header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


To-Increase wordt STAEDEAN: rebranding om softwarelevering te revolutioneren met Microsoft AI

Jul 11, 2024 11:08 AM ET

To-Increase Becomes STAEDEAN 970x250

Geavanceerde AI-technologieen beloven snellere, efficientere oplossingen voor moderne bedrijven

Amsterdam – To-Increase, een toonaangevende wereldwijde SaaS-leverancier voor Microsoft Dynamics 365-bedrijfstoepassingen, kondigt met trots zijn rebranding aan naar STAEDEAN (spreek uit: STAY-DEE-en). Deze strategische stap volgt op de overname van AX for Pharma in april 2023 en weerspiegelt de niet aflatende toewijding van het bedrijf aan innovatie en superieure klantenservice.

De rebranding naar STAEDEAN markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van het bedrijf en luidt een nieuw tijdperk van groei en technologische vooruitgang in. Centraal in deze transformatie staat de integratie van geavanceerde Microsoft AI-technologieen die een revolutie teweeg zullen brengen in de productontwikkeling. Met deze verbeteringen wil STAEDEAN de implementatietijd van software met maar liefst 50% verkorten en 25% meer waarde leveren aan klanten, waardoor de suite van applicaties het belangrijkste concurrentievoordeel wordt voor klanten.

“Rebranding naar STAEDEAN is meer dan alleen een naamsverandering; het is een belofte aan onze klanten en partners,” zegt Luciano Cunha, CEO van STAEDEAN. “Onze nieuwe identiteit symboliseert onze toewijding aan het inzetten van de kracht van AI om intelligente oplossingen te creeren die efficientie en groei op schaal stimuleren. Als een van de toonaangevende ISV\’s in het wereldwijde ecosysteem van Microsoft zijn we klaar om de verwachtingen van de markt te herdefinieren en ongeevenaarde waarde te leveren.”

De uitgebreide rebranding omvat een nieuw typografisch logo en gebruikersgerichte websites die de bestaande merken integreren in een samenhangende, gezaghebbende stem en cultuur. Deze nieuwe merkstrategie weerspiegelt de gemoderniseerde identiteit van STAEDEAN en onderstreept de toewijding aan het leveren van transformatieve digitale oplossingen.

“We zijn enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk in de evolutie van STAEDEAN”, zegt George Brown, CMO van STAEDEAN. “Onze overgang naar het merk STAEDEAN, aangevuld met AI-gedreven productinnovaties, zal de waarde van ons aanbod aanzienlijk vergroten. Deze rebranding bevestigt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen die zijn ingebed in het Microsoft ecosysteem.”

STAEDEAN\’s vernieuwde productpositionering biedt oplossingspakketten voor de verhuur van apparatuur, life sciences en productie-industrieen, en data-oplossingen voor verschillende sectoren. Deze vernieuwing vereenvoudigt het selectieproces voor klanten en zorgt ervoor dat zij gemakkelijk de best mogelijke oplossingen vinden voor hun complexe zakelijke uitdagingen.

“Met onze nieuwe merknaam en gespecialiseerde websites stroomlijnen we de toegang tot ons aanbod en stellen we klanten in staat om oplossingen te vinden die aansluiten bij hun unieke behoeften”, voegt George Brown toe. “Deze strategische evolutie verrijkt onze klantervaring en versterkt onze rol als betrouwbare partner in hun digitale transformatieproces.”

Sameer Verma, GM, Head of Products voor Dynamics 365 AI ERP bij Microsoft, toonde zich enthousiast over de rebranding: “De rebranding van STAEDEAN markeert een spannend hoofdstuk in onze samenwerking. Door gebruik te maken van Microsoft AI-technologie binnen zijn geintegreerde oplossingen, heeft STAEDEAN nauwgezet verbeterpunten geidentificeerd in het implementatieproces, wat resulteert in snellere en efficientere oplossingen. Deze verbeterde samenwerking rond AI stelt beide bedrijven in staat om het leren en de technologische vooruitgang te versnellen. Het nieuwe merk biedt een robuust platform voor voortdurende AI-gedreven productontwikkeling en laat zien hoe Microsoft AI-technologieen innovatief en transformatief zijn in softwareontwikkeling en -levering. In een cloud-first, AI-gedreven technologiewereld zorgt STAEDEAN ervoor dat zijn klanten voorop blijven lopen op het gebied van innovatie en voortdurend profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

Met meer dan 2200 klanten wereldwijd, 250 toegewijde professionals, een aanwezigheid in 45 landen, 15 jaar in de Microsoft Dynamics Inner Circle en een opmerkelijke klanttevredenheidsscore van 94% is STAEDEAN klaar om zijn invloed uit te breiden. Het nieuwe merk belooft regionale uitdagingen aan te pakken en klanten te ondersteunen bij hun streven naar globalisering.

Over STAEDEAN

Bij STAEDEAN zijn we toegewijd aan het transformeren van bedrijfsactiviteiten door middel van onze innovatieve ERP-oplossingen die zijn ingebed in het Microsoft ecosysteem. We zijn gespecialiseerd in de verhuur-, biowetenschappen- en productiesector en hebben meer dan 250 werknemers. We leveren functionaliteit om te voldoen aan branchespecifieke behoeften en om complexe uitdagingen op te lossen. Onze data-oplossingen verbeteren integratie, migratie, governance, beveiliging en analyse, en bieden een solide basis voor organisaties in verschillende sectoren.

Door samen te werken met STAEDEAN, krijgt u toegang tot intelligente, transformatieve oplossingen die efficientie, compliance en groei stimuleren en zorgen voor operationele uitmuntendheid en concurrentievoordeel.

Ga voor meer informatie over STAEDEAN naar www.staedean.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire