke boodschap is dat AT&T reclame maakt voor de huidige beschikbaarheid van SCS van AT&T. De NAD heeft AT&T dan ook aanbevolen om ofwel de claim dat SCS momenteel verkrijgbaar is voor consumenten van AT&T in te trekken, ofwel de claim zodanig te wijzigen dat duidelijk en opvallend wordt aangegeven dat SCS momenteel niet verkrijgbaar is.

De NAD merkte op dat niets in haar besluit AT&T ervan weerhoudt waarheidsgetrouwe en niet-misleidende aspirationele claims over SCS te maken.

In haar adverteerdersverklaring verklaarde AT&T dat zij in beroep zal gaan tegen de beslissing van de NAD omdat zij “bij haar standpunt blijft dat er geen impliciete boodschap is over de huidige beschikbaarheid van satellietbellen” en dat “de commercial gewoon een komische stunt is die duidelijk de investering van AT&T in de toekomst van satellietbellen laat zien”.

Tegen NAD-beslissingen kan beroep worden aangetekend bij de National Advertising Review Board (NARB) van BBB National Programs, de beroepsinstantie voor waarheidsgetrouwe reclame van BBB National Programs.

Alle samenvattingen van BBB National Programs uitspraken zijn te vinden in de bibliotheek met uitspraken. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kun je je abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. NAD beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen voor de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van advertenties, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven wordt geeffend.


iCrowdNewswire